mmm3212 30.08.07, 14:15 Gdzie w garwolinie i okolicach są sale weselne? Proszę o każdą odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.p6 Re: Gdzie sale weselne? 31.08.07, 09:22 może uściślisz swoje pytanie na ile osób ma być sala to coś doradzimy:) jest w czym wybierać i w samym Garwolinie (w budynku OSP, nowa sala na ul. Targowej, sala BORYS na działkach przyszpitalnych) i w okolicach(Wola rębkowska, Rębków, Pilawa, w sumie większość okolicznych wiosek wynajmuje remizy strażackie) w dalszej okolicy w restauracji nad Wieprzem, w Delfinie w Mrokowie. Odpowiedz Link
mmm3212 Re: Gdzie sale weselne? 03.09.07, 12:35 Wesele na ok 160 - 200 osób więc sala musi być duża. Tak by ludzie nie musieli jeść i tańczyć na zmiane... Coś ładnego. Każdy by chciał by jego wesele odbyło się w najładniejszej sali prawda? Łaskarzew - dawna Pollena jest PIĘKNA! Ale nie ma wolnych terminów. Odpowiedz Link
monika.p6 Re: Gdzie sale weselne? 04.09.07, 08:16 też pomyślałam o sali na ul. Targowej ładnie jest też w Delfinie, jedyny minus żedaleko Odpowiedz Link
mmm3212 Re: Gdzie sale weselne? 04.09.07, 10:13 O ul. Targowej nie pomyślałam. Ale Delfin odpada bo w przyszłym roku mają się tam odbywać 3 wesela jednocześnie. A dzielić je mają tylko oszklone drzwi... Odpowiedz Link
stasi1 kilka osób znajomych miało wesele 04.09.07, 13:24 w remizie w Wygodzie, gm. pilawa Odpowiedz Link
mmm3212 Re: kilka osób znajomych miało wesele 05.09.07, 12:04 A ta remiza jest duża? Czy ktoś zna opinie o sali weselnej na Targowej i w Pilawie? Coś co warto wiedzieć zanim się zdecyduje???? Odpowiedz Link
monika.p6 Re: kilka osób znajomych miało wesele 05.09.07, 14:36 na Tragowej sala wygląda bardzo ładnie, z zewnatrz :))) bo nie byłam w środku w Pilawie tez jest ładnie, duuuuuuża sala z bardzo śliską podłogą;-/ Odpowiedz Link
mmm3212 Re: kilka osób znajomych miało wesele 05.09.07, 19:18 Śliska? Może da się coś z tym zrobić bo to na nią się nastawiam. Chyba że znajdę coś lepszego. Na targowej jest najdrożej... Jedyne OSP z wszystkich, które oglądałam ( a było ich troche!)podoba mi się ta w Rudzie Talubskiej. Nie jest tak obskurna jak pozostałe i w miare duża. Ale terminów nie ma :( Odpowiedz Link
stasi1 Re: kilka osób znajomych miało wesele 07.09.07, 10:03 ta remiza jest duża jak dla mnie to na 300 osób, jest gdzie zaparkować samochód na parkingu ogrodzonym. A ta sala w Pilawie ma sliską podłogę (ale to ja nie osobiście o tym wiem) bo wszyscy co tu się o niej wypowiadali taką opinie mieli > A ta remiza jest duża? > Czy ktoś zna opinie o sali weselnej na Targowej i w Pilawie? Coś co > warto wiedzieć zanim się zdecyduje???? Odpowiedz Link
pablo812 Re: Gdzie sale weselne? 12.07.13, 21:14 Niedaleko Garwolina jest Karczma Człekówka (w Kołbieli). Świetna lokalizacja, wokół tylko zieleń i śpiew ptaków. Obsługa profesjonalna, jedzenie pyszne, zachęcająco podane. Ja na przykład cenię sobie motyw drewna jaki właśnie tam jest. Polecam tą Karczmę! :) Odpowiedz Link
wanda99 Re: Gdzie sale weselne? 22.09.14, 09:48 Byłem ostatnio na weselu w hotelu Sulbin, ogólne wrażenia dość dobre, ale jedzenie takie sobie, a dania wydawane niezgodnie z zasadami (np. przy stole siedzi 10 osób, a na półmisku 9 porcji), część przypalonych. Obsługa kelnerska stara się jak może, ale kuchnia nawala. Reszta ok bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link
marcin199734 Wielgolas 24.09.14, 16:50 Polecam sale w Wielgolesie...www.salawielgolas.pl/ Odpowiedz Link
rolnik58 Re: Gdzie sale weselne? 22.10.14, 10:34 Wszystko zależy od liczby osób i terminu. Najlepiej wypisać 20 sal, obdzwonić czy mają termin A potem poumawiać się Pojeździć, zobaczyć i wtedy podjąć już odpowiednią decyzję zlomiodzysk.pl/menu/aluminium.htm Odpowiedz Link
stasi1 Re: sala okolice Garwolina 18.02.15, 21:14 a tej stronie nawet nie piszą ile gości mogą przyjąć Odpowiedz Link