dr_jeep 13.08.06, 00:00 Witajcie! Zapraszam do obejrzenia relacji z wyprawy do Rumunii: www.kserokopiarki.home.pl/Rumunia/Prolog.htm Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Zdobyłem Moldoveanu IP: *.smgr.pl 13.08.06, 00:48 Gratulacje z powodu zdobycia szczytu i bardzo udanego reportażu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdobyłem Moldoveanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 02:12 no,no ciekawe,ja osobiście też miałabym obawy,ale po przeczytaniu tego reportażu,rozwiewam moje wątpliwości-bardzo ładne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jeep Dodałem pełnowymiarowe fotki 13.08.06, 22:38 Hej! Wystarczy klinąć w miniaturkę: www.kserokopiarki.home.pl/Rumunia/Prolog.htm Jest też więcej moich refleksji Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
motorus Re: Dodałem pełnowymiarowe fotki 14.08.06, 09:12 Bardzo interesująca relacja i ciekawie zredagowana, czekam na następną. Rzuciła mi się w oczy pewna nieścisłość. Otóż, piszesz o "spotkaniu" z węgierską policją, a z tekstu wynika, że to było w Rumunii w okolicy Oradeii.Możesz to uściślić? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jeep Re: Dodałem pełnowymiarowe fotki 14.08.06, 10:15 Witaj! Rzeczywiście, muszę to doprecyzować. Miała to być refleksja po wyjeździe z Rumunii. Cała rzecz z policją węgierską przytrafiła się nam przed wjazdm do Rumuni, czyli w pierwszy dzień. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś