ornak2 24.07.09, 19:28 proszę, zrób porządek z tą nachalną reklamą pensjonatu "Sami...", co to niby jest tak dobry, bo na Allegro się reklamuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ornak2 Re: do Weekendy 26.07.09, 20:21 też byłam i też udała się:)W Zawoi.To taka odskocznia weekendowa od Tatr.W Tatrach byłam w połowie lipca, tylko 4 dni, Wołowiec-Starorobociański-Błyszcz i przez Ornak w dół.Pięknie, ale jakies takie nostagiczno-smutne nastroje mnie nachodzą.Miałam wrażenie jakbym się już żegnała z takimi trasami.30 lat chodzenia po Tatrach,serce tam zostawiłam, męża poznałam,same szczęśliwe chwile.Ale zauważyłam,że sił mi zaczyna brakować, nogi bolą.Nie mogę tego zrozumieć,że dusza rwie się ku szczytom a organizm zaczyna protestować.Nie tak to miało być.W planach na wrzesień mam Popa Iwana i obserwatorium Biały Słoń a zaczynam się bać , czy jeszcze dam radę.Gdyby można było cofnąć czas.Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: do Weekendy 26.07.09, 21:27 oj nie gadaj ;) nie mów o Twoich Tatrach w czasie przeszłym!!! mnie kolana po każdym tam pobycie bolą. Może kiepski czas miałaś? przecież się zdarza - raz człek biega po graniach raz spaceruje - bywa :) Wciąż mam w głowie moje spotkania z siedemdziesięciokiluletnimi paniami... i jedna i druga wciąż po Tatrach chodzi. Każda z nich mi opowiadała jak to stopniowo rezygnowały z wyższych partii Tatr ale reszta jest wciąż w ich zasięgu!!! życzę i Tobie i sobie takiej przyszłości - głowa do góry! Tatry wciąż czekają :) Odpowiedz Link Zgłoś
kfadam Re: do Weekendy 26.07.09, 22:02 Wiesz te babcie to na dopingu bo tych Tatrach popylają, kiedyś taka babcia podeszła do nas lekko zaróżowiona, zdjęła plecak i koszulka była mokra tylko pod paskami i bez najmniejszej zadyszki powiedziała "dzień dobry", na co moje dwie towarzyszki które siedziały już co najmniej z dziesięć minut i nadal były czerwone na twarzy ziejąc nie tylko ze zmęczenia odpowiedziały "dzień dobry" :) Pozdrawiam KA Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Re: do Weekendy 30.07.09, 19:09 To nie doping tylko inne pokolenie:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś