Dodaj do ulubionych

Avante, czyli nowa Elantra

30.04.10, 09:43
ta elantra to ten sam segment co sonata?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.u.itsa.pl 30.04.10, 09:56
      mniejszy, a la megane
    • Gość: p4 Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.10, 10:39
      przypomina mi mi nowe fordy
    • kuxter Re: Avante, czyli nowa Elantra 30.04.10, 13:15
      @qwe: to strasznie rozpięta ta oferta hyundaia, bo w tym segmencie jest jeszcze i30, w segmencie B jest Acctent, Getz, i20. u kii to samo (choć może zróżnicowanie pod względem nadwozia większe) jest rio, venga i soul.
      co 2-3 lata wprowadzają nowe auto w danym segmencie, z nowym oznaczeniem modeli, zostawiając jeszcze przez długi czas te wczesniej wprowadzone, w sprzedaży.
      pogubic sie mozna :)
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.echostar.pl 30.04.10, 15:28
      Hyundai'e się wyrabiają! Jeszcze kilka lat temu byś nie spojrzał na takiego..... A teraz? Proszę - a FSO R.I.P.
    • Gość: Kamas Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 17:56
      Mimo, ze do tej pory średnio mi się podobał styl Hyundaia (przynajmniej już go mają), to ten wygląda rewelacyjnie
    • Gość: airmatic Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: 91.193.41.* 01.05.10, 14:00
      No nieeeee!!!!! Kinetic design w Hyudaiu...
    • Gość: marzenka Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.04.11, 03:52
      Kupilismy elantre. Jest super, cicha, swietnie wyposazona ale zuzycie paliww wiekszde niz podaja, czesto walimy glowami w futryne od drzwi. Bagaznik duzy, wygodnie, nowoczesnie.Polecam.
      • Gość: irekbart Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.tktelekom.pl 15.05.11, 12:01
        Pani Marzenko gdzie go Pani kupiła jeśli nowa Elantra nie jest w sprzedaży w Europie . Jest tylko w Stanach Zjednoczonych , a w Europie ma być podobno w II kwartale tego roku .
    • Gość: witia Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 13:00
      To nie marzenka tylko klikacze Hyundaia i Kii, zatają po sieci i klikają, prowadzą również forum i dbają o dobre imię swojej marki
    • Gość: Przemek Re: Avante, czyli nowa Elantra IP: *.unl.edu 21.07.11, 19:45
      A może "marzenka" mieszka w USA i kupila sobie nowa Elantrę. Ja tez od miesiąca jeżdżę Elantrą i bardzo sobie chwalę. Wersja na USA poza detalami różni sie silnikiem 1.8 zamiast 1.6.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka