Dodaj do ulubionych

karpacz czy szklarska poręba????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:03
witam, mam zamiar wybrac sie ze swoim chłopakiem na weekend w góry, wahamy sie
pomiedzy karpaczem a szklarska porębą, prosze o jakiekolwiek porady, wiem ze
te dwie miejscowosci leżą blisko siebie, jednak i tak mamy wątpliwosci,
Interesuje mnie gdzie jest ciekawiej, gdzie jest wiecej miejsc gdzie można
wyjsc wieczorem, ogolnie gdzie jest wiecej do zwiedzania i ktora miejscowosc
jest bardziej interesująca? bylabym wdzieczna za jakiekolwiek porady, z góry
dziekuje i pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • pilzner Re: karpacz czy szklarska poręba???????? 20.06.06, 10:41
      Moim zdaniem Szklarska... ale Karpacz też fajny!
      Szrenica, Śnieżne Kotły, wodospad Kamieńczyka, zamek Chojnik pod Jelenią... Z
      kolei Karpacz to Śnieżka (zapchana), Kotły Małego i Wielkiego Stawu, kocioł
      Łomniczki, świątynia Wang...
      • kret24 Re: karpacz czy szklarska poręba???????? 20.06.06, 11:03
        Karpacz i schronisko Samotnia najpiękniejsze miejsce w karkonoszach. Oprócz
        tego Śniezka i wyciąg na Kopę a oprócz tego Kościól Wang i zapora na Łomnicy.
    • Gość: y Re: karpacz czy szklarska poręba???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=197&w=40866917
    • monikaa13 karpacz 20.06.06, 11:15
      Tylko Karpacz, Szklarska jest spokojniejsza nie taka żywa, mniej miejsc
      wieczorkiem do wyjścia, jeżeli to tylko weekend to tylko Karpacz, w samym
      Karpaczu jest juz dużo do zwioedzania, a górki też super, no i obowiązkowo
      Śniezka
      Nie ma nad czym sie zastanawiac, ja do Szklarskiej bym nie pojechała na weekend
    • Gość: gdulaaa Re: karpacz czy szklarska poręba???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:33
      Karpacz!!! Zdecydowanie. Byłam tam już dwa razy i z chęcią pojadę jeszcze raz
      (czy nawet dwa)! Polecam...
      • Gość: marek Re: karpacz czy szklarska poręba???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:01
        Rowniez polecam Karpacz.
    • facet_z_bmw Re: karpacz czy szklarska poręba???????? 21.07.06, 13:29
      Karpacz zdecydowanie odradzam!!!

Czytaj mój dzisiejszy post - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=45602988

Nastepnym razem jadę do Szklarskiej -też interesujące trasy spacerowe no i
      przytulniej :-)
      • Gość: gdulaaa Re: karpacz czy szklarska poręba???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:07
        Moze miałeś pecha? Ja byłam w Karpaczu dwa razy i za każdym razem w innym
        ośrodku, było super.
        • bestiaa Re: karpacz czy szklarska poręba???????? 21.07.06, 21:45
          ja polecam Karpacz, tydzień temu właśnie wróciliśmy z tego pięknego miejsca
          • Gość: ja Re: karpacz czy szklarska poręba???????? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 21.07.06, 22:29
            Najlepiej odwiedzić obie miejscowości bo są oddalone od siebie ok. 20 km.
            Karpacz jest bardziej przytulny, a Szklarska to miasto z TIR-ami jeżdzącymi
            przez srodek. Ale to w Szklarskiej są 2 piękne Wodospady i Śnieżne Kotły.
            W obu miejscowościacj jest olbrzymi wybór zróżnicowanych noclegów.
      • Gość: xxx Re: O! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:22
        polecam Alpy dla wybrednych
        • dj_dlugi Re: O! 26.07.06, 13:16
          Kedyś sie tam wybiore :D jak mnie będzie na nie stać :P a narazie pozostają mi
          Tatry i Sutety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka