Dodaj do ulubionych

szukam architekta

03.12.10, 13:31
Witajcie,

Rozpoczynam poszukiwania architekta do zaprojektowania domu jednorodzinnego z lekkim odchyleniem w stronę architektury nowoczesnej i z dobrym współczynnikiem jakość/cena. Najlepiej w okolicy.

Będę zobowiązany za wszelkie sugestie,
Obserwuj wątek
    • jozee Re: szukam architekta 03.12.10, 13:56
      To najlepiej brać Rupniewskiego.Odchylenie będzie więcej niż lekkie.W prawo.
      • jsb1685 Re: szukam architekta 03.12.10, 14:25
        on jest akurat specem od świdermajerów.
      • zuzakm Re: szukam architekta 03.12.10, 16:27
        czekałam na taką złośliwą odpowiedź ha ha
    • marcin_jozi Re: szukam architekta 03.12.10, 15:05
      Witam,

dołączam się do prośby o namiary na architekta
      • aniam35 Re: szukam architekta 03.12.10, 19:48
        mogę polecić Pawła Rupniewskiego ( jest bardzo dobrym architektem ) oraz Jacka Markiewicza obydwaj panowie mieszkają w Józefowie
        • jozee Re: szukam architekta 04.12.10, 09:28
          Ja to z tym Rupniewskim to żartowałem.Nie polecam go.Powiem więcej:z niecierpliwością czekam na sprawy sądowe przeciw niemu,przeciw Grodzkiemu i przeciw innym pomawiaczom z jego orientacji.Jacek Markiewicz to w mojej opinii architekt jakich wielu.Jestem bardzo niezadowolony z jego usług.A uwierzcie mi państwo-wiem co mówię.Architektem to jest pan Bogdan Kulczyński.Polecam obejrzenie jego domu na rogu Kościuszki i Polnej,idąc od Polnej w kier.Dębinki.To jest architekt.
    • dj.rydzyk Re: szukam architekta 04.12.10, 13:18
      to ten od tężni przydomowej?
    • dj.rydzyk Re: szukam architekta 04.12.10, 13:23
      sam się pytam, sam sobie odpowiadam smile

www.infoinwest.pl/newsletter/ze-swiata-architektury/art,41,ekologiczna-przyszlosc-dom-solankowy-jozefow.html
      słuszny kierunek. na białołęce ładny domek jego autorstwa stoi. kto wie...
      • jozee Re: szukam architekta 04.12.10, 13:43
        Dokładnie o ten dom chodzi.To jest wyznacznik architektury przyszłości.Okolica też należy do czołówki.Mam na myśli Polną od Wawerskiej w las.
      • dj.rydzyk Re: szukam architekta 04.12.10, 13:43
        tu strona p. Rupniewskiego - gdyby ktoś szukał
        www.ruphouse.pl/
        jozee a co z tym p. Markiewiczem było nie tak? Jak mozesz to daj znać tu albo na dj.rydzyk@gazeta.pl.
    • sowaarchitekt Re: szukam architekta 19.01.11, 11:15
      Witam Serdecznie Jestem Piotr i jestem architektem,mam za sobą już ponad 7 lat doświaczenia pracy w kraju i za granicą.Jestem z Rzeszowa ale pracuje w całej polsce-ponieważ od NIedawna zacząłem pracować samodzielnie chętnie podejme się z Panem wsółpracy,jestm młody,kreatywny i niejeden projekt za sobą już mam,niedrogo po po cenie lokalnego rynku.Prosze o kontakt 692464790.Z poważaniem PIotr Sowa(ps załatwiam wszystko w urzędach)
    • zawsze_misiek141 Re: szukam architekta 20.01.11, 10:49
      Spróbuj zadzwonić pod numer telefonu : 607 302 016 i poproś Piotrka. Powołaj się na Michała z Otwocka. Myślę , że śmiało można polecić tę osobę. Koleś ma 30 lat i jest njaprawde dobry. Mieszka w Warszawie i jest dyspozycyjny.
    • u83 Re: Architekt 19.01.15, 09:03
      ze świeżym spojrzeniem, młody, ale z 7 lat w zawodzie, pracuje w biurze projektowym, ale wiem, że zlecenia prywatne też łapie, jeśli ma czas. Mogę polecić numer prywatnie, jakby ktoś chciał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka