aga.zetka 06.05.09, 09:31 Coś nam wątki dzienne zanikają. Ja niestety rano w pracy nie mam za wiele czasu aby pisać. Ale wieczorami chętnie poczytam co u was i sama coś napiszę. Miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellgie Re: 6 maja 06.05.09, 10:05 hej Byłam wczoraj u swojego gina.Wyniki M bez zarzutu. Nawet te 10% typu A, którymi martwiłam się - gin powiedział, że może być. U mnie estradiol był poniżej normy kazał powtórzyć razem z progesteronem. Z wynikami idę do niego w piątek. Jeżeli wyniki bedą w normie to od następnego cyklu zaczynam monitoring. Plan gina jest taki jeżeli przez 3-4 mce nie zajdę w ciąże to potem laparoskopia i sprawdzenie drożności. Odpowiedz Link
mamaruda Re: 6 maja 06.05.09, 16:40 A ja mam doła. Nie wiem co mogę napisać. Nie mam siły. Odpowiedz Link
adela38 Re: 6 maja 06.05.09, 22:05 A moze tak owe sprawdzenie droznosci na poczatek? To w sumie nieinwazyjne badanie- podaje sie przez macice plyn z kontrastem i obserwuje przeplyw przez jajowody na ekranie usg...Zabieg ma te zalete , ze powoduje "przemycie" jajowodow i po nim duzo latwiej zajsc w ciaze.. Mi np udalo sie po takim zabiegu... Odpowiedz Link
ziabolka Re: 6 maja 06.05.09, 18:56 No jakoś tak smutno i deszczowo. Mamaruda, a stało się coś złego? U mnie od paru dni nic nowego się nie dzieje, chociaż właśnie dowiedziałam się, że u mnie w rodzinie będzie kolejny dzidziuś. Oczywiście wpadka. I wydawało mi się, że takie rzeczy przestają mnie ruszać, tym bardziej, że mi się udało. Ale to wcale tak nie działa. Ile razy nie słyszę o wpadkach tyle razy jestem zła na niesprawiedliwość losu. Tak bardzo bym chciała żeby wszystkie z nas miały te utęsknione Groszki zamiast tych wszystkich par, które wpadają... Odpowiedz Link
zosienta Re: 6 maja 06.05.09, 19:06 Smutno... Ziabolka, nie mogę pisac o powodach, ale smutno na PMG. ---- Nie mam alergii na cudze szczęście! Odpowiedz Link