Dodaj do ulubionych

Międzygórze

28.01.06, 15:54
Czy ktoś zna tam sprawdzony nocleg? Ciekawe do kiedy lezy tam śnieg? Ja
planuję wyjazd na początku marca.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaś Re: Międzygórze IP: 217.153.196.* 28.01.06, 20:15
      Jest tam kilka pensjonatów: Villa Róż, Krokus, Millennium, FWP.
      Ale trudno wybrać! Może ktoś pomoże??
      • Gość: Rene-68 Re: Międzygórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:02
        Śnieg leży w Międzygórzu najdłużej w całym regionie. Ze względu na położenie (
        wśród gór) i wysokość ok. 700 m.n.p.m są tu cechy charakterystyczne dla klimatu
        alpejskiego. W tej chwili jest ok. 1 metra śniegu , a to daje gwarancję że
        utrzyma się on prawie do końca kwietnia. Co roku na Śnieżniku w drugi weekend
        maja są zawody narciarskie i zawsze się odbywają. Dwa wyciagi orczykowe mają po
        ok. 350 metrów. Na każdy wyciąg jest darmowy dowóz ( od miejsca zamieszkania).
        Polecam zajrzeć na www.miedzygorze.com lub www.miedzygorze.pl. Polecam na
        nocleg Willę Róż - dobre ceny i stndard, www.willaroz.pl
        • kret24 Re: Międzygórze 29.01.06, 20:07
          A zna ktoś willę Słoneczna? Jakie tam są ceny?
          • Gość: nika Re: Międzygórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:29
            Ceny 1 rok wstecz 65 zl/doba ze sniadaniem.Warunki:odjazd pelna gala wszystko
            jak nowe.Cisza spokój na weekend z przyjaciolmi ok. jest bar na dole mozna
            zjeść i wypić.Porcja placka węgierskiego nie do zjedzenia przez kobietę.Ja
            bylam tam pierwszy raz i byłam zachwycona.
            • kret24 Re: Międzygórze 31.01.06, 17:17
              Dzięki za info. Chyba zdecyduję się na trochę tańszy pensjonat, bo chcę
              pojechać na 5-7 dni. I to nie sam...
              Pozdrawiam
      • Gość: mayday Re: Międzygórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:04
        tanie i dobre warunki do spania polecam w Wichrowych Wzgórzach stronka
        osirodka to www.miedzygorze.go.pl
        • kret24 Re: Międzygórze 10.02.06, 09:51
          Dużo informacji i nie tylko o noclegach jest na stronie www.miedzygorze.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka