Dodaj do ulubionych

Hotel Gołębiewski - Wisła

IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:05
W ostatnich dniach spędziłem kilka dni w Gołębiu w Wiśle. Przed wyjazdem żona
odkryła na tym forum uwagi na temat hotelu z przełomu 2003/2004. Włos mi się
na głowie zjeżył! Same minusy: ciasno, brzydko, dziwki, dresiarze i
rosjanie... Żyć, nie umierać!!! Ale, że jestem urodzonym optymistą -
pojechaliśmy. I mam taką uwagę do wszystkich niezadowolonych. A może wam się
w d*pach poprzewracało?! (jak zwykła mówić moja siostra) Takie wymagania to
można mieć do hotelu gdzie doba w jedynce kosztuje 500-800 zł. Przecież tutaj
ceny to nie jest jakiś kosmos. Pewnie, tanio nie jest(3 osoby - 400,-/doba -
śniadanie + obiad), ale co wy chcecie np. od łazienek? Parking? Przez
wszystkie dni ani razu nie miałem najmniejszego problemu ze znalezieniem
miejsca, nawet w dni weekend'owe kiedy przyjechało zdecydowanie najwiecej
ludzi. jedna z niewielu rzeczy, które mogą irytować to windy. Rzeczywiście na
taką ilość gości to trochę za mało, ale z drugiej strony, po obłędnie obfitym
śniadaniu czy obiedzie (kuchnia jak dla nas rewelka!) warto się przejść po
schodach, tak dla zdrowia. Jaki smród od papierosów? Obsługa hotelowa
korzystała z bardzo ładnie pachnącego środka czyszczącego i wszędzie roznosił
się przyjemny kwiatowy zapach. Dresiarze? No tak jednego widziałem, na
śniadaniu był gość w dresie, z zoną i z dzieckiem, ale wyglądał co najwyżej
na księgowego mafii :-))). Dziwki? Jakie dziwki? Może w nocnym klubie, ale
gdzie ich nie ma? Byliśmy w trakcie trwania EURO 2004 i bez żadnego strachu
mogłem zostawić wieczorem syna (10 lat) w drink barze w patio gdzie stoi
olbrzymi TV (oglądał macze) i spokojnie zjeść z żoną kolację. Byłem pewien że
nikt go tam nie zaczepi,ani nie naogląda się dziwnych rzeczy. I na koniec
Rosjanie. Śmiech na sali! Rosjanie to są, ale w Mikołajkach (mają blisko).
Swojego czasu byłem tam na konferencji i połowa hotelu to właśnie Rosjanie,
często dosyć podejrzani.
Kręgle super, reszta rozrywek również OK z TROPICANĄ na czele (dużo ciekawsza
niż w Mikołajkach).
Na koniec radzę wszystkim wątpiącym pojechać i przekonać się osobiście, a nie
polegać na wydumanych uwagach zmanierowanych ludzi.
Aha! Jedna istotna uwaga. Parking dla gości hotelowych powinien być darmowy,
przynajmniej np. pow.3 dni wynajmu pokoju.
Pozdrawiam
ZADOWOLONY.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:09
      ej, koleżko, wiem o co ci, kmiotku, chodzi, jesteś jakimś pracownikiem, albo
      innym palancikiem, reprezentującym interesy tego hotelu. Każdy ma prawo do
      ocen, (niestety, wieprzu), więc mykaj stąd i zrób loda szefowi swojemu. WON>
      • Gość: wojtek j. Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:16
        Wolę być kmiotkiem niż takim palantem jak Ty. W dupie mam interesy
        Gołębiewskiego, tym bardziej, że nie jestem zachwycony hotelem w Mikołajkach. A
        za brak entuzjazmu za inne jego hotele jako pracownik pewnie bym oberwał. A
        loda to możesz robić kierownikowi, skoro taka Twoja propozycja to musisz mieć w
        tym doświadczenie. A skoro każdy ma prwo do ocen to chyba ja także.
        A tak z ciekawości byłeś tam czy tylko lubisz podniecać się w teorii?
        Mieszkam ponad 500 km od Wisły, nie chciałoby mi się dojeżdżać do roboty taki
        kawał.
        ZADOWOLONY!
        • Gość: mk Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:18
          e, wyluzuj, kmiocie, nie wiedziałem, myślałem, że to jakieś tam ... Zresztą
          skąd mam wiedzieć, skoro wypisujesz peany nie wiadomo po co, to rodZi to pewne
          podejrzenia.
          Pozdrawiam, kmiotku.:)
          • Gość: wojtek j. Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:22
            No, tośmy sobie nawrzucali. A jeżeli nie byłeś to naprwdę polecam zdecydowanie
            ten w Wiśle. Wierz mi mam porównanie.
            Pozdrawiam
            ZADOWOLONY KMIOTEK ;-)
          • Gość: wojtek j. Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:25
            A peany wypisuję, bo mnie wkurzyli zarozumiali "bywalcy" hotelowi, którym
            dokładnie nic się nie podobało. No i chciałem wrzucić na forum jakieś pozytywne
            wibracje, bo wszyscy sie do gościa przypieprzają, chyba z czystej zawiści. Mnie
            zwisa co ten koleś robi i gdzie się dorobił, grunt, że mnie jest dobrze. :-)))
            ZADOWOLONY
      • Gość: wojtek j. Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:20
        A tak w ogóle to o co Ci chodzi. TO w tym kraju nie można być z czegoś
        zadowolonym. zaraz muszę być jakimś klakierem [sprawdź w słowniku co to
        znaczy :-)]. mnie się tam po prostu bardzo podobało.
        ZADOWOLONY
        • Gość: mk Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:21
          Akurat wiem co to jest klakier.
          To jest kot od Gargamela.:)
          To na ra.
          • Gość: redzi Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: 217.11.141.* 24.06.04, 12:26
            Mam tylko jedną uwagę do wypowiedzi gościa ,który kwestionuje wydaje mi sie
            realna ocenę hotelu. Facet zmień styl na inny niż dresiarski. Ja i reszta kraju
            bardzo ale to bardzo brzydzimy sie Wami DRESIARZE!
            • Gość: ARTUR Re: Hotel Gołębiewski - Wisła,CZY TAM ROBIA LODA IP: *.skane.se 27.06.04, 03:48
    • Gość: gosia g Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:08
      parę dni temu byłam w Wiśle-najbardziej rozśmieszyli mnie panowie z
      Gołębiewskiego,którzy chodzili napić się taniego piwa do lumpen-barów;))))
      • Gość: wojtek j. Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 18:42
        W Gołębiu jest bodajże 12 sal konferencyjnych. Z reguły większość obsadzonych
        przez różne firmy. I to pewnie część uczestników różnych szkoleń śmiga na
        tańsze piwo niż w hotelowym barze. Sam hotel funduje im firma, gorzej z
        napitkami. I w sumie to im się nie dziwię, skoro mogą zapłacić DUŻO mniej to
        czemu nie. :-)
        Ja nie jestem jakimś krezusem, ale raz na rok można sobie zaszaleć i pojechać
        na kilka dni "w luksusy". I jak sobie jednego dnia pójdę na hamburgera przy
        deptaku zamiast zjeść kolację przy świecach to chyba od razu nie muszę być
        śmieszny...? ;-)
    • kokolores Re: Hotel Gołębiewski - Wisła 01.07.04, 01:28
      Bylam tylko na basenia,bylo badzo czysto i naprawde O.K.
      Ale sam Hotel wyglada jakby Tytanik spadl z nieba!!Nie pasuje do otoczenia!!
    • Gość: Ania Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: 195.68.226.* 05.07.04, 16:29
      Ludzie, jak się wam czasem luksusów zachciewa lećcie do ciepłych krajów (Egipt,
      Tunezja Turcja) tam są nie tylko luksusy, ale jest ciepło, swieci słońce
      i ...jest znacznie taniej niz w Gołebiewskim!
      • Gość: Ania Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: 195.68.226.* 05.07.04, 16:36
        Mnie tez irytuje nasza "narodowa" skłonnosć do narzekania. Polak lubi w "całym
        wynajdowac dziury", wystarczy zajrzec na jakiekolwiek forum turystyczne:(
        Pozdrowienia dla wszystkich optymistów z Tobą Wojtku na czele.
        • Gość: Woytek76 Re: Hotel Gołębiewski - Wisła IP: *.poczta.lublin.pl 07.07.04, 15:00
          A ja tam byłem w podróży poślubnej w zeszłym roku w sierpniu. Nie należe do
          osób zamożnych i nie bywam w takich miejscach więc to co tam zobaczyłem
          wywołało u mnie delikatny szok. Mnie bardzo się podobało - wspomnienia
          fantastyczne (szkoda że nie miałem kamerki). Z racji skromnych funduszy
          szukałem czegoś ekstra (wiadomo że to wyjątkowa okazja) no i wiadomo - w miarę
          taniego. Jako że pracuję państwowej firmie miałem dofinansowanie i jak sobie
          policzyłem to za 2 osoby za 10 dni zapłaciłem ok. 1400 zł. Za tyle to nawet bym
          biletu lotniczego dla jednej osoby nie kupił gdybym chciał lecieć gdzieś w
          ciepłe kraje (do niewiadomo jakiego hotelu).
          Ogólnie polecam - jeśli kogoś na to stać:))))))))))
          • mwm Re: Hotel Gołębiewski - Wisła 03.08.04, 21:06
            Woytek, dzieki za pozytywne odczucia. Roszczeniowosc naszego narodu jest
            wkurzajaca. Polakom nigdy nic sie nie podoba, wiecznie sa niezadowoleni. A jak
            ktos na forum cos pochwali to od razu z pewnoscia pracownik hotelu, albo biura
            podrozy.
            Ciagle sie wybieram do Golebiowskiego, ale jakos wciaz mi nie po drodze. Czy z
            basenow mozna korzystac nie mieszkajac w hotelu? Jesli tak, to ile kosztuje
            wstep? Pozdrawiam zadowolonych - Malgosia
            • amj2 Re: Hotel Gołębiewski - Wisła 23.08.04, 18:20
              Tak Małgosiu z Tropikany mogą korzystać ludzie z zewnątrz. Kosztuje to chyba 25
              zł za 1,5 h- dokładnie nie pamiętam.Naprawdę warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka