blueberry2 17.07.06, 12:08 21.O7 zaczyna się mój tygodniowy urlop. Może ktoś wybiera się w tym czasie w góry? Wszystko jedno gdzie, byleby wyrwać się z domu.Jestem z Warszawy, mam 29 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joszte Re: partner/ka na wyprawę 22.07 17.07.06, 14:16 jesli jestes babką, to zapraszamy, bo akurat jada same kobiety. jedziemy w beskid zywiecki. wyjezdzamy w wro w nocy czw./pt do pewli wlk, za żywcem. chtka na lasku 2 noclegi, pozniej przemarsz na babią, pozniej markowe szczawiny, hala krupowa i wyjazd po ok. tygodniu. jak chcesz dołaczyc, daj znac. pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry2 Re: partner/ka na wyprawę 22.07 17.07.06, 14:37 spoko, chętnie się dołącze - a skąd jesteście i kto dokładnie jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
joszte Re: partner/ka na wyprawę 22.07 17.07.06, 14:47 jak juz napisalam -z wroclawia. jada 3 kobiety mniej wiecej w twoim wieku. ja podobnie- zaczynam urlop 21.07. chcemy pochodzic po gorach, ale tez odpoczac, wiec nic na sile. pierwsze dwa dni planujemy lajtowe, raczej odpoczynkowe przy chlodnym napitku. co jeszcze chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry2 Re: partner/ka na wyprawę 22.07 17.07.06, 14:59 ja mogłabym dołączyć do Was najwcześniej w sobote wieczorem, czy to nie za późno. A Wy się znacie? czy to taka skladana grupka? Odpowiedz Link Zgłoś
joszte Re: partner/ka na wyprawę 22.07 17.07.06, 15:25 dobra,w sobote wieczorem bedziemy jeszcze w lasku k/gory łazek. najblizsza miescowosc to pewel wielka, jest pkp i szlak do chatki. znamy sie, niektore z nas nawet jak lyse konie, inne mniej albo bardzo malo. rozne kombinacje. ale zdarzalo nam sie juz "przygarnac" kogos po drodze w gorach. jeśli to dla ciebie nie problem, ze my sie znamy, to z naszej strony bez obaw. z reszta zanim ci odpowiedzialam, dokonalam malej konsultacji.. tak wiec decyzja nalezy do ciebie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry2 Re: partner/ka na wyprawę 22.07 17.07.06, 16:00 hm, brzmi to jakby jechała Was cała gromada, a Was jest trójka :)) i jakie macie doświadczenia po takich "łapankach"? Spojrzę dziś na mapę i sprawdzę połaczenia PKP - by spraawdzić jak do Was dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
joszte Re: partner/ka na wyprawę 22.07 18.07.06, 11:04 hm..czworka, choc moze rzeczywiscie trojka bedzie tym razem. proponuje kontakt mailowy: joszte@op.pl pozdrawiam! do urlopu 2,5 dnia!! Odpowiedz Link Zgłoś