Dodaj do ulubionych

GDZIE NA MAZURY NA KAJAKI???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:52
macie jakies sprawdzone miejsca?? chodzi mi o kwatery nad jeziorem, ktore
oferuja wypozyczenie kajakow na majowy weekend.
jesli macie jakies sprawdzone miejsca albo linki do stron, podajcie plizzz.
pzdr :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: GDZIE NA MAZURY NA KAJAKI??? IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 17.03.05, 13:47
      Hej.Jak na kajaki to tylko w okolice rzeki Krutyni.Ruciane Nida, Iznota(hotel
      Galindia,ale chyba jest drogi).Super widoki.Polecam,sama byłam.Niezapomniane
      wrażenia.
      • molekula Spływ Krutynią - POLECAM!!! 18.03.05, 19:49
        Polecam spływ Krutynią, bardzo ciekawa impreza. Można sobie wybrać dowolny
        odcinek rzeki, bo w weekend nie przepłyniesz całej. W Krutyniu sa firmy, które
        zajmują się organizowaniem , pomogą we wszystkim: wypożyczą kajaki i dowiozą na
        wskazane miejsce, na mecie odbierają cię i zawożą z powrotem. Oczywiście jeśli
        zamierzasz odbyć dłuższy spływ, to są odpowiednio przygotowane pola namiotowe.
        Oj, chyba muszę coś takiego powtórzyć!
        • Gość: Angelka Re: Spływ Sapiną- POLECAM!!! IP: *.gizycko.mm.pl 25.03.05, 08:53
          a ja Krutyni nie polecam, przereklamowane, tłok, kajak na kajaku. Za to polecam
          spływ jeszcze dziką rzeką Sapiną na Mazurach. Opis trasy:
          www.gizycko.turystyka.pl/kajakowe.html
          Najlepiej zatrzymać się w Kruklankach, przez które przepływa Sapina.
          np. Gospodarstwo Agroturystyczne AGA
          tel/fax 087 421 70 77, 087 421 75 96
          www.mazury.pc.pl/agroturystyka/faliszewski/
          Są tam 2 stowarzyszenia agroturystyczne, jeśli się z nimi skontaktujesz znajdą
          Ci fajne kwaterki.

Stowarzyszenie Gospodarstw Agroturystycznych Ekorozwój - Mazury
          11-612 Kruklanki, ul. 22 Lipca 23
          Tel. 087 421 70 77
          www.agroturystyka.pl/mazury

Turystyczne Towarzystwo "Kruklanki - Mazury"
          11-612 Kruklanki, ul. 22 Lipca 29 c
          Tel. 087 421 71 81

• bartolomeo81 Re: Spływ Krutynią - POLECAM!!! 13.07.05, 19:00
          Witam,
          ma ktos moze namiary na takie firmy??
          • filemonka_26 Re: Spływ Sapiną- POLECAM!!! 13.07.05, 20:03
            Aktywny Wypoczynek Przewodnictwo Turystyczne AGA
            11-612 Kruklanki, ul. 22 Lipca 23
            Tel. 087 421 70 77
    • Gość: Łukasz27 Gdzie na Mazury na kajaki? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 20.04.13, 23:33
      Na kajaki bardzo fajna jest Łyna, podoba mi się ze względu na świetne widoki!!!! Jeżdżę od kilku lat co roku na Mazury na kajaki i co roku wybieram inny szlak, ale powiem szczerze, że najfajniejszy to Łyna oraz Krutynia. Łukasz27
    • strupii26 Re: Gdzie na Mazury na Kajaki? 08.06.13, 01:28
      Rzeka Krutynia www.krutynia.com.pl na Mazurach jest bardzo piękna. Polecam wszystkim, nie będziecie żałować, można się zakochać bez końca :) Pozdrawiam Serdecznie wszystkich fanów kajaków :) Łukasz
      • ulaws Re: Gdzie na Mazury na Kajaki? 18.06.13, 22:58
        hej a ja poleciłabym www.kajaki-tumiany.pl przepiękne trasy kajakowe
    • Gość: PodroznikMichał gdzie na kajaki IP: *.softservice.com.pl 19.06.13, 08:10
      Doskonałym miejscem na spływy kajakowe jest malownicza dolina Pilicy. Co prawda to nie mazury ale centrum Polski jest równie malownicze i piękne. Serdecznie zapraszamy na aktywne wakacje do Hotelu Podklasztorze nad Zalewem Sulejowskim, który dysponuje własna przystania oraz organizuje liczne spływy.
    • Gość: Przyjazne Miejsca Re: Kajaki na mazurach IP: *.bezprzewodowo.com 22.06.13, 13:30
      Zapraszamy do Pensjonatu Agroturystycznego Marko na Mazurach.
      Plaża, piękne jezioro przy samym obiekcie. Tuż obok znanego wszystkim Mrągowa.
      Do dyspozycji gości ponadto: taras z widokiem na jezioro, nowa sala kominkowa, pomost, możliwość korzystania ze sprzętu wodnego (łódki, kajaki, rowery wodne), oraz parking i plac zabaw dla dzieci. Polecam i zapraszam do kontaktu pod numerem 696 708 266
    • e-kaszuby kajaki kaszuby 25.06.13, 14:47
      A czy mogą być spływy kajakowe na Kaszubach?
      Mogę polecić kilka sprawdzonych miejsc.
    • Gość: Marta112 Gdzie na Mazury na kajaki? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 17.07.13, 01:34
      Firma As Tour oferuje wypożyczanie kajaków na Mazurach www.splywy.pl/wypozyczalnia-kajakow/ ceny mają w porządku :) Pozdrawiam, Marta112
    • 6marcheweczka Re: Spływ Sapiną Nie do Kruklanek! 02.08.14, 19:18
      Wypozyczałam kajak w lipcu 2014 r w Kruklankach . Wypozyczalnia znajduje sie w przy plazy nad jeziorem Gołdopiwo , jadąc ul. Wczasową do końca.
      Nie polecam tej wypozyczalni. Wypozyczałam kajak takze na spływ Krutynia i wówczas spływ był o niebo lepiej zorganizowany . Godziny i miejsca odbioru były dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta.Niestety w Kruklankach wypozyczający kajaki nie jest zbyt elastyczny. Do tego punkt wypozyczeń nie jest opisany , trzeba zaczepiac panów w kapielówkach,zeby w koncu znalezc pana , ktory kajaki wypozycza.Pan nie zna okolicy, jezior i samej Sapiny bo pochodzi z drugiego końca Polski, więc pomocny nie bedzie.
      To wszystko mały problem, bo niestety kajak , ktory dostalismy był źle wywazony. Wiatr na J. Gołdpiowo nie był duzy a mimo to wiejąc od pólnocy obracał kajak w koło. Dorosły z dzieckiem w kajaku moze miec problem .Dopiero zmiana kierunku wiatru pozwoliła kierowac kajakiem i opuscic jezioro płynąc do Sapiny.
      Słabo spisuje sie obsługa wypozyczalni przy zwrocie kajaka- ani do widzenia, ani zadnej reakcji na byłego klienta. cóz, po co zwracac uwage na kogos, kto zapłacił.
      Przydałoby im sie jakies szkolenie z kultury obsługi klienta, bo gburowaty własciciel nie zachecił mnie do korzystania z jego usług w przyszłości.
      Acha, cena kajaka chyba tez wysoka- 60 zł za 3 godziny.

• patryc-ja21 Re spychowo 04.08.14, 13:27
      Polecam pttk spychowo, warunki takie sobie ale fajna miejscowość, blisko i kajaki w ośrodku, okolica przyjemna i dojazd dobry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka