Gość: kuzyn IP: 81.208.36.* 01.03.04, 18:40 ...Co bezmozg s.h mysli o ESP........ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=11085861 I piszecie ze wszystko bylo tu napisane i powiedziane?!...........hehehehe Link Zgłoś Obserwuj wątek
niknejm Re: Znalezione na automobilu.......ESP. 01.03.04, 19:12 A co Ty myslisz na ten temat, skoroś taki mądry? Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: 81.208.36.* 01.03.04, 19:24 ...Ja nie mysle.......Ja ma! Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:24 A w jakiej aftomaszinie? Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: 81.208.36.* 01.03.04, 19:26 ...Audi A4(nowa)....... Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:28 gratuluje avant? 1.9 tdi? pzdr Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: 81.208.36.* 01.03.04, 19:33 Gość portalu: Hiro napisał(a): > gratuluje > avant? > 1.9 tdi? > pzdr ________ ...ok.....ale kupilem je juz pere lat temu. Normalna berlina 2.5 V6 TDI quattro....... Link Zgłoś
Gość: Hiro Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 20:00 Sama frajda:) Jezdzilem 1.9 tdi , dla mnie miodcek:) pzdr Link Zgłoś
Gość: T [...] IP: *.net / *.net 01.03.04, 20:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 01.03.04, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: T [...] IP: *.net / *.net 01.03.04, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 01.03.04, 23:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: T Re: Eksperci z Automobil-u IP: *.net / *.net 01.03.04, 23:29 Leksiu to gosc,podobno ma zaklad w Trzebini montujacy instalacje gazowe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=11056384&a=11060464 Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 01.03.04, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
niknejm Re: Znalezione na automobilu.......ESP. 02.03.04, 14:32 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > ...Ja nie mysle.......Ja ma! Po pierwsze - nazwałeś SH 'bezmózgiem', podajac link do jego konkretnej wypowiedzi. Ja nic głupiego w wypowiedzi SH nie widzę. Czyżbyś sugerował, ze ESP jest elementem poważnie zwiększającym wypadkowość aut flotowych? ;-) Argumenty proszę (choć i tak doczekam się pewnie tylko bluzgów, jak zazwyczaj zresztą, kiedy argumenty Ci się kończą :-)). Po drugie - ze swoim koleżką 'T' daliście taki pokaz chamstwa, że sam nie wiem, po co z Tobą rozmawiam, zamiast omijać ten wątek z niesmakiem. Po trzecie - napisałeś: "...Ale pierdolenie glupot!...........hehehe (...) Jest to spowodowane zeszłorocznym spadkiem zysków VW o ponad 50%... ...Jezeli to prawda.........to VW jest bankrutem!!!!!!!!!! Ja wiem ze mu chodzilo o zyski rok do roku ale to tez jest pierdolenie nieprawdy.VW jako "tylko" VW bez Audi itd.nie zanotowal strat durny s.h...... Pisz dalej leppperu szerloku........pisz to bedzie wesolo.......hehehe" Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że spadek zysków utożsamiasz z zanotowaniem strat. Jeśli takie wyciągasz wnioski, sugeruję udanie się do najbliższej podstawówki celem wzięcia korepetycji z matematyki. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Znalezione na automobilu.......ESP. IP: 81.208.36.* 02.03.04, 15:25 ...O szanowny...... "Twoj"kolega za to pobieral korepetycjie u ciebie!......(to widac i czuc....hehehe) To ze nic glupiego nie widzisz w jego wypowiedzi to mnie nie dziwi,ta sama szkola.Kolega SH przepisal gowniany artykul bez wnikania w jego tresc upraszczajac sprawe(mowie tu o VW)......mozliwe ze popychany chora ambicja i zacietrzewieniem oraz brakiem kasy w kieszeni narobil delikatnie mowiac bigosik. Co do zysku,strat,obrotu itp.to wybacz ale nic o tym nie pisalem konkretnego i mozliwe ze twoja konkluzja jest oparta na zacytowanym bzdecie napisanym przez sh?....... > (...) Jest > to spowodowane zeszłorocznym spadkiem zysków VW o ponad 50%... __________ ...Wybacz ale spadek zyskow 50%"W jednym roku" moze byc postrzegany tez jako brak zysku od calkowitego obrotu(przychody i wydatki)co powoduje saldo ujemnne brak plynnosci finasowej i bankructwo......Przekladajac to na lopatologie:VW zarobil 50% mniej zakladanego zysku w jednym roku a ze wydal okreslona cyfre na inwestycje to mu nie zostalo nic,tylko dlugi........Kolega sh nie pisal czy te zyski to netto,brutto........ Pa. Link Zgłoś
niknejm Re: Znalezione na automobilu.......ESP. 02.03.04, 16:57 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > ...O szanowny...... > "Twoj"kolega za to pobieral korepetycjie u ciebie!......(to widac i > czuc....hehehe) Pisze się 'korepetycje'. Udzielić Ci paru, jeśli chodzi o pisanie po polsku? > To ze nic glupiego nie widzisz w jego wypowiedzi to mnie nie dziwi,ta sama > szkola.Kolega SH przepisal gowniany artykul bez wnikania w jego tresc > upraszczajac sprawe Zaraz... 'Bezmózgiem' nazwałeś go, bo napisał, że ESP ułatwia zapanowanie nad pojazdem. I od tego zacząłeś. Rozumiem, że uważasz, iż stwierdzenie SH na temat ESP jest bzdurą piramidalną, upoważniającą Cię do nazywania go 'bezmózgiem'? Ciekawa teza... Cytuję tutaj Twoją własną wypowiedź: "...Co bezmozg s.h mysli o ESP........ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=11085861 I piszecie ze wszystko bylo tu napisane i powiedziane?!...........hehehehe" > ...Wybacz ale spadek zyskow 50%"W jednym roku" moze byc postrzegany tez jako > brak zysku od calkowitego obrotu(przychody i wydatki)co powoduje saldo > ujemnne > brak plynnosci finasowej i bankructwo......Przekladajac to na lopatologie:VW > zarobil 50% mniej zakladanego zysku w jednym roku a ze wydal okreslona cyfre > na > inwestycje to mu nie zostalo nic,tylko dlugi........Kolega sh nie pisal czy > te zyski to netto,brutto........ Napisałeś, powtarzam: "...Ale pierdolenie glupot!...........hehehe (...) Jest to spowodowane zeszłorocznym spadkiem zysków VW o ponad 50%... ...Jezeli to prawda.........to VW jest bankrutem!!!!!!!!!! Ja wiem ze mu chodzilo o zyski rok do roku ale to tez jest pierdolenie nieprawdy.VW jako "tylko" VW bez Audi itd.nie zanotowal strat durny s.h......" Czyli wmawiasz SH, że sugeruje, jakoby spadek zysków o 50% oznaczał poniesienie strat (cytat: "to tez jest pierdolenie nieprawdy.VW jako "tylko" VW bez Audi itd.nie zanotowal strat"). Czyżby dla Ciebie 'straty' i 'zmniejszony zysk' to było jednak jedno i to samo? A jeśli nie jest to dla Ciebie jedno i to samo to (do wyboru): - masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - masz problemy z przekazaniem tego, co myślisz w formie pisemnej - jedno i drugie z powyższych Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 02.03.04, 17:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
niknejm Re: Znalezione na automobilu.......ESP. 02.03.04, 17:42 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > ...Belkot....... > Sugeruje ze z braku argumentow zaczynasz pocic sie.......... Czyli jednak brakło argumentów. Wiedziałem, że wcześniej czy później zjedziesz na ten tor wypowiedzi :-)) > Co do ESP ironia z jaka pisal kolega sh jasno swiadczy o nieznajomosci > systemu ESP i nieposiadaniu takowego........ No tak, teraz ironię wymyślił... Nie wykręcaj się. SH zasugerował, że łatwiej jest opanowac samochód wyposażony w ESP. A Ty nazwałeś go za to 'bezmózgiem'. Czyli w/g Ciebie gość nie ma racji. Jakieś argumenty popierające Twoją tezę? > Nie sadze by odnosnikiem mistrzowskiego prowadzenia auta byl brak ESP Nie ma NIC takiego w wypowiedzi SH. Znowu wkładasz w jego usta rzeczy, których nie powiedział. > a jedyny > pozytek z wylaczenia go moze byc tylko na torze przy "kreceniu kolek"...... Znowu: nic takiego nie było w wypowiedzi SH. Chyba jednak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo jesteś fantastą, który dopowiada sobie swoje własne treści do wypowiedzi innych osób. > Kolega sh pomylil tez ESP z ASR ktore przy zasniezonych trasach lepiej > wylaczyc Nie pomylił, bo nie wspomniał o buksowaniu kół przy ruszaniu. Znowu Twoje własne dopowiedzenie. Ech, wijesz się jak piskorz ;-) > gdy kola zaczynaja boksowac........... 'Boksować' to możesz nauczyc się w klubie bokserskim. Koła BUKSUJĄ. Chyba, że miałeś na myśli 'bóksować' - wtedy z kolei zaliczasz błąd ortograficzny. :-)) > Typowe madrusiowanie kolegi sh jest smieszne,moze dlatego koja(r)zy mi sie z > bezmozgiem........ Na razie wygląda na to, że czepiasz się rzeczy, których SH... w ogóle nie napisał. Czyli polemizujesz ze swoimi własnymi dopowiedzeniami i interpretacjami. :-) > ....p.s....prosze bys,jezeli chcesz mi odpisac,nie sral miedzy wierszami bo > taki styl pisania zdradza twoje korzenie bazarowe i "brudzi"rozmowe....... Przepraszam, ale to Twoje słownictwo, typu 'pie...sz', czy 'sr...ł' kojarzą się z bazarem i 'łaciną' wyniesioną z Ząbkowskiej w szczytowym momencie jej 'świetności'. Wiedziałem, że z braku argumentów przejdziesz do wycieczek personalnych. Jak zwykle. Czego należało dowieść. :-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 02.03.04, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
niknejm Re: Znalezione na automobilu.......ESP. 03.03.04, 09:10 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > ...Belkot pomieszany z optymizmem...... > Jezeli juz lapiemy sie za jezor przekupie z bazaru to > (do wyboru): > - masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem > - masz problemy z przekazaniem tego, co myślisz w formie pisemnej > - jedno i drugie z powyższych Nie znalazłeś odpowiedzi na moje konkretne zarzuty względem Ciebie, prawda? Nie potrafiłeś odnieść się do tego, że zarzucasz SH głupotę, a jako argumenty podajesz własne dopowiedzenia i interpretacje wypowiedzi SH? Jak wspomniałem - "czego należało dowieść". :-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 03.03.04, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
niknejm Re: Znalezione na automobilu.......ESP. 03.03.04, 18:01 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > ...Idziesz w zaparte na "zmeczenie materialu".Typowy styl chamowiny ktoremu > pluja w twarz i mowi ze deszcz pada.Moze jeszcze pare bledow(ortograficznych > tez)facet popelni moze cos sie da na swoja strone wycisnac.Przy publice > miernej > znajaca przewaznie +10 letnie modele ew.baze w nowych,mozna pierdolic glupoty > do bolu bez narazenia sie na smiesznosc.......a co!!! > > .....p.s...chamowino jedna prosze,nie pozdrawiaj mnie bo przy twoim > poziomie,raczej braku znajomosci jez.obcych moge ci wyslac wiazanke.Nie lubie > lizacza przemyslowego dup(czlonka sld) Żałosne chamskie odzywki, typowe dla Ciebie. Nie widzisz, jakie świadectwo sobie sam wystawiasz? Pozostawiam Ci to do przemyślenia. Aha, wybacz, Twoje wyzwiska mnie śmieszą, ponieważ nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem... Poza tym doskonale ilustrują moją tezę, że zaczynasz nimi rzucać, kiedy ktoś Cię merytorycznie 'wypunktuje' i nie wiesz, co masz powiedzieć. W realu jak wyzwiska nie zadziałają 'udowadniasz swoje racje' rzucając się z pięściami? Czy wręcz przeciwnie, boisz się wszystkich wokół, a tutaj wylewasz swoją frustrację? Pozdrawiam (nie wpadło Ci do głowy, że to forum publiczne i inni też mogą to czytać?) Niknejm P.S. Skopiowałem całą 'wypowiedź' Kuzyna, coby chętni mogli się z nią zapoznać (i pośmiać sie trochę), jak Admin wytnie te wyzwiska. Link Zgłoś
piessna Re: do Nieknejma 03.03.04, 18:12 nie cytuj go, proszę. Wywalę go i będzie czysto A w ogóle to cały wątek jest tak zaśmiecony, że powinien wylecieć na Oślą. Decyzję zostawiam Wam w tym przypadku. Wywalić? Zostawić? Link Zgłoś
niknejm Re: do Niknejma 03.03.04, 18:38 piessna napisała: > nie cytuj go, proszę. Wywalę go i będzie czysto > A w ogóle to cały wątek jest tak zaśmiecony, że powinien wylecieć na Oślą. > Decyzję zostawiam Wam w tym przypadku. > Wywalić? Zostawić? Chodziło mi o to, aby pokazać na przykładzie Kuzyna, jak NIE należy dyskutować i jakie świadectwo można sobie wystawić: 1. Pisząc co ślina na język przyniesie, byle się do czegoś/kogoś uczepić. 2. Wyzywając ludzi wokół. Podejrzewam, że gość sam to rozumie, względnie zrozumie, jak ochłonie. Zrozumie też, że świadomie go sprowokowałem... Dlatego zostawiłbym to jako swojego rodzaju memento, mające na celu podniesienie jakości przyszłych dyskusji na Forum. Ale nie upieram się przy tym... :-)) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
betty-bt Re: do Niknejma 03.03.04, 20:18 Nigdy w zyciu nie zrozumie, ze jest trollem ;-) Jestem tego pewna na 100%, ze zaraz mi nawrzuca od najgorszych chcac udowodnic, ze to ja jest "be-be". A swoja droga kuzyn kiedys byl tylko wulgarny, a teraz jest juz zabawnie rubaszny i zaczyna heniaska zastepowac ;-) Link Zgłoś
niknejm Re: do Niknejma 03.03.04, 21:06 betty-bt napisała: > Nigdy w zyciu nie zrozumie, ze jest trollem ;-) > Jestem tego pewna na 100%, ze zaraz mi nawrzuca od najgorszych chcac > udowodnic, ze to ja jest "be-be". > A swoja droga kuzyn kiedys byl tylko wulgarny, a teraz jest juz zabawnie > rubaszny i zaczyna heniaska zastepowac ;-) Prawie wcelowałaś ;-) Nawrzucał (poniżej) Admince :-) Czyżby był aż tak tępy, że nie rozumie, iż przekroczył granicę śmieszności? Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 03.03.04, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
niknejm Re: do Niknejma 03.03.04, 21:11 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > ...Slucha durny jasiu.....jezeli niedochodzi do ciebie fakt ze jestes > posmiewiskiem tego forum to brocha twoja ale 18lat to ja mam skonczone dawno > wiec zamknij morde frajer...... > Zyczliwy. Długo jeszcze będziesz dostarczał argumentów na poparcie mojej tezy? ;-) Pisz pisz, na razie nawet w wyzwiskach jesteś mało kreatywny. Czekamy :-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
niknejm Dodatkowo errata... 03.03.04, 21:24 ...wypowiedzi Kuzyna, bo jak widać, język polski jest mu obcy, a jego 'pseudopolszczyznę' trudno zrozumieć... Może Kuzyn czegoś się nauczy (polskie znaki pomijam): "Sluchaj durny jasiu..... Jezeli nie dochodzi do ciebie fakt, ze jestes posmiewiskiem tego forum, to twoja brocha, ale 18 lat to ja mam skonczone dawno, wiec zamknij morde frajerze". > > Zyczliwy. Czyzby Kuzyn chciał napisać anonim, ale jednak się z rozpędu podpisał w nagłówku? ;-) Poza tym z wypowiedzi Kuzyna wnioskuję, że ukończenie 18 lat jest według niego równoznaczne z otrzymaniem wszechwiedzy i patentu na mądrość :-)) Podobno im człowiek mądrzejszy, tym więcej ma wątpliwości na temat swojej wiedzy. I na odwrót :-)) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: wk Re: do Nieknejma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 19:01 odwal się piessna wreszcie od tego forum Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 03.03.04, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
qrakki999 ABS, ASR, ESP, EBD, BAS 03.03.04, 16:28 www.autoera.dt.pl/artyk_full.php3?show=10 Tutaj krótki artykuł o danych systemach. Może Wam się przyda:) Q Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 03.03.04, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: T [...] IP: *.net / *.net 03.03.04, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 03.03.04, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: T Re: Brawo kuzyn,trzeba jechac z frajerstwem... IP: *.net / *.net 03.03.04, 21:24 Zaraz sie rozluzni,Henio wraca z Drezna... Link Zgłoś