monzankas 08.05.13, 02:18 Witam, Czy jest ktos kto moglby polecic mi osrodek wypoczynkowy na kaszubach? mamy zamiar wybrac sie ze znajomymi 6 osobowa grupa, ale o osrodkach jest bardzo malo opinii. mam na mysli domki letniskowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mort Re: ośrodek Kaszuby IP: 78.133.167.* 08.05.13, 08:39 Ja polecam agroturystyke, a właściwie domki na Kaszubach - domki Kaszuby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: ośrodek Kaszuby IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 12.05.13, 20:07 a ja poleciłbym ośrodek grzybia dąbrowa. byłem dwa lata temu z rodzinką i było super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franiicee Re: ośrodek Kaszuby IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 21:41 ja tez polecam Grzybia Dabrowe, domki super, jedzenie pierwsza klasa no i dla dzieciakow fajnym rozwiazaniem sa codziennie animacje, no i place zabaw (widoczne z domkow- mozna zerkac czy dzieciaki siedza w piaskownicy). Do tego czyste jezioro z wydzielonym kapieliskiem, moj dzieciak nie chcial z wody wychodzic:) jestem pod ogromnym wrazeniem, dzis stamtad wrocilam i az musze sie tym podzielic:) Odpowiedz Link Zgłoś
monzankas Re: ośrodek Kaszuby 16.05.13, 10:32 a czy może był ktoś w Ośrodku Sosnówka w Zgorzałe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona** Re: ośrodek Kaszuby IP: 213.172.175.* 24.05.13, 14:34 Byłam w zeszłym roku obok Sosnówki, w Adlerze. Na temat Sosnówki się nie wypowiem ale może na temat Adlera. Super dla rodzin z dziećmi. Domki takie sobie, my mieliśmy 3 osobowy i taki prl był. Większe pewnie lepsze. Za to wyżywienie przepyszne. Śniadania w formie stołu szwedzkiego, wszystko o czym dusza zamarzy :D Obiady też mniam. Sala zabaw dla dzieci, pani animatorka której na kilka godzin można powierzyć dziecko od 4 roku życia. Plac zabaw, trampolina. Malutka plaża, pomost, możliwość wypożyczenia łódki i kajaka. My niestety byliśmy tam tydzień i cały ten tydzień była paskudna pogoda: zimno i padało. Na szczęście w okolicy bliższej i dalszej jest tyle ciekawych miejsc do zwiedzenia, że cały czas jeździliśmy. Wystarczy kupić sobie mapkę kaszub z zaznaczonymi ciekawymi obiektami. Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kowa_lik Re: ośrodek Kaszuby 04.06.13, 12:34 Do adlera się już nie wybiorę. Nie będę robiła antyreklamy, ale mam swoja opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kaszuby Re: ośrodek Kaszuby 25.06.13, 14:53 Smiało mogę polecić ośrodek Szarlota i PTTK we Wdzydzach Kiszewskich, inne można znaleźć tutaj: www.e-kaszuby.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z dobrym jedzeniem Re: ośrodek Kaszuby IP: *.rev.pro-internet.pl 07.07.13, 14:27 1. ośrodek ze świetnym wyżywieniem, niewysokie ceny - Sudomie W okolicy liczne ciekawostki - Okolice Kościerzyny Właściciel dba osobiście żeby był porządnie i wypoczynkowo. 2. ośrodek o wyższym standardzie, z naciskiem na wczasy zdrowotne i animacje dla dzieci. Fantastyczna, cicha okolica, 60% gminy zajmują lasy - Zawiaty Bardzo się starają. W obu miejscach sympatyczna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś