Dodaj do ulubionych

wetlińska czy caryńska

IP: *.beyond.pl 05.07.06, 10:52
Mam troszkę napięty plan na Bieszczady (dzieciaki chcą jeszcz Lwów i
Słowację).Mam w związku z tym dylemat. W Bieszczadacgh nie byłem 21 lat, i
nie wiem jak tam w tej chwili jest... mam zamiar na połoninkę choć raz wyjść,
jednak nie wiem na którą. Co sądzicie? Dzieciali są dużę i nie ma co ich
ograniczeń uwzględniać, prędze mmoje.. Dziękuję za radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: goska Re: wetlińska czy caryńska IP: 80.54.62.* 05.07.06, 12:51
      Proponuje obie połoniny - jeden dzień spokojnie mozna na nie przeznaczyć a
      warto:)
      • Gość: opty2 Re: wetlińska czy caryńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:45
        Jasne, obie można zaliczyć w jeden dzień.
        Zależy gdzie mieszkasz, można zacząć z dalszego końca i iść w stronę domu górami
        pozdr.
        • warmiak2 Re: wetlińska czy caryńska 06.07.06, 09:43
          Zgadzam się zmoją przedmówczynią. Przy okazji Ją pozdrawiam bo niedawno mi
          doradzała przed wyjazdem w Bieszczady. Dodam, że można obejść obje połoniny ale
          wymaga trochę czasu i wysiłku (w tym organizacyjnego - dojazdy).Przy tej okazji
          chciałem poruszyć wątek "która połonina ładniejsza". Jak moglibyście pójść
          tylko na jedna to na którą i dlaczego?
          BN
          • Gość: Szarotka Re: wetlińska czy caryńska IP: *.mofnet.gov.pl 10.07.06, 10:09
            Na Caryńską - dla mnie jest ładniejsza
            • Gość: goska Re: wetlińska czy caryńska IP: 80.54.62.* 12.07.06, 12:41
              Obie sa piękne:) ale za Wetlińską przemawia cos jeszcze a mianowicie
              moja 'pasja' - ołowiane kulki:) Nikt nie zwraca na nie uwagi a kazdy mój wypad
              w Bieszczady to powiększanie kolekcji. Halicz to również źródło moich pamiątek
              oprócz doznań wizualnych...
              • warmiak2 Re: wetlińska czy caryńska 12.07.06, 14:27
                Ja zadłem pytanie (odnośnie wyboru połoniny) to może i zabiorę głos. Wetlińska
                ładniejsza do przejścia ale z Caryńskiej ładniejsze widoki. No ale tymi kulkami
                ołowianymi to jestem w kropce !!!!???? Wychodzi , że zmarnowałem urlop. Byłem
                na Haliczu i na Wetlińskiej i nie mam żadnej kulki !
                BN
                • veeto1 Re: wetlińska czy caryńska 16.07.06, 16:34
                  Właśnie wczoraj wróciłam. Zaliczyłam Wetlińską, Caryńską, Halicz, Tarnicę,
                  Przełęcz Bukowską, Rozsypanieć, Smerek, Bukowe Berdo, Grób Hrabiny i Jeziora
                  Duszatyskie. Nóg nie czuję, ale było super. 14 dni łażenia. Jeśli chodzi o
                  połoniny, to zdecydowanie Wetlińska!
                  • Gość: luke Re: wetlińska czy caryńska IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 17.07.06, 09:09
                    Hej, wybieram się 24 lipca na 12 dni w Bieszczady. Mam małe pytanko, chciałbym
                    wybrać się z Bukowca do Sianek (Grób Hrabiny), ale nie dysponuję własnym
                    samochodem a nie za bardzo uśmiecha się mi pokonywanie pieszo odcinka 9 km
                    drogą asfaltową z Tarnawy do Bukowca. Czy są jakieś szanse że można się z kimś
                    zabrać do Bukowca samochodem (nie wiem np. z jakimiś służbami parkowymi bądź
                    coś w tym stylu)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka