ansena 13.02.08, 10:26 Chciałam się zapytać, jak żyjące w mieście, Warszawa, można się przygotować do wiosennego sezonu wspinaczkowego. Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Przygotowanie do wiosennego sezonu. 13.02.08, 10:30 ścianka, czynne są cały rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando poczekaj do remontu Trasy Łazienkowskiej 13.02.08, 10:52 w tej chwili tamtejsi łojanci kroją ze stoperami w uszach, ale bodaj w przyszłym roku planowane jest zamknięcie trasy. A tak poważnie to cóż, jest kilka sztucznych ścianek (Hula Kula, Siennicka, Białowiejska, Nowowiejska), są ścianki przysposobione (Janówek, Czosnów, Beniaminów, Dębe, Ossów), no i cóż - wspomniane kilkunastometrowe ściany na mostach i wiaduktach. A oprócz tego - siłownie i bieganie. Odpowiedz Link Zgłoś
femmen4 Re: poczekaj do remontu Trasy Łazienkowskiej 14.02.08, 13:47 Ja tam najbardziej lubię ściankę w Hula Kula, mają dobry sprzęt, obsługa miła i ogarnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 Re: poczekaj do remontu Trasy Łazienkowskiej 15.02.08, 12:49 A masz jakieś info ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
freeme ścianka w Hulakula 01.04.08, 14:15 ostatnio jak tam byłam to wejście jednorazowe kosztowało 10zł, za uprząż płaciło się 2zł... Dodatkowy instruktor (przy grupie powyżej 10 osób):35,00 zł nie wiem jak teraz, ale mam nadzieje ze ceny sie nie pozmieniały :D Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.samotna Re: ścianka w Hulakula 02.04.08, 12:01 to chyba dawno temu byłaś. teraz wejsciówka kosztuje 15 zł, ale jest to taka frajda powspinać się, ze naprawde warto pójść. trzeba sie przygotowywać juz do sezonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobroczynca2 Re: ścianka w Hulakula 08.04.08, 15:49 moim zdaniem warto wybrać się na ta ściankę: - wspinaczka na wędkę, z dołem, możliwość bulderingu - 6,5 m wysokości, powierzchnia 152 m2 - specjalne panele Mono'Rock i MonoType - bardzo urozmaicona rzeźba, liczne załamania i wybrzuszenia, duża ilość chwytów - częsta zniana dróg Odpowiedz Link Zgłoś