Dodaj do ulubionych

plotki o psychopacie

26.02.13, 14:09
Od razu mówię że nie chcę rozsiewać paniki ale....Czy ktoś słyszał o psychopacie grasującym w naszych lasach? Podobno w Falenicy wiszą plakaty ostrzegawcze. Słyszałam też że jakaś dziewczyna zginęła. Nie wiem czy to plotki czy prawda jednak zaczęłam bać się chodzić na sama na spacery.
Obserwuj wątek
    • magda_t1 Re: plotki o psychopacie 26.02.13, 19:46
      chyba jednak nie plotki, w piątek koleżanki z pracy powiedziały mi, że jakiś psychol zaatakował dziewczynę w okolicach Graniczna/Hłaski i odrąbał jej głowę siekierą, a potem widziano go w Aleksandrowie
      • hanad5 Re: plotki o psychopacie 27.02.13, 16:37
        Jezli to miał być żart = to niestety nie jest śmieszny.
        • magda_t1 Re: plotki o psychopacie 27.02.13, 16:55
          a widzisz żeby ktoś tu żartował?
          • ktosiek81 Re: plotki o psychopacie 27.02.13, 19:27
            no chyba przedmówcy żartują... Powiem inaczej - te żarty są nie na miejscu. Jeżeli nawet ktoś coś wie na ten temat - media pisałyby o tym pierwsze. Trochę myślenia Józefowiacy!!!!!!!!
            • feelek Re: plotki o psychopacie 27.02.13, 22:05
              a ja słyszałem, że ktoś piłą łańcuchową pociął na kawałki tak z 10 osób na peronie...podobno zdenerwowany był bo mu pociąg odjechał...śladów nie ma bo w nocy wytarli krew...podobno teraz to sprzedają w Lidlu jako mielone...(Sanepid badał DNA na zawartość koniny i przypadkowo wykryli obecność w schabowych miejscowej klientki fryzjera, co nie wróciła od 2 dni z paznokci i kosmetyczki)...podobno ma być z tego bunt ...słyszano, że idą na Warszawę...rząd pakuje walizki...ma to coś wspólnego z Konklawe i abdykacją Papieża
              ------------
              w naszym maglu najprzyjemniej jest nad ranem
    • wostr Re: plotki o psychopacie 27.02.13, 23:01
      Pierwszy raz słyszałem tę plotkę około 13 lutego. Rzekoma liczba ofiar wahała się najpierw od jednej do czterech, potem było nawet osiem. Psychopata grasować miał i w Falenicy, i w Aleksandrowie, i w Miedzeszynie/Radości. Ofiary miały być wyłącznie kobietami i podobno nie były okradane, ani gwałcone, a wyłącznie właśnie mordowane.

Podobno nawet więcej Policji pojawiać się miało w tych okolicach i w dodatku jeden z nich miał nawet przy spisywaniu kilku chłopaków potwierdzić, że kogoś takiego szukają.

I tyle. Wszystko rzekomo i podobno, a i tak nic nie wiadomo. Rada z tego taka, że trzeba się pilnować chodząc w środku nocy bez względu na to, czy taki psychopata istnieje, czy nie, bo nie trudno zostać napadniętym jeśli się nie uważa, gdzie idzie.
      • feelek Re: plotki o psychopacie 28.02.13, 12:07
        tak tworzą się miejskie legendy:
        - o czarnej Wołdze
        - o białym wampirze
        ------------------------
        za dużo oglądają niektórzy tych popłuczyn pn.: "Dlaczego nie ja?", "Odkryte kłamstwo", "Walniętowski i partnerzy" "Wydział N79":
        ...moja macocha dziwnie się zachowywała... wychodziła wieczorem a po jakimś czasie wracała...z resztkami krwi w kącikach ust... goniliśmy ją po domu z bratem krzycząc: czemu zabiłaś to niewinne dziecko, suko?!
        Potem okazało się, że nienajedzona wstawała od stołu po kolacji i chodziła do baru przy stacji na hot - dogi z keczapem...
        • mama4387 Re: plotki o psychopacie 28.02.13, 16:33
          To było solidne podsumowanie ha ha ha.Ale fakt faktem,że warto być ostrożnym.
          • feelek Re: plotki o psychopacie 28.02.13, 17:27
            mama4387 napisała:
            "...fakt faktem,że warto być ostrożnym..."
            howgh!
            PS. zacząłem się już , pod wpływem tego wątku uważnie przyglądać synowi. Niby wraca z zajęć wieczorem i siada z nami do stołu. Niby rozmawiamy o pierdułach...niby...
            jak nic pomysł na kryminał w stylu Wallandera: mroczny las, rzadko ostatnio zagląda tu słońce (w lutym naliczyłem ...1 słoneczny dzień)
            PS2. fajnie tu bywa jak nocą leśne zaułki spowija mgła...jadąc w kier. domu widzę wyciągające się z tej mgły łapy Kuby Rozpruwacza...potem nagle te łapska wychodzą zza zagłówka...czy wy też sprawdzacie tylne siedzenie nocą wsiadając do samochodu?
            • mama4387 Re: plotki o psychopacie 28.02.13, 20:51
              Każdy mas prawo swoje zdanie wypowiedzieć,ja w nie jestem psychopatą i w najbliższym czasie nie zamierzam być.Pzdr smile
              • ktosiek81 Re: plotki o psychopacie 28.02.13, 22:10
                właśnie... i jeszcze trzeba patrzeć wokół siebie. Każdy psychopata ma przy sobie nóż - i to nie do krojenia podsuszanej kiełbasy i bułki, ale do rozpruwania swoich ofiar.... wrrrrr brrrrzz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka