Dodaj do ulubionych

Marc Gene daje czadu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 18:10
Abu Zabi - nowa siedziba ferrari... popsuła się ta marka :/
Obserwuj wątek
    • Gość: hgf Re: Marc Gene daje czadu IP: *.pai.net.pl 06.06.10, 19:19
      to muzeum ferrari w Dubaju, a nie siedziba firmy
    • Gość: tadek Re: Marc Gene daje czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 07:59
      @hgf:

No ale co z tego? Teraz domowy wyścig w F1 dla ferrari to nie Monza tylko Abu-Zabi. Zrobili tam burdel...
    • Gość: Nero Re: Marc Gene daje czadu IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 12:36
      Nie ma to jak dobry fun na torze, byle tylko Gene nie zapomniał jak się jeździ na Le Mans 24.
    • Gość: Gość Re: Marc Gene daje czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:22
      też mi coś, tak to maluchem jeżdżę :)
    • Gość: kierowca Re: Marc Gene daje czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 19:30
      Ale co takiego właściwie pokazał? Parę razy "wyczesał zakręty", co i ja czasem robię (jeżdżę podrasowanym Porsche Caymanem) jak rekreacyjnie jeżdżę na torze. Jazda po prostej się nie liczy, podobnie do wożenia jakiś arabusów na pokładzie - to można robić nawet rozklekotaną Nexią. No więc co tam tak naprawdę pokazano?
    • Gość: lipton Re: Marc Gene daje czadu IP: *.214.60.23.coditel.net 18.06.10, 21:00
      @kierowca - nic ciekawego nie pokazali, nawet ten model ferrari nie jest jakis ladny czy cos :s
    • Gość: zzz Re: Marc Gene daje czadu IP: 94.75.118.* 18.06.10, 22:50
      @kierowca - daj linka do twych rekreacyjnych popisów
    • Gość: kierowca Re: Marc Gene daje czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 11:49
      @zzz

A proszę cię bardzo www.youtube.com/watch?v=curojP0Op5Y - to parę popisów sprzed kilku miesięcy. jak nie wierzysz że "ja to ja", to mogę na YT umieścić jakiś wpis to udowadniający. Końcówka to oczywiście nie ja, a instruktor, a właściwie instruktorka (widać jej włosy podczas moich prób). Teraz jeżdżę trochę lepiej, a musiałem nabyć trochę doświadczania bo przedtem jeździłem wyłącznie przednionapędowcami (ostatnim była Cupra).
      Oczywiście w tym moim filmiku nie ma tak dobrego montażu i muzyki jak w tym z Ferrari - po prostu sama jazda. Powinienem mieć jeszcze na dysku filmiki jak jeżdżę po Nürburgringu. Może Walter Röhrl nie zzielenieje z zazdrości, ale było naprawdę nieźle, na pewno o niebo lepiej od łysoli od "jazdy spod świateł po prostej na suchym swoim BMW".
      PS Tym podrasowaniem o którym pisałem jest chiptuning i szpera (na zamówienie firmowo instalowana przez Porsche).
    • piottz1 Re: Marc Gene daje czadu 19.06.10, 12:21
      To wyślij CV do ferrari, może zostaniesz ich nowym kierowcą testowym jak jesteś taki kozak.
    • Gość: Gość Re: Marc Gene daje czadu IP: *.newt.cable.virginmedia.com 19.06.10, 12:51
      Coś się słabo trasy to auto trzyma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka