Gość: mazi Re: Fiat Trepiuno IP: *.wp3.ptc.pl 21.02.04, 20:09 on jest boski , naprawde ładny ... Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:22 Bella machina....:) Link Zgłoś
Gość: cube Re: Fiat Trepiuno IP: *.pl / 212.244.43.* 21.02.04, 21:11 Brzydki nie jest, widac ze Micra sie Wlochom podoba :-) Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 21:22 jesli tak bedzie wygladał w produkcji to bedzie to moj pierwszy fiat. obiecuje ze przerzuce siena fiata z MB:))) Link Zgłoś
Gość: Ewusia Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 21:52 Ten samochód oczarował mnie swoim wyglądem,charakterem i stylem.Jeżeli cena będzie przystępna,a wygląd nie ulegnie dużym zmianom to będe zainteresowana jego kupnem! Link Zgłoś
Gość: Antyfiat Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:26 Popieprzone włoskie gówno!!!! Włoskie auta to szajs. Kupują je tylko debile. Nienawidze Fiatów, a przez ten model jeszcze bardziej. Nie ma sensu tracić pieniędzy na produkcje takiego gówna. Najlepszy jest peugeot i japońskie autka. Reszta to szambo. Wy co macie włoskie auta jesteście debilami, nie traćcie forsy, kupcie używany samochód, ale nie włoski!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: lomaziak Re: Fiat Trepiuno IP: *.chicago-18rh16rt-19rh15rt.il.dial-access.att.net 21.02.04, 22:35 Male i piekne. Link Zgłoś
Gość: ZEUS No ładne... ale mimo to wcią tylko Fiat... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 23:04 . Link Zgłoś
Gość: Tuningowiec Re: Fiat Trepiuno IP: *.crowley.pl 21.02.04, 23:23 Najlepiej będzie wyglądać jak mu zrobi się BAD- LOOKa , Kasprowego z tyłu , doda jakaś lotke z biedronki , dociskającą tylnią oś do asfaltu , FELE najmniej 16 o rozmiarze 195 , inny zderzak z przodu i z tyłu ( taki w stylu odśnierzaczy . No to będzie furka Link Zgłoś
Gość: wsv Re: Fiat Trepiuno IP: *.icpnet.pl 21.02.04, 23:59 Bardziej przypomina Forda Ka niż pięćsetkę Link Zgłoś
Gość: AMA@bron.pl UWAGA IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 01:05 Trzeba pamietac o tym ze moze i Fiat syfem jest ale Kulig wnim zginoł (i sezon 2004 miał jezdzic Punto 1600 JWRC).Napewno ta nowa 500 bedzie wygladała inaczej niz teraz prezentuje sie nadwozie (nie wspomne juz o bajerach w srodku), jak ma miec niekture czesci z Pandu to bedzie lipa bo nie oszukujmy sie :)Ja tam czekam na Fiata 126p Evo 2 :P PS Czekam jak ta nowa 500 wezmie w obroty tuningowcy z "Vipo" Link Zgłoś
chaladia Re: Fiat Trepiuno 22.02.04, 01:23 Jak dla mnie - bomba! W sam raz na samochodzik dla żonki czy córci. Szkoda, że nie w Polsce. Na nasze polskie drogi nawet najmniejsze samochodziki będą musiały mieć koła co najmniej 14 cali przy bardzo profilu albo 15 cali przy niskim, który w cywilizowanym świecie staje się standardem i na niego podaje się wielkość kół, co jest mylące. Ciekawe, czy wzorem VW i Mini będzie także wersja cabrio? W oryginale prawie wszystkie "500" miały otwierany dach, a były też wersje cabrio robione przez Moretti i innych. Nawet był taki z napędem na obie osie, Scoattolo się to nazywało, czy jakoś tak... Jeszcze jedno pyanie. Stara "500" mieściła się w 550 kG wagi w/g dowodu rejestracyjnego (co umożliwia do dziś jazdę nią z prawem jazdy B1 od 16 roku życia). Czy ta nowa pięćsetka tez zamierza tyle ważyć? - obawiam się, że nie. Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Fiat Trepiuno IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 02:44 super autko,sliczny jest. Link Zgłoś
chaladia Re: nastepna puszka na sardynki 22.02.04, 08:09 Nie bój się, Amerykaninie, u Was w States nie będą tego sprzedawać... Link Zgłoś
Gość: 2FAST2FURIOUS Re: nastepna puszka na sardynki IP: *.NYCMNY83.dynamic.covad.net 22.02.04, 08:24 U NAS BEDA SPRZEDAWAC ALE JAKO WOZKI GOLFOWE. TAKE IT EASY, Link Zgłoś
Gość: Zapp Re: Fiat Trepiuno IP: *.76.classcom.pl 22.02.04, 10:29 No, ładny skubaniec wyszedł:) No i rozwiązania techniczne też brzmią ciekawie. Zastanawiam się tylko ile z nich trafi do produkcji i ile to wszystko będzie kosztowało... Ale co tam i tak mis się podoba:D Link Zgłoś
Gość: Magdusia Co za dyskryminacja!!! IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.02.04, 10:37 Już pierwsze zdanie artykułu ("Jeśli chciałbyś zrobić wrażenie na Włoszce") trąca najbardziej prymitywnym sposobem dyskryminacji kobiet. A dlaczego nie napisano, co powinna zrobić kobieta, która chce zrobić wrażenie na jakomś Włochu? To podobno też nie jest łatwe. No, ale wiadomo... Faceci zawsze mają łatwiej. Wstyd, GW!! Wstyd!!! Link Zgłoś
Gość: klaus Re: Fiat Trepiuno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.04, 11:45 jak przystało na 'włocha', ładnie będzie wyglądał za szybą warsztatu;] Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fiat Trepiuno IP: *.war.pl.prserv.net 22.02.04, 12:49 powiem tak. wygląd jako taki. nie jest żle. ale skoro tak sie starali, zeby olsniewal pieknem, na pewno oleją mechanike. bedziemy mieli nastepny kiepski, ale piekny samochodzik do kolekcji Link Zgłoś
Gość: ah mechanika IP: *.crowley.pl 22.02.04, 19:29 Mechanika bedzie pochodzic od Pandy. Roznic sie bedzie tylko wygladem. Swoja droga, w Tychach - bo tam ma byc produkowany, jest najnowoczesniejsza fabryka Fiata. Link Zgłoś
Gość: JerzyR Re: Fiat Trepiuno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 15:01 jak tylko FIAT zmieni konstrukcje uszczelniaczy półosi to bedzie fajny fiacik bo w moim sc juz 3 razy (w ciagu 2 lat) robilem uszczelniacze JerzyR Link Zgłoś
Gość: Tadek :) Re: Fiat Trepiuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:42 Jak dla mnie to ten samochód jest stylistycznie bardzo ładny... Wcale mi nie przypomina nowej micry, przypomina mi VW z przodu, a z tyłu fiata stilo... Ciekaw jestem jaka bedzie jego cena, biorac pod uwage iz ma być to samochód bardzo nowoczesny i mały - to moim zdaniem ok. 30 tys... A wy jak myslicie ile to "cudo" będzie kosztowac ?? Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Za dwa lata ze 7 Zlotymi za 1 Euro-watpie. IP: *.do.pl / *.generacja.pl 11.03.04, 19:58 typowy Polak niestety :( urodzony pesymista. I pewnie skoro bedzie zle to juz nic nie warto robic? Najlepiej to juz sobie zbic trumne... tylko za wczasu bo pozniej nie bedzie desek... Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Fiat Trepiuno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 21:36 całkiem ładne renderki:D Link Zgłoś
Gość: Covax Fiat Trepiuno IP: 62.233.171.* 24.02.04, 22:32 Wspanialy:)co ja bym dal by miec takie cacuszko :) Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Fiat Trepiuno IP: *.chello.pl 25.02.04, 22:23 Kiedys chcialem kupic 500 z lat 60. Nie udalo sie. Nadal takiej szukam. Tym modelem Fiat wskrzesil jeden z najfajniejszych samochodow jakie jezdzily po naszych drogach. Trepiuno jest znakomitym spadkobierca swojego poprzednika czego nie mozna powiedzic np o nowym Garbusie. Milosnikow zapraszam na strone: republika.pl/old500/index.html Link Zgłoś
Gość: Odin Re: Fiat Trepiuno > Duncan IP: *.telia.com 26.02.04, 10:57 Sprzedam Ci "Toppolino" ,po gen.remoncie/totalnej renowacji-lepszy niz gdy byl nowy-cana: 50 000 sek. Jezeli sie zdecydujesz-musisz miec polskie probne blachy albo lory by Go do Polski zawiesc, jest rejestrowany jako auto-weteran - zwolniony od podatku drogowego w Szwecji i corocznych przegladow. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: zBeer Re: Fiat Trepiuno IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.03.04, 23:42 Sympatyczny design, chociaż linia stylistyczna przypomina mi popularną kaczke (Ford Ka), ale ogólnie jest fajny, acz fiatów nie lubiłem i raczej nie polubie, ale stylistów maja dobrych... Link Zgłoś