Gość: thomass Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 00:07 Aha... "one lecą na mnie i na mój urok osobisty".. Co Ty palisz chłopie? Chyba z politowania nad Tobą, żeby Cię załamka nie wzięła Nie potrzebuję poklasku wśród tanich dziwek tak na marginesie. Mercedesa też nie mam i nie kupię z innego względu. Nie mam nic do posiadania odmian R32. Ani też do właścicieli 11- letnich polo. Krew mnie zalewa tylko jak oni próbują narzucić innym swój światopogląd, w tym również mi. Za wszelką cenę pokazują, że ich samochód jest najlepszy na świecie. Nie mając przy tym najmniejszego rozeznania w motoryzacji. Ale nie ma się co dziwić. Dla gościa jeżdzącego całe życie fiatem 126p przesiadka do polo jest spełnieniem najskrytszych marzeń. Jedyną osobą posiadającą KOMPLEKSY jesteś TY. Publicznie i za wszelką cenę musisz udowodnić ze twój samochód to "cudo". Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 20.04.10, 13:00 Coś ci się pomyliło w tym twoim ptasim móżdżku !!! Ja nikomu niczego nie narzucam i nie twierdzę że moje Polo jest najlepsze na świecie... Twierdzę tylko że nie opłaci się kupować nowego auta bo za dużo mniejsze pieniądze można znaleźć zadbane autko którym pojeździsz jeszcze bez awarii co najmniej 5-6 lat Link Zgłoś
Gość: rla Re: Buble ma czterech kołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 13:20 Chevrolet Lacetti (znany także jako Daweoo Lanos ;) ) - wnętrze jak w audi z lat 80 , Aveo co by nie mówić też jest europejski nawet skadają go w FSO. Jeśli chodzi o silnik to nowy Passat, silnik z common rail najgorszy na rynku (wtryski do wymiany po 60tyś.). Link Zgłoś
Gość: gm Re: Buble ma czterech kołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 13:30 @m ja tam kupuje nowe bo mnie stać, później sprzedaje kolesiowi, na diesla się napalają, a że nie żąłuję sobie jak jeżdżę (samochód na gwarancji) to i turbo czasem padnie, albo wtryski, koło dwumasowe. Mnie to mało interesuje jak na gwarancji to robią bez problemu, koleś kupuje zadowolony że mało zapłacił a tu niespodzianka później w 4 letnim samochodzie każda z tych części to wydatek od 2tyś do nawet 10. Polo fajny miejski samochodzik, jak każdy inny tego typu, chociaż ja wolę większe. Czasem zazdroszczę tym co jeżdżą smartem czy innym C1, zwłaszcza jak dochodzi do parkowania w centrum ;) Link Zgłoś
Gość: thomass Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 13:38 @m Kończą Ci się sensowne argumenty i zaczynasz mnie obrażać... Więc nie zniżę się do Twojego poziomu i skończę tę groteskową konwersację. Mimo wszystko żal mi Cię. Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 20.04.10, 20:41 @thomass Argumenty mi sie nie kończą bo podałem ich wiele i jeszcze mam kilka... @gm No i co z tego że ktoś kupi od ciebie 4 letniego diesla to wyda na naprawe i części np. 4-6 tys.zł skoro kupił auto taniej niż w salonie o 30 tys.zł ? i tak zaoszczędził 24 tys.zł Frajerze :-) Buuhahahaa Link Zgłoś
Gość: thomass Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 23:41 @m i zazdrość Cię zżera... już widzę jak Ogarniasz temat czerwony ze złości. uwierz... oszczędzasz kasę na swoim bezpieczeństwie, zdrowiu, komforcie i przede wszystkim przyjemności z jazdy samochodem o mocy ponad 150KM. Ale co może o tym wiedziec zapyziały gość z ograniczonym rozumkiem dla którego zabójcza prędkość 30km/h to nie lada wyzwanie? Link Zgłoś
Gość: maroo Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 10:44 Fiat Multipla Link Zgłoś
Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 21.04.10, 13:08 Nie oszczędzam kasy na swoim bezpieczeństwie...Wolę jeździć ostrożniej i powoli 50-60 km/h niż przepłacać za nowe auto i szaleć !!! Crash-testy są robione przy prędkości 55 km/h więc żadne systemy bezpieczeństwa Ci nie pomogą gdy swoją bryką o mocy 150KM uderzysz w drzewo z prędkością 120km/h !!! Link Zgłoś
Gość: thomass Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:17 @m Ja mówię o trasach po 600 km dziennie również autostradą o dopuszczalnej prędkości 130 km/h gdzie samochód z silnikiem 1.0 czy 1.2 wydobywa z siebie siódme poty, a wyprzedzanie takim samochodem tira na polskich drogach graniczy z cudem. A oszczędzanie na bezpieczeństwie to również to że w lepszym (a także droższym) czujesz się bardziej komfortowo. Przez to zachowujesz większą koncentrację na drogę w przypadku pokonywania Polski wzdłuż i wszerz i np. nie wjedziesz komuś w tył przy tej twojej bezpiecznej szybkości 40km/h . Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Buble ma czterech kołach IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 21:13 bezwglednie passat..polecam ponizszy filmik z hipertrzeszczacym plastikowym drewnem: vincentus.wrzuta.pl/film/4JVntJLCXlL/pas1 Link Zgłoś
harrysilver Re: Buble ma czterech kołach 22.04.10, 23:41 A propos kawalow o m. Ja tez mam 11-letnie polo. Z lacosty:) Link Zgłoś
Gość: ebn Re: Buble ma czterech kołach IP: *.net-partner.pl 23.04.10, 21:36 A jeżeli mielibyście wskazać najgorszego europejskiego redaktora? Nie ukrywam, że mam jednego faworyta, Bartosza Sińczuka.. Link Zgłoś
Gość: ebn Re: Buble ma czterech kołach IP: *.net-partner.pl 23.04.10, 21:41 A jeżeli mielibyście wskazać najgorszego europejskiego redaktora? Nie ukrywam, że mam jednego faworyta, Bartosza Sińczuka Link Zgłoś
Gość: peem Re: Buble ma czterech kołach IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.10, 01:39 pytanie do fiata: kiedy palio weekend i punto kombi? czemu ameryka ma te modele a eu nie? granda panda nie zakituje rynku... Link Zgłoś
Gość: jem kupe Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:40 jem kupe Link Zgłoś
pslodo Re: Buble ma czterech kołach 21.06.10, 00:28 Macie kłopot z geografią! Od kiedy mitsubishi (zasugerowane przez autora) toyota, inne japońskie, czy koreańskie auta, to "europejczyki"? Za Uralem jest już Azja :) Link Zgłoś
Gość: gość Re: Buble ma czterech kołach IP: *.40.250.132.sub.mbb.three.co.uk 22.06.10, 14:03 jak dla mnie to wszystkie są do DU...ponieważ jestem zwolennikiem OPLA i jeżdżę nimi od 10 lat i a teraz jestem posiadaczem opla insygni i niech ktoś spróbuje mi powiedzieć że inne marki są lepsze to zaśmieje mu się w twarz.Wcześniej posiadałem wolkswageny audi i raz mercedesa i wiecznie coś się jebało.pozdrowienia dla miłośników OPLA Link Zgłoś