Gość: arek IP: 217.153.131.* 24.08.04, 09:35 Dokąd lepiej jechać do Szczwanicy, czy Krościenka? Gdzie jest lepsza baza wypadowa? Co warto zobaczyć w ciågu trzech dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piterek Re: PIENINY IP: 81.219.192.* 24.08.04, 09:46 Lepiej jechać do Krościenka. Stamtąd możesz zrobić sobie świetny spacer na Trzy Korony. Co prawda długi, ale przecież po to się jedzie w góry by łazić. Poza tym jak dla mnie ładniej jest w okolicy Krościenka. naprawdę POLECAM. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: PIENINY IP: 217.96.2.* 24.08.04, 16:33 z Trzech Koron warto odbic jeszcze na Sokolice. Zarowno w Kroscienku jak i w Szczawnicy szczerze nic poza gorami nie ma. Wiem bo spedzilam 9 dni w Kroscienku (i z 4 razy bylam w Szczawnicy na nogach - bardzo sympatycznie sie idzie). Prosze nie przesadzac ze korony sa dlugim szlakiem, ja w wieku 8 lat bezproblemowo go przeszlam. Teraz wole Tatry (mimo iz do Kroscienka mam 40 minut autem) poniewaz dopiero one oferuja dluzsze trasy. Ostatnio pochwale sie zdobylam Granaty =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAMiAN Re: PIENINY IP: *.net 24.08.04, 19:04 No ja oczywiście polecam Niedzice-Zamek.Karczma HAJDUK,pyszne obiady,zwiedzianie elektrowni na zaporze no i zamku:)POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: PIENINY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:00 Nie ulega wątpliwości, że Krościenko jest dobrą baza wypadową aż w trzy pasma górskie: Pieniny, Beskid Sądecki i Gorce. Natomiast Szczawnica nie daje takich możliwości. Ale za to ma inną zaletę: blisko jest w Małe Pieniny i łatwiej skoczyć na Słowację. Wybór jednak należy do Ciebie, w zależności na zwiedzeniu czego Ci zależy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś