Gość: kotek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 20:32 szanowna redakcjo!! te dwa pdf-y są koszmarnej jakości!! i wątpię aby ktoś przyjął wnioski wypisane na nich!!! poprawcie się!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grajek te PDFy to tragedia !!! IP: *.net.autocom.pl 26.02.04, 23:48 Czy Gazeta nie ma lepszego skanera? rozdzielczość 200 dpi załatwiłaby sprawę. Coś kiepsko pałacicie grafikom bo wersja wektorowa jest do zrobienia w 2 godziny... Link Zgłoś
Gość: pawcio To są PDF-y ??? IP: 62.29.249.* 27.02.04, 11:27 Temu, kto umieścił te nędzne skany jako PDF-y kazałbym teraz ręcznie retuszować wszystkie braki w nich. I to starą metodą: pędzelkiem i tuszem, jak przed wojną bywało... Jak Gazeta mogła zamieścić takie g... ???!!! Link Zgłoś
Gość: Norbert Do redakcji IP: *.com.pl 27.02.04, 14:29 jest to bardzo dobra akcja ( udostepnianie formularzy, intrsukcja itd...), ale czy nie moglibyście popracować troszkę nad jakością tych PDF'ów? - w takiej wersji, będąc urzędnikiem sam bym ich nie przyjął Link Zgłoś
Gość: Wicio Chyba już poprawili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 01:13 bo ja widzę czytelne formularze - jedynie litery na jednym z nich są zbyt blisko siebie i się nieco zlewają Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Jak wymienić prawo jazdy - Poradnik "Gazety" IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 00:32 A jak ma uczynic to obywatel przebywajacy za granica? Polskie konsulaty nie zajmuja sie tego rodzaju sprawami. Link Zgłoś
Gość: jd. Re: Jak wymienić prawo jazdy - Poradnik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:38 Jaka jest ścieżka postępowania w przypadku braku adresu zameldowania? (wymeldowałem się z poprzedniego miejsca zamieszkania ... a z przyczyn ode mnie niezależnych nie mogę się zameldować w aktualnym miejscu zamieszkania). Pozdrowienia, jd. Link Zgłoś