galtom 22.04.10, 13:21 Daj prosze jakis namiar na siebie o ile Passat jeszcze Cie interesuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
galtom Re: Do roney03 23.04.10, 08:43 Podbijam temat, na wypadek gdybs nie zauwazyl... daj znac czy jestes zainteresowany. Link Zgłoś
roney03 Re: Do roney03 23.04.10, 09:39 Przeciez odpisalem na oba adresy Ale napisze jeszcze raz - czekam na konkrety bo jak do tej pory to wyglada to tak 24.03.10, 11:33 Czy dobrze zrozumialem, ze bylbys zainteresowany zakupem tego auta? 21.04.10, 09:24 Ale teraz Passat jest cichutki i ekonomiczny (tylko trzeba dobrze pchnac). Jest do wziecia jakby ktos chcial :-) Polecam, jak sie siedzi pod blokiem to bardzo fajnie wyglada i zeby sasiedzi nic nie podejzewali. 21.04.10, 10:53 Podaj namiar na siebie to im przekaze (nie wiem czy moga sprzedac bo sprawa chyba bedzie w sadzie) - nie jestem upowazniony do przekazywania ich danych - daj maila na 100% dadza znac czy sa zainteresowani sprzedaza czy chwilowo musza sie wstrzymac. 21.04.10, 13:04 Roney03: przykro mi - przynajmniej chwilowo jednak zdecydowali sie naprawic i nie sprzedawac (wg. mnie to blad ale to nie moje auto). Link Zgłoś
galtom Re: Do roney03 23.04.10, 10:12 Wiec, 1. Nie ma na Ciebie nigdzie namiaru (poczte na gazecie sprawdzam ale jest tam pusto) 2. Najchetniej wcisneliby to auto sprzedawcy do gardla, ale rzeczywistosc jest jaka jest i sprawa bedzie sie ciagnac latami 3. Sprzedac / naprawiac - jesli cena bedzie satysfakcjonujaca (pamietam co pisales i sadze, ze sie spoko dogadacie) to sprzedac... ale jesli oferty beda na poziomie kilku tys zl. to niestety naprawiac - wiec rownolegle szukaja silnika + dodatkow. Gdzie mam Cie lapac poza forum o ile (jak pisalem) temat nadal Cie intersuje? Auto narazie nie jest jeszcze nigdzie oglaszane - bo sami troche nie wiedza co z tym calym galimatiasem dalej. Z informacji ktore mam: rocznik, 2006, Passat B6 przebieg 140 tys km, wersja Passat 2.0 TDI Sportline czarny, DSG z tiptroniciem 6 biegow, klima 2 strefowa automatyczna, czujnik cofania, autoamtyczne wycieraczki i swiatla, xenon, doswietlanie zakretow, alufelgi (ew. Z nowymi zimowkami), kombi, fotele kubelkowe podgrzewane, navigacja duza kolorowa po polsku najnowsa wersja map VW, zmieniarka CDx6, 6 glosnikow, 2 x kluczyk z immobilizerem, dodatkowe zabezpieczenie antykradziezowe, automatyczny hamulec reczny, mozliwosc wylaczenia kontroli trakcji, pelna elektryka przod i tyl, isofix, wylaczanie poduszki pasazera, dzielona kanapa, z tylu podlokietnik z uchwytami na kubki, kolo zapasowe, hak odkrecany. Tyle - czekam na info jak Cie lapac poza forum lub napisz, ze nie jestes zainteresowany. Link Zgłoś
roney03 Re: Do roney03 23.04.10, 10:31 2 krotnie wyslalem @ teraz z numerem telefonu na Twoj adres gazetowy Moje wstepne wymagania to; tel do wlasciciela, VIN samochodu , nr rej, oraz fotografie Szkoda ze ten silnik a nie inny bo mam drugi nowy ale innego typu i troche bedzie komplikacji ale do przejscia O ile mozesz prosze o pozostale informacje na moj adres zeby tu nie uprawiac prywaty. Link Zgłoś
galtom Re: Do roney03 23.04.10, 10:38 Twoj numer tel. (dostalem dopiero teraz - widac poczta na gazecie dziala jak chce) juz przekazalem wlascicielowi. Zakladam, ze za chwile bedzie dzwonil - chyba ze siedzi gdzies na spotkaniu - to sie juz w spraiwe szczegolow dogadacie. VIN gdzies mialem (jak zaczynalem pomagac w szukaniu silnika) ale mi wcielo wiec poda ci go G. Nie bedzie to klopot zeby dac Ci wszystko co potrzebujesz - pech trafil na uczciwych ludzi :-( Kolor chyba nie jest czarny (widzialem to auto raz) tylko ciemny grafit mettalic - ale moge zle pamietac. Link Zgłoś
roney03 Re: Do roney03 23.04.10, 10:53 Juz dzwonil wiec wstepnie sie dogadalismy ale cena wywolawcza iscie zaporowa - drozej niz oferty sprawnych :) A zabawne jest to (nie dla kazdego) ze przyczyna takich klopotow z silnikiem jest element ktory w ASO kosztuje 13-15 zl i wyglada jak dlugopis. Link Zgłoś
galtom Re: Do roney03 23.04.10, 11:02 Jesli jest jak piszesz (o tej czesci VW) to tym bardziej VW i ASO powinni sie wstydzic, bo spora czesc takich awarii wydaza sie w autach regulrnie serwisowanych w ASO wiec moglby zapobiegac. Co do ceny :-) Nie wiem - mnie sie auto bardzo podobalo moze poza awaria silnika faktycznie jest jak od lekarza z Niemiec :-)? i jak kupowali to chyba tanie nie bylo... Nie wiem, ja jezdze Toyotami :-) Tanie i nie rzuca sie w oczy a ma wszystko czego potrzebuje na codzien. Jesli jestes zdecydowany kupic (zakladam, ze do dalszej odsprzedazy) to mysle, ze sie dogadacie... - to juz miedzy wami. Ja sie tylko staram im jakos pomoc. Link Zgłoś
lew_ Re: Do roney03 23.04.10, 15:09 Za 2100 € masz na ebay silnik z passata z ta cyfra BMP,61000 km ,kompletny z roku 2006 .z turbo i wtryskami,bez alternetora ,sprzegla i kompressora kilmy. Link Zgłoś
galtom Re: Do roney03 23.04.10, 16:36 THX, wlascicle jest juz w kontakcie z kolega. Mysle, ze prosciej im bedzie sprzedac - w koncu auto potrzebne na codzien a to stoi.... i konca nie widac. Link Zgłoś