Gość: gosciu IP: *.era.pl 09.02.04, 15:17 naprawde rzeczowość i kultura wypowiedzi na tym forum zasługują na jakieś wyróżnienie. Może powinni to drukować na papierze toaletowym? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: J. Re: gratuluje IP: 217.8.186.* 09.02.04, 16:04 No co Ty??? Popatrz co można zrobić z forum o tuningu. Link Zgłoś
h.i.p Re: gratuluje 10.02.04, 10:01 Gość portalu: J. napisał(a): > No co Ty??? Popatrz co można zrobić z forum o tuningu. hip: Witam na forum skoda. To istotnie "ciekawe" forum. I jak wiesz (lub może nie) założone podobnie jak forum tuning dla niezbyt zrównoważonych osobników :) Coś z nimi trzeba w końcu zrobić, więc niech się wpisy poDRESowanych głupków i antyskodowego chamstwa gdzieś kanalizują. Nawiasem mówiąc uważam, że oba te fora nie powinny istnieć. Zatem witam na tym "sympatycznym" forum. I ciekaw jestem Twojej opinii o tym o czym się tu dyskutuje. Bo jak wiesz nie dyskutuje się tu o samochodach tylko toczy swoistą walkę. A temat tej rywalizacji jest taki: Czy wszyscy skodziarze to buraki, głupcy i kapelusznicy? To bardzo ciekawy temat. A, ho ho, jakich argumentów i dowodów można dostarczyć aby udowodnić taką tezę! No więc, jak się domyślam, skrytykujesz zapewne tych wszystkich wyzywających bez powodu ludzi od buraków, wieśniaków, prymitywów, dziadów itd. Podobnie jak stajesz w obronie tych biednych pierdzących tuningowców, zaszczuwanych na forum tuning, a na drogach prześladowanych przez policję, która każe im ściągać wory na śmieci z szyb. Czekam na reakcję. Link Zgłoś
jurny.stefan Re: gratuluje 09.02.04, 19:23 Gość portalu: gosciu napisał(a): > naprawde rzeczowość i kultura wypowiedzi na tym forum zasługują na jakieś > wyróżnienie. Może powinni to drukować na papierze toaletowym? A mnie sie to forum podoba. Nareszcie zrozumialem malomiasteczkowa mentalnosc posiadaczy skody i motywy, dla ktorych kupuja ten szjas. Link Zgłoś
h.i.p Re: gratuluje 10.02.04, 09:30 jurny.stefan napisał: > Nareszcie zrozumialem hip: Jesteś pewny, że coś zrozumiałeś?? malomiasteczkowa mentalnosc posiadaczy skody i motywy, hip: Może rozwiniesz tę głęboką myśl. > dla ktorych kupuja ten szjas. hip: Jakieś konkrety? Czy tylko powtórka z rozrywki typu "szpakopsychopatia"? > Link Zgłoś
Gość: J. Wszyscy jesteście w błędzie... IP: 217.8.186.* 10.02.04, 10:59 bo " 'de' best Opel Agila jest": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30&w=10650354 Link Zgłoś
h.i.p Re: Wszyscy jesteście w błędzie... 10.02.04, 11:25 Gość portalu: J. napisał(a): > bo " 'de' best Opel Agila jest": hip: Dlaczego jeździ ich tak mało? A może to nie jest prestiżowe auto? Chociaż opel to chyba prestiżowy, nie? Link Zgłoś
Gość: J. Re: Wszyscy jesteście w błędzie... IP: 217.8.186.* 10.02.04, 12:27 No masz... Też pytanie. Przecież do ślubu to tylko Astrą Classic. Wiem, bo taką reklamę widziałem. ;-))) Link Zgłoś