stryjku 15.01.08, 18:56 Wie ktoś co się stało wczoraj po poludniu lub wieczorem na POLNEJ przy Świderskiej ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Wypadek na POLNEJ 15.01.08, 19:35 Rano to było. Straszny wypadek, zginął młody człowiek - ojciec dwójki małych dzieci, mąż, syn, brat... Mój sąsiad ['] Odpowiedz Link
monikaprz Re: Wypadek na POLNEJ 16.01.08, 10:11 ...był i moim sąsiadem,ojcem bardzo dobrej koleżanki mojej córki...łączę się w bólu i smutku z jego wspaniałą żoną i ich dziećmi... Odpowiedz Link
tibi44 Re: Wypadek na POLNEJ 29.01.08, 23:02 jak 38 lat to mlody czlowiek, to ja jestem jeszcze dziecko Raczej Pan w sile wieku Odpowiedz Link
111majka Re: Wypadek na POLNEJ 28.01.08, 22:48 www.linia.com.pl/public/article.php?1-14323-0 Odpowiedz Link
doomi Re: Wypadek na POLNEJ 28.01.08, 23:03 "Do tragicznego zdarzenia doszło w niedzielę 13 stycznia (i jak tu nie mówić o pechowej trzynastce)." I następny dziennikarzyna się wykazał... wypadek miał miejsce 14 stycznia w poniedziałek! Policja szuka świadków tego zdarzenia: kppotwock.policja.waw.pl/?page=Structure&id=8&nid=662 Odpowiedz Link
muffinek2 Re: Wypadek na POLNEJ 28.01.08, 23:22 doomi napisała: > Policja szuka świadków tego zdarzenia: > <a ref="kppotwock.policja.waw.pl/?page=Structure&id=8&nid=662" target="_blank">kppotwock.policja.waw.pl/?page=Structure&id=8&nid=662</a> jedna pani opowiadała mi, że była świadkiem tego wypadku w okolicach ul. Świderskiej, jechała wtedy na rowerze, widziała jak samochód udzrył w ten słup, była roztrzęsiona, przekażę jej Odpowiedz Link
doomi Re: Wypadek na POLNEJ 29.01.08, 14:17 Przekaż muffinek, może ta pani się zdecyduje złożyć zeznanie. Z mojej obserwacji wynika, że o ile do wypadków lecą tłumy rządne sensacji, to jeśli policja zada pytanie "kto był bezpośrednim świadkiem zdarzenia?" wszyscy patrzą na czubki butów. Na polnej zebrał się tłum kilkudziesięciu osób, a teraz nie ma wiarygodnego świadka? Odpowiedz Link
pepe_01 Re: Wypadek na POLNEJ 29.01.08, 09:37 Szkoda człowieka, ale dlaczego nikt nie wspomina z jaką prędkością jechał ten samochód ze tak sie owinął wokół tego słupa. nie pamiętam , tam jest ograniczenie do 40 czy 50? Odpowiedz Link
skuti77 Re: Wypadek na POLNEJ 29.01.08, 14:43 Nie wiem ile w tym prawdy ale, nie od jednej osoby slyszalem ze niestety, ale po trzezwemu nie wracal ten pan z pracy samochodem, stad taki skutek,i efekt wypadku.Ale tak jak pisze slyszalem, wiec moze cos w tym byc? Odpowiedz Link
jsb1685 Re: Wypadek na POLNEJ 30.01.08, 23:04 Jak nie wiesz ile w tym prawdy to nie rozpowszechniaj takich informacji, po co to komu? Nie żyje to pokój jego duszy. Ja słyszałem, że wracał ze szkoły bo dziecko odwiózł, może mu się spieszyło? Sam więc widzisz, że każdy słyszy coś innego. Zamiast dociekać dlaczego to sie stalo zastanówcie sie lepiej nad sobą i wyciagnijcie z tego wnioski, nie oczerniajcie kogos, kto juz nie moze sie bronić. Odpowiedz Link