Dodaj do ulubionych

Poszukiwany Dom Opieki

01.07.19, 21:09
Witam

Poszukuję domu opieki dla mojej babci chorej na Alzheimera.. Babcia już mało co kojarzy fakty i juz ma problemy z rozpoznawaniem bliskich, a także z sensowną mową... Powoli już też nie radzi sobie z samodzielnym poruszaniem i orientacją gdzie jest.
Wszystkie formalności z ubezwłasnowolniem także są załatwione.

Czy ktoś może polecić jakiś ośrodek opieki w województwie kujawsko-pomorskim lub nawet dalej, gdzie nie biorą fortuny za opiekę, a opłaty są do udzwignięcia dla zwykłego Kowalskiego...? Nie dajemy już sami sobie rady, a będzie niestety coraz gorzej..
Proszę o jakieś informację..
Obserwuj wątek
    • zaq12wsxcde3 Re: Poszukiwany Dom Opieki 31.10.19, 20:54
      Polecam Goldental.pl bardzo fajny dom seniora w którym panuje bardzo domowa atmosfera. czasami niestety ale nie ma innego wyjścia jak tylko oddanie do domu seniora, koszta opiekunki są zbyt duże lepiej opłacić pokój w domu seniora aby babcia miała całodobową opiekę.
    • becia2567 Re: Poszukiwany Dom Opieki 07.02.20, 09:19
      Proponuję Centrum Origin Otwock gdzie przebywa też moja babcia. Wspaniała obsługa pielęgniarek i opiekunek, domowa kuchnia. Babcia ma tam wiele różnych zajęć np. wspólnie z innymi pensjonariuszami kiedyś kisili ogórki smile Zawsze mogę do niej pojechać (nie ma określonych godzin odwiedzin). Jest zadowolona i uśmiechnięta. Zajęcia terapeutyczne w których bierze udział spowodowały że częściej się do mnie uśmiecha smile. A to przecież bezcenne smile
    • kris94 Re: Poszukiwany Dom Opieki 01.04.20, 16:06
      Moja mam ma 84 lata i również Alzheimera, co prawda początkowy stan, ale dość szybko się pogłębia, ważna jest rozmowa i codzienny kontakt z bliskimi. Ze swojej strony mogę ci polecić Dom Seniora ,,Magdalenka, szwagierka opłaca w tym ośrodku pobyt swojego ojca, z którym jest już utrudniony kontakt. Jest tam również oferta pobytu na okres krótkoterminowy, możemy warto z tego skorzystać i przekonać się czy mama będzie czuła się tak dobrze. Pozdrawiam
    • senior85 Re: Poszukiwany Dom Opieki 05.05.21, 18:46
      Polecam opieka-justynadom.pl/nasze-placowki Całodobowe domy opieki dedykowane chorym na Alzheimera.
    • senior85 Re: Poszukiwany Dom Opieki 06.05.21, 18:42
      Polecam Justyna Alzheimer, całodobowe domy opieki dedykowane chorym na Alzheimera Tel. 693 465 703 Dolnośląskie, Opolskie, Śląskie, Podlaskie, Lubelskie.
    • bonkowa1 Re: Poszukiwany Dom Opieki 31.05.21, 21:45
      Zamiast domu seniora to ja polecam opiekę domową Pol Ar Serwis. Bezpieczniejsze rozwiązanie, no i masz seniora cały czas przy sobie, w domu. Starsza osoba też na pewno lepiej się czuje w domu. W końcu mówi się, że starych drzew się nie przesadza.
    • senior85 Re: Poszukiwany Dom Opieki 03.01.22, 08:53
      Justyna DOM opinie Nowoczesne domy opieki, sprawdzone domy seniora, ale także ośrodki dla chorych na Alzheimera. Dobre opinie - Polecam Justyna DOM Alzheimer opieka-justynadom.pl/oferta
      • senior85 Re: Poszukiwany Dom Opieki 03.01.22, 08:55
        Justyna DOM opinie Nowoczesne domy opieki, sprawdzone domy seniora, ale także ośrodki dla chorych na Alzheimera. Dobre opinie - Polecam Justyna DOM Alzheimer opieka-justynadom.pl/oferta
    • michjabl Re: Poszukiwany Dom Opieki 16.02.22, 00:37
      Polecam dom opieki dla seniorów blisko Wrocławia Senior Rose Residence

Profesjonalna opieka medyczna, dom opieki położony blisko natury ze świetną obsługą smile
    • michjabl Re: Poszukiwany Dom Opieki 16.02.22, 00:38
      Dom opieki dla seniorów blisko Wrocławia Senior Rose Residence będzie świetnym wyborem!

Profesjonalna opieka medyczna, dom opieki położony blisko natury ze świetną obsługą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka