Dodaj do ulubionych

Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży?

19.06.10, 15:17
Tata Nano kiedy będzie w Polsce i w jakiej cenie? Podobno to najtańszy
samochód świata, coś na wzór skuterów z dachem, więc może na naukę jazdy
będzie się nadawał. Kto wie coś na ten temat. Ja jestem tym autem
zainteresowany...
Obserwuj wątek
    • orejap234 Re: Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży 19.06.10, 15:31
      axaxax napisał:
      Ja jestem tym autem
      > zainteresowany...

Panie świeć nad jego duszą...
      • billy.the.kid Re: Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży 19.06.10, 17:02
        tak jakoś wychodzi na to ze MOŻNA ZROBIĆ TANIO.
    • tocqueville Re: Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży 19.06.10, 17:25
      a po co na naukę jazdy kupowac nowe auto?
      • axaxax Re: Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży 19.06.10, 19:07
        chociażby dla gwarancji
      • antyrybiarz to pomylka 19.06.10, 19:12
        Kto i ile wziol lapowki ze wpusza na rynek polski takie badziewie ktore testow
        nie przechodzi .
        Kolejna porazka w tym kraju.
    • elfkabezhaltera 2011? 19.06.10, 19:55
      Nano miał wejśc do sprzedaży w Europie w 2010 lub 2011.
      Jakoś nic nie słychać, więc raczej w przyszłym.
      Ceny jakie widziałem "zgadywane" to ok. 6K USD lub 4-5K GBP.
      Być może sobie takiego kupię do jazdy po mieście.
      • axaxax Re: 2011? 19.06.10, 20:57
        Podobno na Europę ma być wersja ulepszona wytestowana i bezpieczniejsza.
        Wstępnie mówili że to auto będzie kosztować od 6000-10000zł ale w to nie wieżę.
        Zobaczymy, lepsze nano niż rower lub skuter bo po łbie nie leje... Czekam na
        dalsze info na temat tego auta.
        • elfkabezhaltera Nano Europe 19.06.10, 21:17
          Ma to być wersja full wypas - silnik 1.0 60KM, pięciobiegowa skrzynia, dwie
          poduszki, ABS i kilka innych trzyliterowych pierdów, być może klapa z tyłu (bo w
          normalnej wersji bagażnik jest dostępny po złożeniu tylnej kanapy.
          • axaxax Re: Nano Europe 20.06.10, 07:18
            Napieprzacie się? ok na zdrowie, i tak pół polski kupi to auto tak jak dawniej
            daewoo. Ja osobiście tego był nie kupił ale ojciec się uparł i co mu zrobisz....
            • elfkabezhaltera Re: Nano Europe 20.06.10, 11:52
              axaxax napisał:

> Napieprzacie się? ok na zdrowie, i tak pół polski kupi to auto tak jak dawniej
              > daewoo. Ja osobiście tego był nie kupił ale ojciec się uparł i co mu zrobisz...
              Jak już pisałem, przyjrzę sie Nano pod kątem drugiego samochodu w domu, do jazdy
              po mieście.
              A gdyby się dało Nano przerobić na B1 dla syna, to już pełnia szczęscia!
        • remo29 Re: 2011? 21.06.10, 00:46
          [...] ale w to nie wieżę

Wieżę to najlepiej zachować na później. Tata by tak zrobił :)
    • zwykly_kierowca Re: Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży 19.06.10, 22:29
      Następne pytanie będzie o możliwość założenia gazu...
      • antyrybiarz Re: Tata Nano - kiedy będzie w Polsce w sprzedaży 20.06.10, 12:05
        hehehe dokladnie , auto za pare tys nowe , ale jeszcze taniej bedzie na gazie ,
        silniki padna po 2 latach max , ale idzmy dalej moze taniej bedzie bez kola
        zapasowego :) wycieraczek i tylnych foteli
        • remo29 A propos gazu... 21.06.10, 00:49
          A propos gazu... Nie mogłem uwierzyć w to co widzę - na Lukoil podjechał Dodge
          RAM z tablicą rejestracyjną "S2 HEMI". I zatankował gaz. Za 50 PLN.
          Mam nadzieję, że to był artystyczny performance lub przynajmniej prowokacja... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka