Gość: kry IP: *.aster.pl 23.01.05, 00:00 Zamierzam wybrać sie w Bieszczady na przełomie lutego i marca. Co mi polecicie? Interesuje mnie jakieś w miarę spokojne miejsce. Jak tam teraz wyglądaja drogi? Może lepiej skorzystać z PKP lub PKS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiG Re: Bieszczady zimą IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 11:52 Zimą to raczej wszędzie jest tam spokojnie, no może poza najbliższą okolicą nielicznych wyciągów. Drogi zapewne w nienajlepszym stanie :-) (choć tej zimy to i tak jest względnie mało śniegu), ale sprawdź rozkłady PKP i PKS - o tej porze roku tam naprawdę mało co jeździ i nie wiem czy ci to wystarczy. MiG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bieszczady zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:00 PKP i tak dojedziesz tylko do Zagórza dalej już pozostaje tylko PKS lub BUS a polecam Ustrzyki Gorne to chyba najlepsze miejsce wypadowe lub Wetlina a ludzi teraz naprawde mało za to piekne spokojne góry (tam jest wszystko co kocham...) a jeśli moge zapytac skąd jedziesz? bo też sie tam wybieram w lutym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiG Re: Bieszczady zimą IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 20:18 Są jeszcze pociągi do Ustrzyk Dolnych (2 dziennie :-) ). MiG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bieszczady zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:47 znaczy żem niedoinformowana:o)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Dzięki za dotychczasowe informacje... IP: *.aster.pl 24.01.05, 16:42 Dzięki za dotychczasowe informacje. Będziemy jechać z Warszawy . Wariantów jest kilka: 1) samochodem; 2)dojazd PKS-em do Sanoka i dalej czymś do Ustrzyk Dln. lub Górnych; 3) pociagiem do Zagórza i dalej PKS lub busem, ale nie wiemy jeszcze w które miejsce; 4) Do Rzeszowa i dalej w nieznane. Zobaczymy. Chcemy pobyć w Bieszczadach zimą, bo jeszcze w tym czasie nikt z nas tam nie był. Jeśli Ustrzyki, to gdzie noclegi nam polecacie? Wiem gdzie można się zatrzymać, ale proszę o ewentualne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Jak ze sniegiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:13 Jak dużo jest śniegu w Bieszczadach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: Jak ze sniegiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:36 Trohe nasypalo: www.twojebieszczady.pl/imprezy/zima05-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Re: Jak ze sniegiem? IP: *.aster.pl 31.01.05, 22:03 Ależ pięknie! Dzięki, marzę aby to zobaczyć na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Jestem pod wrażeniem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:21 Piękne zdjęcia ! A zima też piękna i jaka fotogeniczna ! Chyba się wybiorę, aby fotografować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bieszczady zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:51 moje informacje podają że śnigu jest co niemiara co do noclegów to polecam strone www.bieszczady.net.pl.Sama wybieram sie tam teraz w lutym a może już za 3 dni:o))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leman1 Re: Bieszczady zimą IP: *.238.72.189.adsl.inetia.pl 30.01.05, 21:43 Polecam Dwerniczek i fajną przystań u państwa Rusinów - "Rusinowa Polana" w Dwerniczku (wyciąg pod nosem, dobra kuchnia domowa)lub Zatwarnicę - Ośrodek Wypoczynkowy ( w zasadzie hotel)BARR-u, ale bez wyciągu (trzeba dojechać do Rusinowej Polany by pojeździć na nartach), za to spokój niesamowity z możliwością wycieczek i zimowych wejść na Przełęcz Orłowicza i Połoninę Wetlińską, Smerek lub w doliny Hulskiego, Krywego i Tworylnego a także na Otryt. Pozdrowaśki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Re: Bieszczady zimą IP: *.aster.pl 31.01.05, 22:05 Te informacje są dla mnie cenne. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Bieszczady zimą IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 22.02.05, 21:35 Oj ja sie naczytałam w wiadomosciach w necie- o śniegu w Bieszczdach, o nieprzejezdnych drogach, o autach pozostawionych na noc na ulicy i ludziach porozstawianych na nocleg po okolicznych szkołach :) bo śniegu było zbyt wiele! Ale co tam- dla tak pięknej okolicy warto pocierpieć w śniegu :) Namówiłam klasę na wycieczkę w Bieszczady- super- i szukamy noclegu- najchętniej Wetlina lub Ustrzyki--> na 40 osób, 4 dni z wyżywieniem- ktoś może coś polecić ;)? Mój mail: lulababy@wp.pl a gadugadu 2676850 Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vassa Re: Bieszczady zimą IP: *.kul.stalwol.pl / 213.76.133.* 19.02.05, 01:22 hej! też wybieram się w Bieszczady tylko że mi się ekipa rozsypała. Jakby można się zabrać razem z Tobą kry to daj znać vassa@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś