Gość: Punk IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.12.09, 18:02 Po 50 tysiącach na zysk może liczyć gostek w sklepie z akumulatorami ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Thinker Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 18:54 4.5l/100 w realnych warunkach dojazdu na uczelnię to palił mój VW Golf II z 89 roku. Również 1.6D, tyle że miał 56KM, ale to pewnie bez różnicy, bo za to ważył /12 tego co nowe auta. Gdzie tu postęp? Do tego przejechał 0.5mln km i się nie psuł prawie wcale, po czym kupił go inny szczęśliwy student ode mnie za 1600zł :) Link Zgłoś
Gość: moris Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:04 Jakaś moda na 3,8l na setkę. Golf BlueMotion, Volvo teraz Focus. Koszt jednak inny. Nie wiem jak najnowsza wersja BlueMotion, ale poprzednia to była dopłata 2 tysiące, a nie tyle co tutaj. Trochę przesadzili. Link Zgłoś
Gość: liza Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:23 Lepiej wyjdzie kupując szkapę. Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 18.12.09, 10:22 Jeśli Focus z dieslem to tylko 2.0 bez DPF. To wymiata i pali raptem 6. Link Zgłoś
Gość: zgoda Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: 85.232.239.* 25.01.10, 11:35 Ale ja nie chcę tak jeździć! Uff, jak dobrze, że jeszcze jest wybór i można *nie kupować diesli*... Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.ikb.de 08.04.10, 11:40 @Thinker czlowieku, kiedy ty i inni fani golfow zrozumiecie, ze sie nie ma czym chwalic?! golf z 89roku to hebel, ktory pewnie nawet poduszki powietrznej nie ma, zamiast galki zmiany biegow wystaje z podlogi jakis drut, 0,5mln km mowi samo za siebie co do zawieszenia, komfortu i bezpieczenstwa jazdy, a ty mowisz, ze jest lepszy nic nowy focus?! pomysl czlowieku glowa,a nie powtarzaj to co ci powiedzial fryc z bawarii, ktory ci ten szmelc sprzedal!! Link Zgłoś
Gość: m Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: 178.56.33.* 09.04.10, 13:28 Hebel to twój penis :-) Kiedyś miałem cinquecento które paliło 5 litrów i ważyło 400 kg mniej niż prezentowany Focus dlatego nigdy nie uwierze że Focus spali 4 litry !!! Chyba tylko wtedy gdy go PCHAJĄ :-) Link Zgłoś
qr.wwl Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda 27.06.10, 18:13 Wszystko fajne tylko kupno Jakiejkolwiek wersji Econetic w Polsce to fikcja. W polskich cennikach Fiesty, Focusa czy Mondeo nawet one nie występują. Sam Ford Polska z tego co wiem też nie jest zbyt przychylny do ich zamawiania. Link Zgłoś
Gość: darkseed Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 16:51 Thinker a twój golf miał NOS (gaz)?lol,dodajmy do tego body kit z allegro..i spojler typu półka na książki na uczelnie w sam raz,dodatkowo wydechy ze słupków od ogrodzenia lolo Link Zgłoś
Gość: d Re: Ford Focus ECOnetic - Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 16:54 m penisa to ty nie masz:P,cinquecento to ty masz nadal wieśniaku a o tym czy Focus pali 4litry to sie nigdy nie dowiesz bo cie nie stać frajerze Link Zgłoś