Gość: Misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 10:31 bardzo ładny zegarek :D Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Axton Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.chello.pl 20.09.09, 10:43 Ach te nowe produkty Volkswagena - całkiem prestiżowe a tak się ludzie martwią, że Porsche straci na fuzji z Volkswagenem ;-) Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.09, 11:06 8 końcówek wydechu?? Jednak vw robi wózki dla dresiarzy ;D Link Zgłoś
Gość: GG Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.chello.pl 20.09.09, 12:30 Zajrzyjcie do fabryki Bugatti: www.youtube.com/watch?v=iiwN2jjTZFs Ja tam nie widze ani jednego Golfa... Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 13:32 Zegarek super!:) W 3 części jak ten Pan ujeżdża Veyrona, z boku stoi Golf V z jakimś vanem:DDD Link Zgłoś
miettek8 Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć 20.09.09, 14:17 Golf ? Klasyczny przyklad rejestrowalnego przekazu subliminalnaego. Widz natychmiast zwroci uwage na marke zaparkowanych samochodow i podswiadomie nierozerwalnie powiaze ja z glownym bohaterem reklamy. Link Zgłoś
Gość: wulcwagen Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.chello.pl 20.09.09, 15:28 super, z profilu smierdzi jednak troche audicą :( Link Zgłoś
Gość: GG Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.chello.pl 20.09.09, 16:30 Nie chce byc tym, ktory sie doszukuje technologii z Bugatti w Golfie... ale kto wie co tam w przyszlosci wypusci VW? No, a w druga strone - dzieki takiemu Golfowi, Bugatti stac na stworzenie takich super pojazdow (bynajmniej nie dlatego, ze dla oszczednosci montuja w nich czesci z Golfa...) Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: 158.75.38.* 20.09.09, 16:58 Czy w salonie mają jako akcesoria haki- demontowalne oczywiście.. czasem trzebaby mi przyczepkę do szwagra podrzucić.. Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 17:58 Trochę za dużo tych rur wydechowych. Kojarzy mi się to z autokarem. Link Zgłoś
Gość: s Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 19:49 a jutro w motodzienniku bedzie o rozbitym SLR w stolicy hehe Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 20:30 Mi sie akurat te wydechy podobają - piękne nawiązanie do historii, a po drugie to musi niezły odgłos wydawać. Szczególnie, że pracuje tutaj 16 cylindrów :D Link Zgłoś
Gość: donnie brasco Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: 89.72.20.* 20.09.09, 22:20 tył z fiata bravo+ stara mazda3 Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.09, 09:02 Jest piękny. Czy już go "rzucili" do jakiegoś sklepu? Link Zgłoś
Gość: artek Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 09:31 Piękny, jednak myślę że przez kryzys podejście do motoryzacji zmieni się całkowicie samochód trochę inaczej </p>Wogóle całkiem ciekawe pomysły na tym virtualu</p> Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 16:44 Naprawdę, zobaczyłem i oszalałem. Wreszcie to, na co czekałem tak długo. A jak boli, że sobie prawdopodobnie go nigdy nie kupię :( Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.chello.pl 22.09.09, 06:47 Jak zwykle - żadnego sensownego postu ;-) Już lepiej skupcie się na krytykowaniu wszystkiego czego nie możecie mieć - np. Golfa albo innego auta Link Zgłoś
hcwarmia Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć 22.09.09, 13:58 Na zewnątrz bardzo ciekawie, ale środek, dla mnie nie do przełknięcia - katafalk z cmentarza. Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 22.09.09, 14:34 Zdjecie nr.2 powala na kolana. Piekna nowoczesna interpretacja klasycznego modelu, 100x piekniejsze niz. np. nowa interpretacja Maybacha. Link Zgłoś
Gość: Wujo Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 09:21 Hehe rozwala mnie to ciągłe narzekanie na Golfa. Ciekawe jakiej marki wy macie auta. Pewnie Honda City albo BMW E36. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bugatti Galibier - więcej zdjęć IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.09, 17:48 Exluzymne auto Link Zgłoś