cichy13 26.08.04, 14:08 Hej!Szukam jakiegoś taniego i pieknego miejsca ( Przyjemny las do spacerow, mozliwosc wędkowania i poplywania) moze wymagam duzo, ale wiem ze na pewno mozna cos takiego znalezc na mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirka Re: Gdzie na weekend??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 23:11 polecam www.wypoczynek.mda.pl/kolczewo/ urocza wies na wyspie wolin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Gdzie na weekend??? IP: 212.160.172.* 30.08.04, 09:31 Suwalszczyzna www.agroczarne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cichy13 Re: Gdzie na weekend??? 31.08.04, 10:21 Dziekuje!Lecz chodzi i wypad weekendowy i chcialbym aby to bylo jak najblizej Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabolka Re: Gdzie na weekend??? IP: *.asi.pl / *.asi.pl 31.08.04, 17:08 mam dla Ciebie rewelacyjny miejsce, zobacz sobie stronę www.brzozolasek.pl, masz tam wszystko czego szukasz Odpowiedz Link Zgłoś
waldus5 Re: Gdzie na weekend??? 03.09.04, 15:21 Blisko Warszawy - 100 km z hakiem jest też: www.agro-bialobrzego.webpark.pl w poblizu Bug i jego starorzecze (można się kąpac) lasy też a żarcie super.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka66 Re: poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:31 super miejsce i niedaleko warszawy www.cibus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: Gdzie na weekend??? IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 00:45 jest sporo fajnych miejsc, ja preferuje kaszuby, fajni ludzie, duzo lasów i jezior zobacz www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reader7 Re: Gdzie na weekend??? 30.09.04, 10:27 Moge z czystym sumieniem polecic, bo bylismy w tym roku: Zyndaki k.Mragowa-fajna sprawa; konie, rowery, mili gospodarze www.mazury.pc.pl/serwis/agroturystyka/wichrowe Stare Jabłonki k.Ostródy-kajaki, piekna okolica /ukryte w lasach jeziorka/, pyszne dania z grila www.starejablonki.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Gdzie na weekend??? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 13:06 jest na Mazurach takie miejsce gdzie wszystko wydaje mi się łatwiejsze ;-) bardzo sobie cenię miejscowość Wilkasy koło Giżycka www.wilaksy.pl serio serio warto tam zajrzeć serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Gdzie na weekend??? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 13:07 przepraszam wkradła się literówka www.wilkasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekm2 Re: Gdzie na weekend??? 30.11.04, 23:50 witam. sprawdz moze to jest to cena do negocjacji wiecej informacji na emaila lub telefon. www.goszen.vip.interia.pl goszen@interia.pl pozdrawiam milosnikow ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś