Dodaj do ulubionych

Piąta kadencja

18.11.14, 19:30
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE I MANDAT,KTÓRY UZYSKAŁEM Z OKRĘGU 13. OBIECUJĘ NIE ZAWIEŹĆ OCZEKIWAŃ I ZROBIĘ WSZYSTKO CO W MOJEJ MOCY, ABY W MICHALINIE ŻYŁO SIĘ LEPIEJ. OCZYWIŚCIE NIE OD RAZU, ALE SUKCESYWNIE I KONSEKWENTNIE DO PRZODU.
A TERAZ NIECO REWANŻU
Panowie feelek i markiz0 dziękuję Wam za doping i poparcie w ostatnich tygodniach. To Wasze wpisy sprawiły, ze uzyskałem najlepszy wynik wyborczy od 16 lat. Jestem dumny z siebie ale przede wszystkim z rozsądku wyborców. Nie dali na szczęście wiary uszczypliwościom, złośliwościom i normalnym kłamstwom tych dwóch hien. Panu feelkowi proponuję zmianę specjalisty, bo z roku na rok rokuje Pan gorzej, jeśli chodzi o stan umysłu, zakompleksienie. Po prostu niech Pan się zajmie czymś konkretnym, może jakieś hobby? Na to schorzenie najgorsze są nudy. Pewnie Wam obydwu przydałby się również gastrolog, gdyż tyle żółci nie produkują zdrowe organizmy.
Oczywiście każdy z Was ma szansę na wybór w następnej kadencji, a cztery lata szybko miną. Przygotujcie się. A mówię to nie bez przyczyny. Po 20 latach spokojnie pozostawię miejsce innym kandydatom z "13" (obiecuję).
Drodzy Wyborcy uważajcie jednak na tych dwóch. Tym bardziej, że jeden mówi o sobie "platfus", a drugi nim jest.( to podobno skrót od wielbicieli PO)
Żegnam forum bez odrobiny żalu i mam nadzieję nigdy już tu nie zajrzeć.
Czarek Łukaszewski
Obserwuj wątek
    • doomi Re: Piąta kadencja 18.11.14, 20:29
      Znanemu politykowi wink

Taka menda dwulicowa
      zawsze się pod maską chowa,
      lecz nie skryje się dokładnie.
      Każda maska w końcu spadnie.

Anna Wojdecka
    • hanelorka Re: Piąta kadencja 18.11.14, 20:49
      No, pieknie. Kto na Pana w ogóle zagłosował?! Nie pojmuję. I cieszę się, że opuszcza Pan to forum. Płakał pewnie nikt nie będzie. Żegnam bez żalu. A tak przy okazji, oczekiwania można zwieść, a zawieźć to można dzieci do przepełnionej Józkowej szkoły.
      • em-kwadrat Re: Piąta kadencja 18.11.14, 21:26
        > No, pieknie. Kto na Pana w ogóle zagłosował?!

Sam kiedyś w innym wątku napisał, że warto zbratać się z diabłem...
        Ave Caesar!

> A tak przy okazji, oczekiwania można zwieść, a zawieźć to można dzieci do przepełnionej Józkowej szkoły

Ten Pan jest Dyrektorem Szkoły - Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii „Jędruś” w Józefowie
      • beretbaby Re: Piąta kadencja 19.11.14, 23:23
        hanelorka napisała:
        A tak przy
        > okazji, oczekiwania można zwieść, a zawieźć to można dzieci do przepełnionej Jó
        > zkowej szkoły.

A tak przy okazji, oczekiwania można zawieść, a zwieść można na manowce- co poniekąd udało Ci się.

• feelek Re: Piąta kadencja 18.11.14, 21:45
      Żegnam forum bez odrobiny żalu i mam nadzieję nigdy już tu nie zajrzeć.
      > Czarek Łukaszewski
      Feelek:
      idzie zamknąć drzwi za żegnającym forum (ktoś musi) a następnie starannie myje ręce
    • demarkiz0 [...] 18.11.14, 22:00
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • demarkiz0 Post usunięty 18.11.14, 22:34

Poproszę o wyjaśnienie.
        • demarkiz0 Re: Post usunięty 18.11.14, 22:46
          demarkiz0 napisał(a):

>
          > Poproszę o wyjaśnienie.

Ponawiam prośbę, jeśli ktoś pisze o mnie hiena (czytaj - ścierwojad) to jest OK.?
          • feelek Re: Post usunięty 18.11.14, 22:59
            daj Kolega spokój
            ot ponadwrażliwe są nasze Adminki
            PS. wydaje się, że wpis inicjujący wątek też na jakiś czas zniknął
            a potem wrócił i b. dobrze
            • demarkiz0 Re: Post usunięty 18.11.14, 23:04
              feelek napisał:

> daj Kolega spokój
              > ot ponadwrażliwe są nasze Adminki
              > PS. wydaje się, że wpis inicjujący wątek też na jakiś czas zniknął
              > a potem wrócił i b. dobrze

Ja wszystko mogę zrozumieć, również to, że nasze Adminki ........ chowają głowę w piasek.
              • diego-de-la-vega Re: Post usunięty 18.11.14, 23:07
                Demarki0 możesz zrobić zdjęcie wypowiedzi Pana "Radnego" i wstawić na fb na profil jego komitetu smile W końcu to osoba publiczna.
                • demarkiz0 Re: Post usunięty 18.11.14, 23:15
                  diego-de-la-vega napisał:

> Demarki0 możesz zrobić zdjęcie wypowiedzi Pana "Radnego" i wstawić na fb na pro
                  > fil jego komitetu smile W końcu to osoba publiczna.

Wiesz, Pan Radny kompletnie ............. nie interesuje mnie jego profil ani jego en face. Jest jednak kwestia podejścia Adminek, po tym co tolerują na forum, a co wycinają.
                  • diego-de-la-vega Re: Post usunięty 18.11.14, 23:22
                    w sensie dla mnie oburzające jest że osoba publiczna zwraca się do mieszkańców Miasta w którym będzie Radnym. Sorki ale to nie miejsce aby tak publicznie kogoś upodlić. Bo nagle to on jest władza i można mu tak działać? Wolne żarty.

Czerwona kartka dla Pana Czarka.
                    Dla adminek żółta, za to, że skoro już usuwają obraźliwe posty to niech usuną wszystkie.
                    • demarkiz0 Re: Post usunięty 18.11.14, 23:30

> w sensie dla mnie oburzające jest że osoba publiczna zwraca się do mieszkańców
                      > Miasta w którym będzie Radnym. Sorki ale to nie miejsce aby tak publicznie kogo
                      > ś upodlić. Bo nagle to on jest władza i można mu tak działać? Wolne żarty.
                      >
                      > Czerwona kartka dla Pana Czarka.
                      > Dla adminek żółta, za to, że skoro już usuwają obraźliwe posty to niech usuną w
                      > szystkie.

No cóż, nic dodać, nic ująć, co mogę więcej powiedzieć - struś jaki jest każdy widzi.
                    • feelek Re: Post usunięty 18.11.14, 23:36
                      Diego de la vega:
                      "Sorki ale to nie miejsce aby tak publicznie kogoś upodlić. Bo nagle to on jest władza i można mu tak działać?"
                      ale to jest dla tego pana typowe
                      w poprzednich wyborach zrobił identycznie:
                      nie odpowiadał na żadne konkretne pytania, w debacie nie miał odwagi wziąć udziału a po wyborach napisał coś w podobnym stylu jak to dzisiejsze, na-obrażał i na 4 lata słuch o nim zaginął
                      Podskarbiński zapewne ma to zarchiwizowane (?)
                      • diego-de-la-vega Re: Post usunięty 18.11.14, 23:40
                        Chłopaki współczuję Wam i mieszkańcom okręgu 13 no ale cóż sami sobie wybrali takiego przedstawiciela.
                        A tak poza tym to się nie martwcie mam zamiar wysłać do nowego przewodniczącego (jak Rada już go wybierze) o to abym na piśmie dostał programy wszystkich radnych aby potem można było ich rozliczać.
                      • podskarbinski Re: Post usunięty 18.11.14, 23:50
                        forum.gazeta.pl/forum/w,19980,118776136,118776136,Cezaremy_Lukaszewskiemu_czas_powiedziec_JUZ_DOSC.html

jego nick to terazmichalin
                      • podskarbinski Re: Post usunięty 18.11.14, 23:51
                        forum.gazeta.pl/forum/w,19980,118776136,118776136,Cezaremy_Lukaszewskiemu_czas_powiedziec_JUZ_DOSC.html
                        • diego-de-la-vega Re: Post usunięty 18.11.14, 23:53
                          dzięki, poczytam w tygodniu smile
                        • demarkiz0 Re: Post usunięty 19.11.14, 00:00
                          podskarbinski napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,19980,118776136,118776136,Cezaremy_Lukaszewskiemu_czas_powiedziec_JUZ_DOSC.html

Panowie (Panie) nie chodzi o CŁ. To forum jest demokratyczne, czy cenzurowane.... ?.
                          • diego-de-la-vega Re: Post usunięty 19.11.14, 00:01
                            Pewnie pół na pół.
                            • demarkiz0 Re: Post usunięty 19.11.14, 00:08

> Pewnie pół na pół.

Pewnie w oczekiwaniu na odpowiedź "strusia" muszę coś wpisać aby mnie powtórnie zbanowały.
                              Ale to już jutro.
            • demarkiz0 Re: Post usunięty 19.11.14, 17:23
              feelek napisał:

> daj Kolega spokój
              > ot ponadwrażliwe są nasze Adminki
              > PS. wydaje się, że wpis inicjujący wątek też na jakiś czas zniknął
              > a potem wrócił i b. dobrze

Dobrze,
              Szanowny Pan Dyrektor, nauczyciel, pisze do swoich wyborców -
              "BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE I MANDAT,KTÓRY UZYSKAŁEM Z OKRĘGU 13. OBIECUJĘ NIE ZAWIEŹĆ OCZEKIWAŃ I ZROBIĘ WSZYSTKO CO W MOJEJ MOCY, ABY W MICHALINIE ŻYŁO SIĘ LEPIEJ" - ciekawe gdzie ich wywiezie aby żyło się lepiej. ?
    • podskarbinski Re: Piąta kadencja 18.11.14, 22:28
      A mnie się nie dostało...
      Ale dno z tego Łukaszewskiego, nie ma co przebierać w słowach. Odczekał aż wygrał i się odszczekał. Ale koleś (świadomie używam tego słowa) ma tupet... Narcyz z szelmowskim wąsikiem.// Pozostaje współczuć okręgowi 13.
      • feelek Re: Piąta kadencja 20.11.14, 08:05
        Podskarbiński!
        Żałujesz, że Cię p. Radny nie opluł?
        To jak w 1980 się zdarzało, że ktoś miał żal, że go nie internowali
        wink
        PS.: teoria mojej Żo: p. CŁ uważa, że jesteś ... mną
        pzdr. Podskarbińskiemu z głębi michalińskiego starodrzewu: - Czołem Waszmości!
        • diego-de-la-vega Re: Piąta kadencja 20.11.14, 09:50
          feelek Twoja Żo też podpadła Panu radnemu?
          • feelek Re: Piąta kadencja 20.11.14, 11:56
            nie ale kazała poprawić, że internowania były w 1981 (ożeniłem się z Wielką Korektą wink
            • diego-de-la-vega Re: Piąta kadencja 20.11.14, 11:58
              hahaha, po prostu chciała Cię wyprowadzić z błędu abyś wiedział na przyszłość big_grin
    • bbb21 Re: Piąta kadencja 19.11.14, 10:10
      nie rozumiem zupełnie w jaki sposób przekonywał Pan ludzi żeby na Pana głosowali??? z szacunku do ludzi nie powinien Pan żegnać forum i nigdy tu nie zajrzeć? wręcz przeciwnie-powinien Pan tu zaglądać i jestem przekonana, że Pan to czyni.
      Nie rozumiem tego wyboru na Pana.
      Skoro ma Pan być taki kreatywny to ja poproszę o coś dla mojego kawałka: na początek spowalniacze na Dobrej, bo mam dość wyścigów. Na Kasprowicza i Wilsona spowalniacze są, ktoś zapewne miał na to wpływ. Mogę się tylko domyślać kto. Na pewno nie Pan. Pytanie na forum zadam, które kiedyś zadałam na Pana skrzynkę radnego: dlaczego boisko w Jędrusiu nie jest dostępne dla okolicznych dzieciaków? Kiedyś było.
      Co Pan zamierza zrobić we wschodnim Michalinie?
      Może ma Pan pomysł na fajne boisko dla dzieci? Po naszej stornie? (wschodnia)
      Może inne pomysły???

Chętnie poczytam.

Pozdrowienia.
      • grudziaz Re: Piąta kadencja 20.11.14, 21:03
        bbb21 napisała:

> nie rozumiem zupełnie w jaki sposób przekonywał Pan ludzi żeby na Pana głosowal
        > i??? z szacunku do ludzi nie powinien Pan żegnać forum i nigdy tu nie zajrzeć?
        > wręcz przeciwnie-powinien Pan tu zaglądać i jestem przekonana, że Pan to czyni.
        > Nie rozumiem tego wyboru na Pana.
        > Skoro ma Pan być taki kreatywny to ja poproszę o coś dla mojego kawałka: na poc
        > zątek spowalniacze na Dobrej, bo mam dość wyścigów. Na Kasprowicza i Wilsona sp
        > owalniacze są, ktoś zapewne miał na to wpływ. Mogę się tylko domyślać kto. Na p
        > ewno nie Pan. Pytanie na forum zadam, które kiedyś zadałam na Pana skrzynkę rad
        > nego: dlaczego boisko w Jędrusiu nie jest dostępne dla okolicznych dzieciaków?
        > Kiedyś było.
        > Co Pan zamierza zrobić we wschodnim Michalinie?
        > Może ma Pan pomysł na fajne boisko dla dzieci? Po naszej stornie? (wschodnia)
        > Może inne pomysły???
        >
        > Chętnie poczytam.
        >
        > Pozdrowienia.
        Nie deprecjonuj określenia "Pan" zwłaszcza z dużej litery
    • surmia Od surmii 19.11.14, 10:15
      Obraźliwe posty są usuwane.
      Od początku świata tego forum.
      Bez dyskusji.
      Proszę zachować kulturę wypowiedzi.

Ten post jest wyjątkowy.
      Wolelibyście, aby się nie ukazał?

Decyzją Administratora forum, ten wątek nie będzie usunięty.
      • feelek Re: Od surmii 19.11.14, 11:13
        oj Surmia!
        Jak obraźliwe są usuwane to co robi wpis inicjujący?
        ale ja NIE jestem za tego obraźliwego wpisu usunięciem
        a przeciwnie
        za pozostawieniem
        komentuje się sam
      • em-kwadrat Re: Od surmii 19.11.14, 11:48
        Świetnie, że ten post został. Napisała go osoba publiczna, radny, dyrektor szkoły (?!)
        Ja temu Panu tak po ludzku współczuję.
      • mzj11 Re: Od surmii 19.11.14, 12:09
        Szczerze dziwi mnie zrobienie wyjątku dla oczywistego chamstwa. Najpierw piszesz, że obraźliwe posty są usuwane a potem, że ten post jest wyjątkowy - fakt: wyjątkowo obraźliwy! Brak konsekwencji. Może usunięty post demarkiz0 też był wyjątkowy?
        • em-kwadrat Re: Od surmii 19.11.14, 12:36
          Ten post napisała konkretna osoba - Cezary Łukaszewski.
          Powienien być usunięty, jeśli ktoś zgłosi, że go obraża.

Czy ten post jest obraźliwy?
          Jest, bo Pan Czarek obraził się na wszystkich i poszedł do takiej piaskownicy, gdzie inne dzieci go lubią (przynajmniej tak mu się wydaje).
          Bo jak tu nie lubić Pana Czarka smile
    • em-kwadrat Re: Piąta kadencja 19.11.14, 12:00
      Dla sympatycznego pana Czarka z okręgu trzynastego
      od sympatycznych niewątpliwie mieszkańców Józefowa z wyborczymi gratulacjami:
      www.youtube.com/watch?v=ScFo_hGYKXk
    • swiderbajer Re: Piąta kadencja 19.11.14, 12:49
      Uuuu, to pan radny pokazał prawdziwe oblicze. Obrażalski, pamiętliwy, potrafi się odwdzięczyć pięknym za nadobne. Z jakiego on kumitetu startował? Wstyd. Takie zachowanie nie przystoi nie tylko radnemu, który przez fakt wyboru nie staje się księciem, ale sługą mieszkańców, ale przede wszystkim wychowawcy dzieci. Jeżeli będzie powtórka wyborów, to sobie Pan kampanię zrobił...
    • marietta51 Re: Piąta kadencja 19.11.14, 13:21
      Tak bardzo zbulwersował mnie ten wpis, że postanowiłam zabrać głos.
      Cała kampania w Józefowie to dno, dno i jeszcze raz dno. Zabrakło konkretów, aż nadto było wzajemnego opluwania się. Najpierw anonimy wrzucane do skrzynek, a teraz to!
      W całym kraju polityka jest na poziomie żenującym. Józefów nie odstaje, niestety.
      W jednym z okręgów wyborczych kandydowała Pani dla której (bez obrazy) kompetencje potwierdzało: posiadanie dzieci, udział w zajęciach tanecznych i częściowa niepełnosprawność. Tak, idę w politykę bo tańczę, jestem płodna i posiadam odpowiednie zaświadczenie od lekarza...
      Pojawiły się w mojej skrzynce ulotki zawierające błędy ortograficzne! Takie na których osoba kandydująca uchwycona była na zdjęciu w pubie nad kuflem piwa. Były pisemka o kochankach, wyciętych nielegalnie drzewach itp.
      Pan który tu się wypowiada, Pan Łukaszewicz radnym zostać nie powinien.Niby dorosły, odpowiedzialny, DYREKTOR SZKOŁY! Pisze natomiast jak zakompleksiony gimnazjalista nękany przez kolegów. Powiadomiłam Burmistrza o tym wpisie. Skoro p. Czarek (chyba Cezary - dorosły mężczyzna ponoć, a nie podlotek) narobił sobie wstydu na forum może warto by ten wstyd ujrzeli również jego koledzy z urzędu.
      • diego-de-la-vega Re: Piąta kadencja 19.11.14, 13:31
        Brawo dla Pani za tak szczerą i konkretną wypowiedź. Takich ludzi nie można dopuszczać do polityki.
    • kug777 Re: Piąta kadencja 19.11.14, 20:38
      Panie Radny. Jest Pan małym, mściwym człowieczkiem! A zrobienie błędu ortograficznego w swoim credo życiowym pogrąża Pana całkowicie.
      • konopielka80 Re: Piąta kadencja 20.11.14, 20:56
        Pan Cezary udzielał się na forum przed wyborami a jak już dostał mandat, postanowił się na wszystkich wypiąć. Bo po co się denerwować i spierać, skoro stołek zdobyty.....Teraz drodzy józefowianie pocałujcie pana Czarke w d....
        • m_miko23 Re: Piąta kadencja 20.11.14, 21:29
          Nawet jeśli wypiął się na swoich wyborców to wkrótce będzie można spotkać się z nim w ramach dyżuru radnego i nawtykać mu w cztery oczy a nie tu anonimowo na forum.
    • jozek84 Re: Piąta kadencja 20.11.14, 21:33
      Panie Łukaszewski to jest Pana i tak ostatnia kadencja, a skończy się piękną katastrofą smile i wszystko przez te martwe dusze w systemie smile. Pan doskonale wie o czym ja mówię. Wyborców może Pan mamić ale pracowników UKS to już zawodnicy wago ciężkiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka