lex.1964 28.01.06, 15:54 Czy ktoś zna tam sprawdzony nocleg? Ciekawe do kiedy lezy tam śnieg? Ja planuję wyjazd na początku marca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaś Re: Międzygórze IP: 217.153.196.* 28.01.06, 20:15 Jest tam kilka pensjonatów: Villa Róż, Krokus, Millennium, FWP. Ale trudno wybrać! Może ktoś pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene-68 Re: Międzygórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:02 Śnieg leży w Międzygórzu najdłużej w całym regionie. Ze względu na położenie ( wśród gór) i wysokość ok. 700 m.n.p.m są tu cechy charakterystyczne dla klimatu alpejskiego. W tej chwili jest ok. 1 metra śniegu , a to daje gwarancję że utrzyma się on prawie do końca kwietnia. Co roku na Śnieżniku w drugi weekend maja są zawody narciarskie i zawsze się odbywają. Dwa wyciagi orczykowe mają po ok. 350 metrów. Na każdy wyciąg jest darmowy dowóz ( od miejsca zamieszkania). Polecam zajrzeć na www.miedzygorze.com lub www.miedzygorze.pl. Polecam na nocleg Willę Róż - dobre ceny i stndard, www.willaroz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: Międzygórze 29.01.06, 20:07 A zna ktoś willę Słoneczna? Jakie tam są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Międzygórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:29 Ceny 1 rok wstecz 65 zl/doba ze sniadaniem.Warunki:odjazd pelna gala wszystko jak nowe.Cisza spokój na weekend z przyjaciolmi ok. jest bar na dole mozna zjeść i wypić.Porcja placka węgierskiego nie do zjedzenia przez kobietę.Ja bylam tam pierwszy raz i byłam zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: Międzygórze 31.01.06, 17:17 Dzięki za info. Chyba zdecyduję się na trochę tańszy pensjonat, bo chcę pojechać na 5-7 dni. I to nie sam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayday Re: Międzygórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:04 tanie i dobre warunki do spania polecam w Wichrowych Wzgórzach stronka osirodka to www.miedzygorze.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: Międzygórze 10.02.06, 09:51 Dużo informacji i nie tylko o noclegach jest na stronie www.miedzygorze.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś