Dodaj do ulubionych

Zwykła życzliwość

30.05.06, 22:29
Bodajże malinela rozpoczęła nowy wątek słynnym zdaniem Kennedyego.
To dobrze, że chcemy pomóc i staramy się zorganizować – przecież razem możemy więcej.
A ja chciałabym spojrzeć dziś na to z drugiej strony – jako ktoś, kto doświadczył, doświadcza zwykłej (niezwykłej smile), ludzkiej życzliwości smile Tu, na tym forum smile
Chciałabym pięknie podziękować czytającemu nas forumowiczowi i jego małżonce za odzew na moją prośbę i pożyczenie mi kojca dla synka. smilesmile
I jeszcze dziękuję dwojgu (właściwie trojgu wink) przemiłym forumowiczom, którzy mi dziś bardzo pomogli. smilesmile Jesteście super! smile
A w ogóle to także dziękuję wszystkim, którzy nie skąpią uśmiechów i miłych słów. smile Nawet nie wiecie, jakie to dla mnie ważne smile

No smile

p.s.1 Nie miało wyjść tak ckliwie, ale cóż… wink
p.s.2 To nie jest pożegnanie! smile
Obserwuj wątek
    • doomi Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:33
      Tak, to że są tacy ludzie jak ten "anonimowy" czytający nas forumowicz
      przywraca mi wiarę w ludzi. W bezinteresowną pomoc smile
      • 111majka Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:38
        smile
    • arkadia67 Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:40
      Morkub, ty mi też pomogłaś co prawda w innym poście, ale twoje linki pomogły mi
      podjąć decyzję bardzo ważną dla mnie i mojej rodziny.
      I za to dziękuję!!!!smile
      Forum pomogło mi odnaleźć wiarę w siebie, w moje plany oraz w LUDZI!!!smile)))
      • morkub Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:42
        Wow! smile
        Bardzo się cieszę smile
        • doomi Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:45
          No Arkadia, jak już postawisz tę chałupę drewnianą, to już się czujemy
          zaproszone na parapetówę. Ja to mogę być nawet członkiem ekipy sprzątającej po
          budowie (jak kiedyś w programie TVN który prowadziła taka blondyna z big
          brothera) smile))
          • 111majka Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:55
            Ja mogę pomóc trochę wcześniej - doradzić coś przy projektowaniu?
            • doomi Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 22:58
              No to morkub Tobie nie pozostało nic innego, jak tę chałupę arkadii
              wybudować big_grinDD
              • morkub Re: Zwykła życzliwość 30.05.06, 23:01
                A myslalam, ze juz swoje zrobilam wink
                Doswiadczenie w sprzataniu na budowie mam, ale stawiac jeszcze nic nie stawiałam. Znaczy sie domu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka