Gość: Mariusz IP: 217.99.10.* 28.01.04, 18:39 Wyjeżdżam na kilka dni w czerwcu z rodziną do Mikołajek. Poproszę o pomoc w wybraniu hotelu/pensjonatu. Cena przystępna ale bez przesady. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eko Re: Pensjonat/hotel w Mikołajkach- pomożecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 20:20 Z pewnością tutaj coś znajdziesz: www.mikolajki.pl/baza.htm Hotelu Gołębiewski z pewnością polecać nie muszę, ale to jest raczej moloch, niezbyt przytulny, no i relatywnie drogi. Z pozostałych hoteli mogę polecić "Mazur" w samym centrum miasteczka przy rynku. Dość ciekawie i porządnie odrestaurowana i przebudowana stara restauracja "Śniardwy", w latach 70-tych znana jako "mordownia". Ale nie bój się, teraz tam jest całkiem przyzwoicie. Poza tym "Amax". Nowy, ładny, nowoczesny a przede wszystkim bardzo ładnie polożony hotelik o ciekawym klimacie... Co do wszelkiego rodzaju pensjonatów, to nie mam opinii. Wydaje mi się, że ciekawie może być w PAN-ie, ale położony jast strasznie daleko od centrum, w lesie. Niezbyt dobra droga dojazdowa, ale piękny widok na jezioro (praktycznie nad samym jeziorem) i miasto... Eko Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Rozwaz hotel Amax. www.hotel-amax.pl 28.01.04, 21:20 Dodam swoja opinie do wyrazonej poprzednio na temat hotelu Amax. Mieszkalem tam dwa razy. Bardzo dobrze prowadzony hotel z dobra kuchnia. Malowniczo polozony. Ze spacerowa odlegloscia do centrum miasta. Tanszy od wymagajacego juz odswiezenia Golebiewskiego. Pozdrowienia, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
hotelsantamonica Hotel Santa Monica 11.07.14, 13:47 Zapraszam do obejrzenia filmu: HotelSantaMonica Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: Pensjonat/hotel w Mikołajkach- pomożecie? 29.01.04, 14:10 a moze apartamenty nad samym jez.Mikolajskim? kontakt: ''Apartamenty do wynajęcia'', Restauracja ''Owoce Mórz i Jezior'' Al. Kasztanowa 8 11-730 Mikołajki /obok amfiteatru tel. (87) 421 54 98; tel. (87) 421 64 98 tel. kom. 0 606 81 20 39 e-mail: elitklubmazury@poczta.fm lub Inter Commerce Sp. z o.o. Warszawa, ul.Chrościckiego 93/105 (W-wa Włochy). tel. (022) 863 97 86, 863 95 50 tel./fax: (022) 863 79 19 e-mail: projekt@intercommerce.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Pensjonat/hotel w Mikołajkach- pomożecie? 31.01.04, 12:19 Hej, skorzystam z okazji i podpytam :) czy polecane przez Was hotele/pensjonaty nadaja sie dla mamy z 1,5 rocznym maluszkiem? czy dzieci sa tam mile widziane, czy jest jakies miejsce do zabawy, brodzik, a moze specjalne menu dla dzieciaczkow? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: Pensjonat/hotel w Mikołajkach- pomożecie? 02.02.04, 22:11 Jesli chodzi o apartamenty, to sa one z pelnym wyposazeniem kuchni. Niestety nie wiem jak jest z mozliwoscia stolowania sie, bo gotowalismy sami. Mysle, ze pod podanymi przeze mnie nr tel. powinni udzielic Ci wyczerpujacych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Dzieci w Mikolajkach. 03.02.04, 04:53 Witaj, w hotelu Amax dzieci nie widzialem. Hotel Golebiewski zawsze ma ich sporo. Hotel ma kompleks basenowy Tropikana i brodziki dla dzieci. W poscie powyzej jest ich e-adres. Zapytaj o menu dla dzieci. Pozdrowienia, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
patryc-ja21 Re: Pensjonat/hotel w Mikołajkach- pomożecie? 04.08.14, 13:29 Jak mikołajki to tylko Gołębiewski :) Odpowiedz Link Zgłoś