Dodaj do ulubionych

Koniec Volkswagena Golfa

• Gość: gość Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 00:20
      Volks Wagen..... i wszystko jasne.
    • Gość: Gość Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 23:39
      To wy macie problemy a nie golf. Ja się zapierałem, że nigdy nie kupię takiego pospolitego auta jak Golf, znajomi popierali mnie w tym przekonaniu. Stało się ta, że mam Golfa 3 '92. Czarny perłowy lakier i sportowe zawieszenie.. na początku nie byłem z niego zadowolony do czasu wymiany elem eksploatacyjnych bo wtedy samochód odżył. Przejeżdzam kolejne dziesiątki km nie wstydząc się auta, zakręty pokonuje bezpiecznie i wymieniam częśli kiedy należy a nie kiedy się rozwalą z normalnego zmęczenia materiału. Znajomi dzieki mojemu egzeplarzowi również mówią, że mogliby jeździć golfem.

Złe komentarze płyną prawie zawsze od ludzi którzy mają kontakt z tym autem jedynie na ulicy, przejeźdzającego. Większośc posiadaczy utrwala pochlebne opinie. Przykładem tego jestem ja oceniłem po wyglądzie i opini takich obserwatorów. Teraz przymieżam się do kupna kolejnej generacji Golfa ew większego brata Passata. pozdrawiam ludzi których najbardziej boli popularność (z powietrza się nie wzięła) tego kompaktowego samochodu.
    • Gość: Toolbox Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: *.chello.pl 18.11.09, 07:04
      Zaskakująco wysoka jest cena takiego Golfa w RPA - w przeliczeniu ok. 10 tys euro! Mówiąc szczerze volkswagena nieźle zarabia na aucie którego koszty zaprojektowania zwróciły się pewnie ze 30 lat temu ;-)) To się nazywa biznesowe podejście ;-))
    • Gość: MKJ Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: 46.113.43.* 14.11.10, 11:47
      VOLKSWAGEN JEST NAJLEPSZY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka