Gość: Tomek www.GÓRY.net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 14:25 Mama pytanko, jak można dostać się na druga stronę Tatr i wrócić poza PKSem lub jadąc na jednodniowa wycieczkę z jednym z zakopiańskich biur podróży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: Z Zakopca na Słowacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 13:39 Na Słowację można dostać się m in przez Rysy (zrobiłam tak w tym roku) ale to troche szaleństwo więc chyba nie o to ci chodziło :)) Jeżeli chodzi o jednodniowe wypady na Słowację to można albo pojechać busikiem z Łysej Polany albo z Zakopanego (przy ostatniej opcji raczej drogo). Miłego wyjazdu... Ja też bym chciała ale niestety muszę gnić w Warszawie :( Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Z Zakopca na Słowacje 10.10.03, 23:28 A ja proponuje przez Chocholow i Suchą Hore w Tatry Zachodnie. Mozna tez do Oravic piechota przez Magure Witowska, lub Polane Molkowke. W Oravicach kapielisko termalne, gdzie zmeczone kosci milo sie rozgrzewa po calodziennej wedrowce. Odpowiedz Link Zgłoś