czarenty
18.11.14, 19:30
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE I MANDAT,KTÓRY UZYSKAŁEM Z OKRĘGU 13. OBIECUJĘ NIE ZAWIEŹĆ OCZEKIWAŃ I ZROBIĘ WSZYSTKO CO W MOJEJ MOCY, ABY W MICHALINIE ŻYŁO SIĘ LEPIEJ. OCZYWIŚCIE NIE OD RAZU, ALE SUKCESYWNIE I KONSEKWENTNIE DO PRZODU.
A TERAZ NIECO REWANŻU
Panowie feelek i markiz0 dziękuję Wam za doping i poparcie w ostatnich tygodniach. To Wasze wpisy sprawiły, ze uzyskałem najlepszy wynik wyborczy od 16 lat. Jestem dumny z siebie ale przede wszystkim z rozsądku wyborców. Nie dali na szczęście wiary uszczypliwościom, złośliwościom i normalnym kłamstwom tych dwóch hien. Panu feelkowi proponuję zmianę specjalisty, bo z roku na rok rokuje Pan gorzej, jeśli chodzi o stan umysłu, zakompleksienie. Po prostu niech Pan się zajmie czymś konkretnym, może jakieś hobby? Na to schorzenie najgorsze są nudy. Pewnie Wam obydwu przydałby się również gastrolog, gdyż tyle żółci nie produkują zdrowe organizmy.
Oczywiście każdy z Was ma szansę na wybór w następnej kadencji, a cztery lata szybko miną. Przygotujcie się. A mówię to nie bez przyczyny. Po 20 latach spokojnie pozostawię miejsce innym kandydatom z "13" (obiecuję).
Drodzy Wyborcy uważajcie jednak na tych dwóch. Tym bardziej, że jeden mówi o sobie "platfus", a drugi nim jest.( to podobno skrót od wielbicieli PO)
Żegnam forum bez odrobiny żalu i mam nadzieję nigdy już tu nie zajrzeć.
Czarek Łukaszewski