Gość: kika IP: 80.50.133.* 20.08.09, 09:47 mam pytanie: jaki sposób porodu byście wybrały cc czy sn? jeśli byście miały też oczywiście prawo wyboru Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: SN czy CC IP: *.stk.vectranet.pl 20.08.09, 11:24 Ja miałam cc.Tylko ze ja nie malam wyboru))) nie bylo zle. Odpowiedz Link
mynia771 Re: SN czy CC 20.08.09, 21:37 witam. Ja miałam trzy cc i żałuje ze nie mogłam sama urodzić . Dziewczyny które urodziły same szybciej dochodziły do siebie , a ja czułam się zle a szczególnie po trzeciej. Moja siostra miała sn i cc i powiedziała że wolała sn niż cc.Gdybym miała prawo wyboru wybrałabym sn, ale u mnie musiało być rozwiązanie poprzez cc. pozdrawiam Odpowiedz Link
kavainca Re: SN czy CC 22.08.09, 19:00 stawiam na SN i mam nadzieję, że sytuacja nie zmusi mnie do cc. Odpowiedz Link
ochra Re: SN czy CC 23.08.09, 09:35 Zastanawiam się nad cc, mam wokół same zadowolone koleżanki po cc które dobrze się czuły i szybko doszły do siebie. Odpowiedz Link