rodzynek1000 06.08.08, 09:34 Tylko się nie śmiejcie... Co to jest do diabła ta MACA? Takie jakby chlebki, które jadłam w dzieciństwie? Takie krusze i trochę z bąblami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bushko Re: MACA 06.08.08, 09:39 To suplement diety... jakieś zioła w postaci tabletek, można dostać w aptece.... wstukaj w google 'maca' coś powinno sie pojawić. Zalecane dla facetów na poprawę nasienia... ;-DDD A swoją drogą ja też kiedyś tak się zastanawiałam co to za cudo... Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: MACA 06.08.08, 09:39 Generalnie maca to rzeczywiscie sa takie chlebki ale chyba nie o to ci chodzilo.Bokiedys slyszalam,ze jest jakas maca dla mezczyzn na polepszenie jakosci nasienia.Ale to co innego. Odpowiedz Link
naise Re: MACA 06.08.08, 10:11 polecam: www.maca.com.pl/odzywcza_maca.html www.drnatura.pl/maca.htm Odpowiedz Link
martucha90 Re: MACA 06.08.08, 10:08 W aptece tego nie ma, przynajmniej ja w kilku nie znalazłam i zamawiałam przez internet: www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php/cPath/74_139/product s_id/1018?topSsid=6a9e43c2537f730135883a3a4b724fdc Mace są trzy, do 24 roku życia, po 50 roku życia i dla tych, co są pomiędzy. Myśmy eMowi kupili tę środkową oczywiście, brał 3 razy dziennie. Jakaś forumka pisała, że jej M bierze tę do 24 r.ż., choć jest 30-latkiem, ale nie umiała wyjaśnić, skąd taka decyzja. Odpowiedz Link
koralik00 Re: MACA 06.08.08, 20:20 Otóż najnowsze badania wskazuja że maca która byłą używana w chile jako roślina wzmacniająca poprawia nie tylko jakość nasienia ale również wpływa pozytywnie na płodność kobiet i ich libido. Już młode chilijskie dziewczyny zażywają mace która ma ich w przyszlości uczynić bardziej płodnymi. Bardzo dobra jakościowo maca jest dostepna jako jeden z suplementów firmy Forever Living która ma swoich dystrybutorów również w Polsce, A tak wogóle to na mace został poczęty mój syn - moj M wowczas sie nią suplementował Odpowiedz Link
uccellino Re: MACA 08.08.08, 22:48 > Otóż najnowsze badania wskazuja że maca która byłą używana w chile > jako roślina wzmacniająca poprawia nie tylko jakość nasienia ale > również wpływa pozytywnie na płodność kobiet i ich libido. Już młode > chilijskie dziewczyny zażywają mace która ma ich w przyszlości > uczynić bardziej płodnymi. Także Daoshing Ni poleca makę niepłodnym kobietom. Ja nabyłam w zielarni. Odpowiedz Link