woytas 13.06.06, 22:08 ja troche nie na temat-ale blisko :P Gdzie mozna naprawic uszkodzony goretex? Nadzialem sie na gwozdzia i mam 2 dziury... :(((( Jestem ze slaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annqaa Re: gore tex 17.08.06, 11:08 mozesz kupic specjalne laty do przyklejenia na uszkodzonych czesciach ubrania. popytaj w sklepach z profesjonalnym sprzetem (sklepy sportowe, alpinistyczne) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: gore tex 17.08.06, 15:29 Można naprawić. Nie wiem jak to działa na Śląsku. Napiszę jak w Wawie: poszłam do sklepu gdzie ją kupiłam, pokazałam dziurę, umówiłam się na termin przyniesienia kurtki. Przyniosłam, wysłali ją do Wrocławia (pod Wrocław?) i po dwóch tygodniach miałam kurtkę z powrotem. Po naprawie wygląda deczko inaczej gdyż rozdarcie było na ramieniu i po prostu wstawili/wszyli naramienniki, kolor ten sam, także ten kto nie wie o przeróbce to nic nie zauważy. Wygląda to na kutrkę o innym fasonie/kroju. Ale najważniejsze, że kurtka znów działa tj. nie przemaka, nie przewiewa itd. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: gore tex 17.08.06, 16:10 a ile taka przyjemnosc kosztuje jak mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś