Dodaj do ulubionych

Jaguar XF Estate

14.06.10, 16:55
wiejskim tuningiem zaleciało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Jaguar XF Estate IP: 213.156.122.* 14.06.10, 17:23
      Będzie również wersja Coupe XF!
    • Gość: Mieszkam w UK - 17 Re: Jaguar XF Estate IP: *.zone13.bethere.co.uk 14.06.10, 18:42
      Największa wiocha w Polsce to ludzie poruszający się samochodami z pomalowanymi na czerwono zaciskami hamulcowymi z przodu a z tyłu bębny hamulcowe też na czerwono. Mniej wioskowe jest tylko plastikowe drewno w środku takie naklejki na plastiki widziałem w sklepie motoryzacyjnym sprzedawca mówił że ludzie to biorą. Za brak dobrego smaku uważam też choinkę lub kilka powieszonych na lusterku lub ten flakon z zapachem na kratce nawiewu wewnątrz samochodu. W UK widziałem ostatnio znajomego polaka który jeżdzi z flagą angielską na patyku przymocowaną do szyby bocznej ma mieszkanie z coucilu czuje się chyba bardziej anglikiem i chyba mu odbiło na moje powiedzenie - cześć odpowiedział mi ostanio English please! kużwa po prostu masakra myśle sobie ale coż jak ktoś z wioski przyjechał... największe buraki z polski od razu tu kupują odpowiednik Opla Vectry lub koniecznie passata rocznik powyżej 2000 w tdi szczyt luksusu chyba w polsce wśród ludzi z byłych PGR jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o potwierdzenie.
    • Gość: Marcin Re: Jaguar XF Estate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 20:13
      @ Mieszkam w UK, w jakim środowisku się obracasz takie opinie masz :-) polecam zmienić otoczenie jeżeli jest to możliwe i na to pozwoli :] wtedy będziesz miał inne opinie o kierowcach...

w sumie to zgadzam się z tym co opisałeś ale żadnego takiego przypadku nie widziałem, no poza pachnidłami w aucie, żona chciała mi takie coś wsadzić, na szczęście moja wrodzona asertywność ("nic mi nie będzie tutaj śmierdzieć fiołkami, zemdleć można przez to!") nie dopuściła do tej profanacji :]
    • Gość: tt Re: Jaguar XF Estate IP: *.chello.pl 15.06.10, 01:14
      Tatuar...... czyli nadal Ford / Lincoln/.
      To juz kamasutra, nie samochód.
    • Gość: Azure Re: Jaguar XF Estate IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 13:47
      XF Estate... genialny! :D
    • Gość: er Re: Jaguar XF Estate IP: *.toya.net.pl 15.06.10, 19:38
      nie przesadzajcie, spoko sie prezentuje...
    • Gość: Lellek Re: Jaguar XF Estate IP: *.chello.pl 17.06.10, 06:21
      Passat CC sprzedaje się naprawdę dobrze i to pomimo tego że jest nieco droższy od zwykłego B6. Po prostu CC wygląda naprawdę dobrze. Variant jeszcze umocni pozycję tego modelu
    • Gość: tk Re: Jaguar XF Estate IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.10, 17:55
      Cos brzydki jak na WV jeszcze ta dziwna nazwa XF niewiem o co chodzi....
    • Gość: Ritax Re: Jaguar XF Estate IP: *.chello.pl 01.07.10, 07:00
      Passat CC w wersji kombi będzie murowanym hitem. Osoby które teraz kupowały B6 Variant nie będą ograniczone nadwoziem CC i z pewnością sporo klientów wybierze ładniejszego CC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka