Dodaj do ulubionych

Nissan Note 1.4 | Za kierownicą

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.10, 09:58
trzymac sie od Note z daleka , jak wytrzyma 3 lata i 40.000 km to jest duzy sukces . Samochody stoja wiecej w serwisie niz jezdza . Brac Kia , , napewno rozsadniejszy wybor .
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryszard z LZ@ Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 22.09.10, 10:53
      Mój Citroen C3 Picasso Exclusive 1.6 Ben 120 KM VTi miażdzy ten syf. :)
    • Gość: ech Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.veracomp.pl 22.09.10, 10:55
      masz to auto i trzymasz go w serwisie, czy tylko rozprzestrzeniasz takie bzdury ? mój nie stał w serwisie, poza zwykłymi przeglądami i po 80kkm jest jak nowy
    • Gość: rura Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 11:07
      Potwierdzam zalecaną ostrożność co do Note (spalanie w mieście jest większe niż w artykule) i alternatywę. Autor powinien częściej zaglądać do salonów. Można wtedy zauważyć model Venga firmy KIA, a wkrótce model ix20 Hyundaia. Model Venga nie jest uwzględniony w porównaniu. Autor nie zauważył auta już sprzedawanego. Osobiście jeżdżę Jazzem lecz zapoznałem się dokładnie z Vengą. No cóż poza wartością rezydualną niczym nie przewyższa modelu KIA. Na razie.
    • Gość: Ambitny Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.static.ptr.magnet.ie 22.09.10, 11:19
      Note calkiem zgrabne autko, zaden rollss royce, ale w swojej klasie daje rade. Oczywiscie tu pojawia sie kwestia ceny. Podejrzewam ze Venga jednak cenowo jest bardziej oplacalna...

--------------------
      Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
      www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
    • Gość: Zypcyś Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.tktelekom.pl 22.09.10, 11:36
      W tej cenie to mamy hyundai I30 w wersji comfort, a to już trochę trochę wyższa półka
    • Gość: aras Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.chello.pl 22.09.10, 11:40
      Najlepszy jest GOLF w tedeiku , no i Passat tesz w tedeiku, można kupić od dziadka z niemiec co jezdził tylko w niedziele do kościoła.
    • Gość: takijeden Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.147.160.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 11:48
      za podobna cene kupisz Hyundaia i30CW z silnikiem 1.6 w wersji comfort.
      Auto wieksze, lepsze i lepiej wyposazone od Note Accenta.
    • red_moto Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą 22.09.10, 11:54
      Rura, dodałem informacje o Vendze. Dzięki za uwagę!

Szerokiej drogi,
      Marcin Sobolewski
    • Gość: kierowca_bombowca Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.sta.asta-net.com.pl 22.09.10, 12:24
      Ja jeszcze proszę o artykuł o nieco większym bracie Note, czyli Nissan Tiida. Autko mało popularne w Polsce a to niezły konkurent Kia Ceed, i Focusa.
    • Gość: mechanik Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 12:32
      nissan note jest oparty na renault modus, a nie na micrze,
    • Gość: don alonso Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.esilco.pl 22.09.10, 12:49
      toż to jest klasyczna renówka...
    • Gość: pabloj_21 Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.10, 12:54
      do miasta super samochód. w trasie dokucza hałas. poza tym (żona jeździ 1,4) nie warto kupować z silnikiem 1,4. Silnik 1,6 kosztuje niewiele więcej a jeździ się rzadziej na przeglądy.
      Nasz samochód kupiliśmy w 2006 roku. wtedy cena około 50 tys. za wersję accenta nie była zła. teraz konkurencja w tej cenie jest znacznie silniejsza i raczej zdecydowalibyśmy się na jakiś np. koreański kompakt. niemniej note naprawdę jest dobrym samochodem poza kilkoma drobnymi mankamentami
    • Gość: Szekby Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.grupalotos.pl 22.09.10, 13:06
      Przejechałem Notkiem 1.4 ( jednym z pierwszych ) ok. 60 000 km.
      W sumie żadnych napraw . Wnętrze wyjątkowo duże . Masa schowków tak że można się pogubić . Radio wyjątkowo podłej jakości. Ekran komputera tak mały ze trzeba go szukać z przysłowiową świecą . Ale główne wady wychodzą wtedy gdy jedzie tym samochodem jedna osoba . Niesamowicie skacze ( w nocy gdy widzi się tylko światła a samochód jedzie po polnej drodze -to można go pomylić z fiatem 126) , podskakuje , każdy większy podmuch wiatru nosi tym samochodem . W tej sytuacji ten samochód jest po prostu niebezpieczny .Gdy jest w pełni załadowany - a jest pakowny to wszystko w porządku . Kupując go trzeba to wiedzieć . Ciekawe że redaktor nic o tym nie pisze.
    • Gość: Gość Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: 148.81.190.* 22.09.10, 13:08
      ...."potężny schowek z kieszenią na atlas samochodowy przed pasażerem..." - przepraszam, ktoś jeszcze używa atlasów samochodowych??
    • Gość: gosc Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.azoty.tarnow.pl 22.09.10, 13:21
      A ja mam Note 1.6 jest bardzo dobrym samochodem, cicho pracuje silnik, kazdy chwali swoj typ, a hyundaj to chinczyk i tyle...... niestety co japończyk to nie chinczyk, zresztą wszystko co chińskie to jest wiadomo jakie wartościowe, pozdrawiam :)
    • Gość: gosc Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.uz.zgora.pl 22.09.10, 13:40
      Zastanawialem sie nad Note, ale jak zobaczylem podlokietniki z przodu (ten z tylu rownie tandetny) rodem z autosana z lat 70-tych to mi przeszlo.
      Kupilem wiec Honde City. Ma 100 KM i wielki bagaznik (506 l.), do tego jest dluzsza od Note o ponad 30 cm. No i kosztuje teraz tylko 49900 zl, ale dealera mozna jeszcze na cos naciagnac.
    • Gość: xwr Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 13:44
      jaki japończyk ? jaki chińczyk ? poczytaj i się wypowiadaj
      Note produkowany jest w Wlk.Brytanii
      taki Hyundai i30 w Czechach (Nošovice)
      tak więc twój japończyk, podobnie jak koreańczyk produkowany w Europie :]
    • Gość: tyz Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.147.160.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 13:53
      taaa hyundai chinczyk haha
      Piaty producent samochodow na swiecie. Przez lata firma siostrzana dla Mitsubishi.
      No normalnie nisza. Ciekawe czemu np w USA ludzie wola kupic Hyundaia niz Renaulta czy Nissana.
    • Gość: abc Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.euroafrica.com.pl 22.09.10, 14:16
      Do "gościa" - według ADAC, Note są w grupie najmniej awaryjnych w swoim przedziale wiekowym.Śmiem zatem twierdzisz, że bredzisz.
    • kugel Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą 22.09.10, 14:36
      Bład na samym początki. Mazda produkuowała miejski minivan Demio od 1998:)
    • Gość: Matylda z Lublina. Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 22.09.10, 14:49
      Mój Opel Meriva 1.4 Turbo Ecotec 140KM Cosmo rządzi, a nie badziewie jakim jest Nissan ;| to najgorszy syf jaki tylko może być!
    • Gość: drajwer Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.euroafrica.com.pl 22.09.10, 15:02
      Rozumiem Matyldo, że jeżdziłaś Notem? Ile lat?
    • Gość: Japonia górą! Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 22.09.10, 15:17
      Posiadam Hondę Jazz 1.4 i-VTEC MT Executive w kolorze nadwozia Cerulean Blue Metallic i powiem jedno - Jazz jest the best. ;)
    • Gość: Dagmara z Lubelski Re: Nissan Note 1.4 | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 22.09.10, 15:25
      Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL 101 KM jest lepsza, wiem bo mam. Ps. a Ty drajwer czym jeździsz?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka