Dodaj do ulubionych

Jak wymienić prawo jazdy - Poradnik "Gazety"

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 20:32
szanowna redakcjo!!
te dwa pdf-y są koszmarnej jakości!! i wątpię aby ktoś przyjął wnioski wypisane na nich!!!
poprawcie się!!
Obserwuj wątek
    • Gość: grajek te PDFy to tragedia !!! IP: *.net.autocom.pl 26.02.04, 23:48
      Czy Gazeta nie ma lepszego skanera? rozdzielczość 200 dpi załatwiłaby sprawę.
      Coś kiepsko pałacicie grafikom bo wersja wektorowa jest do zrobienia w 2 godziny...
    • Gość: pawcio To są PDF-y ??? IP: 62.29.249.* 27.02.04, 11:27
      Temu, kto umieścił te nędzne skany jako PDF-y kazałbym teraz ręcznie retuszować
      wszystkie braki w nich. I to starą metodą: pędzelkiem i tuszem, jak przed wojną
      bywało...
      Jak Gazeta mogła zamieścić takie g... ???!!!
    • Gość: Norbert Do redakcji IP: *.com.pl 27.02.04, 14:29
      jest to bardzo dobra akcja ( udostepnianie formularzy, intrsukcja itd...), ale
      czy nie moglibyście popracować troszkę nad jakością tych PDF'ów? - w takiej
      wersji, będąc urzędnikiem sam bym ich nie przyjął
    • Gość: Wicio Chyba już poprawili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 01:13
      bo ja widzę czytelne formularze - jedynie litery na jednym z nich są zbyt blisko siebie i się nieco zlewają
    • Gość: Polak Re: Jak wymienić prawo jazdy - Poradnik "Gazety" IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 00:32
      A jak ma uczynic to obywatel przebywajacy za granica? Polskie konsulaty nie
      zajmuja sie tego rodzaju sprawami.
    • Gość: jd. Re: Jak wymienić prawo jazdy - Poradnik "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:38
      Jaka jest ścieżka postępowania w przypadku braku adresu zameldowania?
      (wymeldowałem się z poprzedniego miejsca zamieszkania ... a z przyczyn ode mnie
      niezależnych nie mogę się zameldować w aktualnym miejscu zamieszkania).
      Pozdrowienia, jd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka