weirdmetztli 08.12.09, 15:02 dr Bohdan Dźwigała i dr Zbigniew Pietrzykowski - ile biorą za wizytę ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halembadwa Re: Ginekolog 08.12.09, 15:26 Moja żona chodzi do Dr Dżwigały, który prowadzi jej ciążę. Za wizytę z USG płaciła ostatnio 200zł. Wizyta bez USG 150zł. USG "genetyczne" w "Pępku Świata" w Garwolinie, gdzie Doktor również przyjmuje kosztowało 300zł ( w tym 50zł nagranie filmiku z badania na płytkę). A Dr Pietrzykowski skąd jest? Odpowiedz Link
weirdmetztli Re: Ginekolog - który ? 08.12.09, 15:59 no właśnie naczytałam się w internecie opinii ludzi, że ten lekarz (dr Dźwigała) naciąga ludzi na kasę... dr. Pietrzykowski jest z Józefowa, ma gabinet gdzieś na ul. gen. Sikorskiego... potrzebuję ginekologa w miarę szybko ..... Odpowiedz Link
halembadwa Re: Ginekolog - który ? 08.12.09, 19:47 a może ta Doktor? www.znanylekarz.pl/3456/anna-bilewicz- zienowicz/ginekolog/otwock... przyjnuje w tzw. Cechu...czyli blisko... podobno jest dobra... A dr Dżwigała naciąga...to fakt... czy mogę mieć prośbę? jak już odwiedzisz któregoś z tych lekarzy..napiszesz proszę jak było... każda opinia jest cenna, a lekarzy mozna zmieniać))) Odpowiedz Link
gosia61341 Re: Ginekolog - który ? 10.12.09, 16:53 Dr.Dżwigała ma opinię świetnego ginekologa-położnika. Fakt że sporo bierze za wizytę...w Józefowie ma gabinet przy Sikorskiego a w Garwolinie gdzie jest ordynatorem ginekologii ma gabinet na ul.Dobrej. Natomiast czy dr.Pietrzykowski jeszcze praktykuje??? Nie wiem. Jego gabinet znajdował się przy ulicy Sikorskiego między Józefowem a Michalinem. Odpowiedz Link
venoos1 Re: Ginekolog 08.12.09, 20:22 A moze dr Witkowski? Prowadzil moje dwie ciaze - za wizyte chyba bral okolo 80 zl Przyjmuje w Józku na ul Wiślanej Odpowiedz Link
lime22 Re: Ginekolog 16.12.09, 00:32 Morawski Zbigniew ,Warszawa Radość, ul. Planetowa 19D tel. 0602432306.Korzystałam w 2 przypadłościach.W pierwszej nie "zdarł" a w drugiej nie chciał zapłaty! Odpowiedz Link
filipna Re: Ginekolog 16.04.13, 22:02 Witam, proszę o namiary na kobietę ginekolog, która ma USG w gabinecie. W Józefowie najlepiej. Dzięki z góry! Odpowiedz Link
hanad5 Re: Ginekolog 17.04.13, 10:49 Podobno w Józefowie "na kasę" jest w ośrodku nowa pani ginekolog. Przyjmuje tylko na razie w czwartki ale można zadzwonić i zapytać. W ośrodku też jest USG i to będzie najtaniej. Opinie o nowej pani doktor można poszukać w internecie. Odpowiedz Link