Dodaj do ulubionych

i w Michalinie są pyszne lody

20.07.17, 16:49
BYłam juz kilka razy z wnukiem i reszta rodziny na lodach w Michalinie, zuwazyłam je pierwszy raz przypadkiem wracając ze spaceru rowerowego . Na prawde sa super szczegolnie polecam pistacjowe, malinowe i mascarpone z truskawką pycha.
Obserwuj wątek
    • tomek303030 Re: i w Michalinie są pyszne lody 21.07.17, 08:14
      Hehehe pachnie samoreklamą.....
    • iprize Re: i w Michalinie są pyszne lody 21.07.17, 11:08
      w Kazimierzu na rynku też są dobre
    • iprize Re: i w Michalinie są pyszne lody 21.07.17, 11:39
      jeszcze odnośnie lodów, ,w tesco kupiłem na próbę lody, chyba Bracia , śmietankowe z kawałkami jakby ciasta, okazały się b dobre
      • surmia Re: i w Michalinie są pyszne lody 21.07.17, 14:44
        A ja kiedyś tam kupiłam takie z orzechami macadamia i syropem klonowym. Też dało się zjeść. O lodach Bracia nie słyszałam.
    • sn00kie Re: i w Michalinie są pyszne lody 21.07.17, 18:09
      Lody z Michalina... Za słodkie, za drogie i za małe. Tyle ode mnie.
    • jarecki_2 Re: i w Michalinie są pyszne lody 22.07.17, 12:45
      Podobno tradycyjne Michalińskie lody.... taka do mnie reklama dotarła.... nic bardziej mylnego, pamiętam lody z Michalina i w przeciwieństwie do ciastek na lody jechało się do Józefowa, były gorsze niż z Józefowa, te obecne Michalińsie są lepsze niż dawne Michalińskie, ale nadal Józefowskie lepsze chociaż Hela bardzo straciła... są w bliskiej okolicy lepsze niż Hela i Michalin.
      • jozefow512 Re: i w Michalinie są pyszne lody 25.07.17, 21:12
        jarecki_2 napisał:

> dawne Michalińskie, ale nadal Józefowskie lepsze chociaż Hela bardzo straciła...

W babci Heli drażnią mnie lody mieszane. Zawsze dostaję resztkę lodów poprzedniej osoby, bo panie nie mają oddzielnych łyżek do różnych smaków.
    • bellatrix01 Re: i w Michalinie są pyszne lody 24.07.17, 11:03
      Lody przepyszne, a pistacja, jagoda i kawa wymiatają smile
    • surmia Re: i w Michalinie są pyszne lody 25.07.17, 14:59
      Byłam tam jakiś czas temu.
      Moim zdaniem te lody są bardzo smaczne.
    • bbb21 Re: i w Michalinie są pyszne lody 31.07.17, 22:28
      lody w Michalinie są smaczne, do Heli od długiego już czasu nie jeżdżę sad Dawno temu - tylko tam, teraz jest Otwock, Międzylesie, Falenica...
      • cinqueterre Re: i w Michalinie są pyszne lody 13.08.17, 21:08
        Zgadzam się ze SnOOkie - za słodkie, za drogie i w dodatku jakieś chemiczne w smaku. Moim zdaniem, oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka