dyfre 02.02.07, 08:54 czemu muj post był zły o schroniskach ipracy w nich przeszukałem internet i prawie nic nie znalazłem także sie dziwie czemu zostało skasowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: do adminka 02.02.07, 10:46 Nie jestem Adminem ale spóbuję Tobie odpowiedzieć. Po 1. Billy odpowiedział Tobie, zwracając uwagę na błąd ortograficzny jaki zrobiłeś - nie zrozumiałeś jego odpowiedzi. Po 2. i chyba najważniejsze. Schroniska w większości są dzierżawione przez pewną grupę ludzi, lub przechodzą z rodzica na potomka. Nie wiem czy powinnam użyc takiego słowa ale nie chce mi się teraz szukać odpowiednika: jest to grupa z mocnymi plecami. Różnymi. Od wielu lat jestem w Górach, różnych, nocuję czy bazuję tylko w schroniskach więc siłą rzeczy poznałam ten temat. I tych ludzi. Dzierżawców/właścicieli znaczy. Więc obawiam się, że ani nie dostaniesz tu odpowiedzi na Twoje pytanie ani Ci ludzie się do Ciebie nie odezwą. Bo co? Mieliby podcinać gałąź, na której siedzą? A poza tym - myślę, że masz "za krótkie nogi na te progi". Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: do adminka 02.02.07, 16:58 Twoj post nie został skasowany, tylko przeniesiony na wlaściwsze dla niego miejsce, poniewaz szukasz kontaktu z kims ze schroniska, kto by Cie zatrudnil, post zostal przeniesiony na forum Kontakty, mozesz go tam znalezc forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=194&w=56558430 i wbrew temu co sugeruje poprzedni post, ortografia nie miala na to zadnego wplywu. Radzilabym jeszcze zapytanie zamiescic na forum Praca. Odpowiedz Link Zgłoś
niusia73 Re: do adminka 22.02.07, 11:22 Bez cienia polemiki, ale nie rozumiem dlaczego nie znajduję już mojego wczorajszego postu dotyczącego dojazdu do Karpacza. Możesz mi odpowiedzieć z jakiego powodu został usunięty ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: do adminka 22.02.07, 11:46 post nie zostal usuniety, tylko przeniesiony na wlasciwe forum, poniewaz szukalas kontaktu z osobami, ktore moglyby Ci pomoc, zostal przeniesiony na forum "Kontakty" Odpowiedz Link Zgłoś
niusia73 Re: do adminka 22.02.07, 12:40 Szczerze mówiąc nie za bardzo zrozumiałam. Wydawało mi się, że mój post miał charakter informacyjny. Nie szukałam kontaktu, chciałam się tylko zapytać, czy ktoś zna jakiś w miarę wygodny śreodek transportu z W-wy do Karpacza Odpowiedz Link Zgłoś