kornel-1 18.11.15, 19:55 stambecchi arrampicati sulla diga del cingino (vb) - valgeis Miło popatrzeć. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: Chodzicie po górach? ;-) 18.11.15, 20:57 No cóż, trza jeszcze potrenować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dark.a90 Re: Chodzicie po górach? ;-) 14.12.15, 20:04 Gdy mam okazję to chętnie chodzę;) ale nie tak jak na filmiku;D Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Chodzicie po górach? ;-) 20.12.15, 17:32 Jak już używam 4 kończyn, to staram się mieć głowę wyżej niż zad ... ;) Specyfika gatunku ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: Chodzicie po górach? ;-) 20.12.15, 20:52 Lubimy :) Ale po takiej "grani" jeszcze nie próbowaliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tamari15 Re: Chodzicie po górach? ;-) 08.01.16, 14:57 Zawsze mnie zadziwiają te kozice w górach, a te to już całkiem ekstremalną ściankę sobie wybrały. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Chodzicie po górach? ;-) 17.02.16, 14:49 z wieku i urzędu chadzam już raczedj po dolinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Chodzicie po górach? ;-) 31.10.20, 17:39 To może dla odmiany coś bardziej kudłatego... Rock Climbing Bears Odpowiedz Link Zgłoś
jsw123 Re: Chodzicie po górach? ;-) 05.12.20, 21:51 To nie chodzenie, a raczej zaleganie. Ja na takie coś się nie piszę. Zęby mi się stępiły. Ale pozjeżdżać bym mógł. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ruda_666 Re: Chodzicie po górach? ;-) 31.05.21, 07:27 Regularnie. Wielu jednak nie chodzi bo mają albo zbyt kiepską kondycję, albo po prostu obawiają się o błędy w przygotowaniu do wyjazdu. A to jest przecież szalenie proste. Zresztą wszystko jest ładnie i przystępnie opisane tutaj centrumturystyczne.com.pl/organizacja-wyjazdu-w-gory/ Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Chodzicie po górach? ;-) 31.05.21, 09:49 Witam spamerkę na forum. > po prostu obawiają się o błędy w przygotowaniu do wyjazdu. A to jest przecież szalenie proste. Natomiast na linkowanej stronie czytam: Musimy więc powiedzieć sobie jasno i wyraźnie, iż organizacja wyjazdu w góry, wcale nie jest taka prosta, jakby się mogło pozornie wydawać. Mamy więc do czynienia z bełkotem. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś