Gość: gość Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 00:20 Volks Wagen..... i wszystko jasne. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 23:39 To wy macie problemy a nie golf. Ja się zapierałem, że nigdy nie kupię takiego pospolitego auta jak Golf, znajomi popierali mnie w tym przekonaniu. Stało się ta, że mam Golfa 3 '92. Czarny perłowy lakier i sportowe zawieszenie.. na początku nie byłem z niego zadowolony do czasu wymiany elem eksploatacyjnych bo wtedy samochód odżył. Przejeżdzam kolejne dziesiątki km nie wstydząc się auta, zakręty pokonuje bezpiecznie i wymieniam częśli kiedy należy a nie kiedy się rozwalą z normalnego zmęczenia materiału. Znajomi dzieki mojemu egzeplarzowi również mówią, że mogliby jeździć golfem. Złe komentarze płyną prawie zawsze od ludzi którzy mają kontakt z tym autem jedynie na ulicy, przejeźdzającego. Większośc posiadaczy utrwala pochlebne opinie. Przykładem tego jestem ja oceniłem po wyglądzie i opini takich obserwatorów. Teraz przymieżam się do kupna kolejnej generacji Golfa ew większego brata Passata. pozdrawiam ludzi których najbardziej boli popularność (z powietrza się nie wzięła) tego kompaktowego samochodu. Link Zgłoś
Gość: Toolbox Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: *.chello.pl 18.11.09, 07:04 Zaskakująco wysoka jest cena takiego Golfa w RPA - w przeliczeniu ok. 10 tys euro! Mówiąc szczerze volkswagena nieźle zarabia na aucie którego koszty zaprojektowania zwróciły się pewnie ze 30 lat temu ;-)) To się nazywa biznesowe podejście ;-)) Link Zgłoś
Gość: MKJ Re: Koniec Volkswagena Golfa IP: 46.113.43.* 14.11.10, 11:47 VOLKSWAGEN JEST NAJLEPSZY Link Zgłoś