Dodaj do ulubionych

Dobry Mechanik

22.02.15, 10:17
Witam.
Poszukuje dobrego Warsztatu, Mechanika w Józefowie lub bliskiej okolicy.
Takiego który naprawi usterkę, a nie zacznie wymieniać wszystko po kolei.
Dotychczas korzystałem z usług Auto Kowalczyk, ogólnie jestem zadowolony, zawsze bez problemu, ale może jest ktoś tańszy i równie dobry ?
Obserwuj wątek
    • spi.acy Re: Dobry Mechanik 22.02.15, 11:13
      Polecam GP SERWIS na 3 Maja 20
    • sn00kie Re: Dobry Mechanik 22.02.15, 15:16
      Otwock, Warsztatowa za byłą dyskoteką.

jawcar.pl/kontakt.html
      • zavio-44 Re: Dobry Mechanik 23.02.15, 21:25
        na pewno nie !!!
    • zresetowany_berbec Re: Dobry Mechanik 22.02.15, 19:02
      Na Piotra Skargi. Kiedys była tu podobna dyskyusja i tez wszysyc polecali.
      • 0bywatelx Re: Dobry Mechanik 23.02.15, 09:04
        Ja z mechanikami z Piotra Skargi miałem bardzo złe doświadczenie. Zmieniłem warsztat na Teatralną - właściciel Robert Stępień. Jeżdżę tam od 11 lat, nigdy nie poczułem się naciągany, zawsze pomocny, szybko i terminowo. Powiem szczerze, że kiedyś ujął mnie podejściem, jak miałem wyjechać z domu w dalszą trasę, coś przestało mi działać, a miałem już bagaże i rodzinę zapakowaną, podjechaliśmy i pomogli od ręki.
        W kwestiach elektrycznych - bardzo miły pan vis a vis tesco, na Wawerskiej.
        • heszla Re: Dobry Mechanik 23.02.15, 12:02
          Robert Stępień ma warsztat na ulicy Wąskiej,na Teatralnej jest inny warsztat, też dobry..A tak w ogóle to nie ma co generalizować-ten zły ,bo akurat mi coś raz zrobili nie tak. W okolicy jest sporo porządnych mechaników-Pan Sławek niedaleko ronda(przy Orlenie). 3 maja przy Armii Krajowej,Dyzio i pewnie jeszcze wielu
          • lamina1 Re: Dobry Mechanik 23.02.15, 13:32
            Pan Grzegorz, 3 maja róg Armii Krajowej. Bardzo dokładny i uczciwy mechanik. A jaki porządek w warsztacie. Nigdzie takiego nie widziałam.
          • tofel3 Re: Dobry Mechanik 04.04.15, 08:57
            No i zdecydowałem się na Dyzia, ale czy jestem w pełni zadowolony ? Nie bardzo.
        • lotak_r1 Re: Dobry Mechanik 25.02.15, 21:53
          Moje doświadczenia z zakładem na Piotra Skargi też wskazują, że jest przereklamowany.
          • japon82 Re: Dobry Mechanik 23.03.15, 17:22
            Ja polecam
            AUTO DEFEKT

ul. Ogrodowa 9,
            05-420 Józefów
            tel.: 607 315 479,
            tel.: 603 214 581
            e-mail: warsztat@auto-defekt.pl

Robię u nich dwa samochody już od kilku lat i nie naciągają są terminowi i iczciwi
            • surmia Re: Dobry Mechanik 23.03.15, 18:43
              Japon - może jeszcze podaj numer buta szefa tego warsztatu? Albo obwód w talii jego żony.
              Ludzie, ogłaszajcie się w odpowiednim wątku.
              • 0bywatelx kocham Surmię 24.03.15, 20:02
                jak w temacie
              • beauty-akuku Re: Dobry Mechanik 26.04.15, 12:14
                Warsztat z ul. Willowej, nie pamiętam jak się nazywa, wiem że "cośtam" Kaczorek (to chyba nazwisko właściciela. Na banerze ogłaszają widnieją marki do których firma się nie ogranicza (głównie niemieckie), podjechałam autem innej produkcji i nie dość, że spotkałam się z godnym podziwu profesjonalizmem, to jeszcze zaskoczyla mnie baaaardzo przyzwoita cena.
                POLECAMsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka