arkadia67 30.05.06, 13:55 Ja założę ten nowy wątek. Jak byście mieły / mieli jakieś wiadomości od dzieciaków. Tak myślałam, że może z forum dowiem się co oni tam "zwiedzają". Mam nadzieję, że dadzą wychowawcom i opiekunom choć trochę w nocy pospać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arkadia67 Re: Zielona szkoła 30.05.06, 13:56 Dommi, przed powrotem pociech, Majka wykasuje wątek i nikt nic nie będzie wiedział))) Odpowiedz Link
doomi Re: Zielona szkoła 30.05.06, 13:59 sama mogę wykasować przecież DDD Godzinę temu dostałam info, że zaraz włażą do Wieliczki. Aha, no i mój standardowo już zapowiada, że w przyszłym roku nie jedzie Odpowiedz Link
111majka Re: Zielona szkoła 30.05.06, 14:03 doomi napisała: > Aha, no i mój standardowo już zapowiada, że w przyszłym roku nie jedzie To moja standardowo zrezygnowała z wycieczki dzień pred wyjazdem Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Zielona szkoła 30.05.06, 14:03 Zapomniałam, że ty też możesz kasować)) Mój nie ma ztym problemu i zawsze z chęcią jeździ, za to na kolonie nie chce. W zeszłym roku był na koloniach, wrócił, bardzo mu się podobało, ale powiedział: zapomnij, że za rok znów mnie wyślesz. A tak było super!!! Nic z tego nie mogę zrozumieć, inny świat. Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Zielona szkoła 30.05.06, 21:41 Doomi, wiesz już od syna jak się w pokojach "poukładali"? Te prezerwatywy "wciąż mnie męczą"!))) Odpowiedz Link
doomi Re: Zielona szkoła 30.05.06, 22:05 "wzywany abonent ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem" (( Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Zielona szkoła 30.05.06, 13:59 przepraszam za te literówki, z pracy piszę iiii znóóówwww mnie wywala z loginu Odpowiedz Link
doomi Re: Zielona szkoła 31.05.06, 15:39 Arkadia, jak chcesz to mam dalsze wieści Otóż trochę się plany pozmieniały (pogoda), dzisiaj pojechali do Krakowa. Generalnie są zadowoleni, wczoraj upiekły im się karty pracy z matmy. Było jakieś zawirowanie z zakwaterowaniem. Proponowano im inny standard, niż to za co zapłaciliśmy, ale podobno częściowo problem się rozwiązał. Piszę częściowo, bo jednak nie do końca jest tak jak miało być, ale szczegółów nie znam. Nie wiadomo też, czy będą mieli zajęcia sportowe, ponieważ na boisku są kałuże. Do pogody mają pecha - tak jak w tamtym roku. W tej chwili mają w Krakowie czas wolny i moje dziecię zawędrowało z kumplem do mc donalda. Czyli generalnie wszytko OK. Gdybyś miała jakieś wiadomości to też daj znać Odpowiedz Link
arkadia67 Re: Zielona szkoła 31.05.06, 20:58 No pewnie, ze chcę nowe wiadomości))Właśnie po to wątek założyłam. Ja jak tylko się czegoś dowiem lub coś mi się "obije o uszy" to od razu napiszę. Ale muszę się posiłkować tylko znajomymi. Odpowiedz Link