Dodaj do ulubionych

do adminka

02.02.07, 08:54
czemu muj post był zły o schroniskach ipracy w nich przeszukałem
internet i prawie nic nie znalazłem także sie dziwie czemu zostało
skasowany
Obserwuj wątek
    • weekenda Re: do adminka 02.02.07, 10:46
      Nie jestem Adminem ale spóbuję Tobie odpowiedzieć.

Po 1. Billy odpowiedział Tobie, zwracając uwagę na błąd ortograficzny jaki
      zrobiłeś - nie zrozumiałeś jego odpowiedzi.

Po 2. i chyba najważniejsze. Schroniska w większości są dzierżawione przez
      pewną grupę ludzi, lub przechodzą z rodzica na potomka. Nie wiem czy powinnam
      użyc takiego słowa ale nie chce mi się teraz szukać odpowiednika: jest to grupa
      z mocnymi plecami. Różnymi. Od wielu lat jestem w Górach, różnych, nocuję czy
      bazuję tylko w schroniskach więc siłą rzeczy poznałam ten temat. I tych ludzi.
      Dzierżawców/właścicieli znaczy.

Więc obawiam się, że ani nie dostaniesz tu odpowiedzi na Twoje pytanie ani Ci
      ludzie się do Ciebie nie odezwą. Bo co? Mieliby podcinać gałąź, na której
      siedzą? A poza tym - myślę, że masz "za krótkie nogi na te progi".
    • kasia-s Re: do adminka 02.02.07, 16:58
      Twoj post nie został skasowany, tylko przeniesiony na wlaściwsze dla niego
      miejsce, poniewaz szukasz kontaktu z kims ze schroniska, kto by Cie zatrudnil,
      post zostal przeniesiony na forum Kontakty, mozesz go tam znalezc

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=194&w=56558430
      i wbrew temu co sugeruje poprzedni post, ortografia nie miala na to zadnego
      wplywu.
      Radzilabym jeszcze zapytanie zamiescic na forum Praca.
      • niusia73 Re: do adminka 22.02.07, 11:22
        Bez cienia polemiki, ale nie rozumiem dlaczego nie znajduję już mojego
        wczorajszego postu dotyczącego dojazdu do Karpacza. Możesz mi odpowiedzieć z
        jakiego powodu został usunięty ?
        • kasia-s Re: do adminka 22.02.07, 11:46
          post nie zostal usuniety, tylko przeniesiony na wlasciwe forum, poniewaz
          szukalas kontaktu z osobami, ktore moglyby Ci pomoc, zostal przeniesiony na
          forum "Kontakty"
          • niusia73 Re: do adminka 22.02.07, 12:40
            Szczerze mówiąc nie za bardzo zrozumiałam. Wydawało mi się, że mój post miał
            charakter informacyjny. Nie szukałam kontaktu, chciałam się tylko zapytać, czy
            ktoś zna jakiś w miarę wygodny śreodek transportu z W-wy do Karpacza
            • kfadam Re: do adminka 22.02.07, 15:20
              Prywatny śmigłowiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka