Dodaj do ulubionych

OW Zawiaty - domek Kajtek

IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 17:34
Był może ktoś z was zakwaterowany w Kajtku? Czy 2 os. dorosłe i 7-mio latek dadzą radę przez 2 tygodnie? Jaka jest powierzchnia tego domku?
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: OW Zawiaty - domek Kajtek IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 09:04
      byłam w zawiatach, ośrodek super. ale w domku kajtek będziecie mieli bardzo ciasno! to tak naprawdę jeden mały pokój z łazienką.
    • Gość: Zuza Re: OW Zawiaty - domek Kajtek IP: *.limes.com.pl 16.04.13, 16:17
      Ja w zeszłym roku z dwójką dzieci i myślę że domek Kajtek był dla nas idealny!! Pokój z łazienką do tego teras i tak większość czasu spędzaliśmy na świeżym powietrzu i w budynku głównym.
    • sandra1301 Re: OW Zawiaty - domek Kajtek 28.08.14, 11:33
      Domek Kajtek sprawdzi się dla dwójki dorosłych i dziecka, spokojnie. Wstawiają wtedy rozkładaną wersalkę i tapczan. Jeśli jest ciepło to i tak większość czasu spędzasz poza domkiem, gorzej ak pada, ale można posiedzieć na tarasie, albo w kawiarni, albo na salce sportowej. Domek jest bardzo czysty, łazienka przestronna, woda gorąca z bojlera. Naprawdę super wybór!
    • annn1980 Re: OW Zawiaty - domek Kajtek 24.01.15, 22:35
      Ja jeżdżę już trzeci raz z mężem i 10 latkiem do Kajtka i dla nas jest wystarczający! Ogólnie bardzo polecam to miejsce, kiedyś co roku zmienialiśmy miejsca na wakacje rodzinne już tylko Zawiaty!! Profesjonalne zajęcia dla dzieci, dobre jedzenie, czyściutko a przede wszystkim super atmosfera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka