Dodaj do ulubionych

Honda CBR250R

IP: 87.205.146.* 04.11.10, 19:08
ale uważam, że ich po j e bało całkowicie. 26 KM ?
Taką moc to miały MZ ki w czasach transformacji.

Mam prawko od 1,5 roku i od początku bujam na 675 ccm.

"gwarantują bezpieczeństwo dla osób, które dopiero uczą się zachowania na jednośladzie" ?
Ku*wa ; / Bezpiecznych manewrów i balansowania uczysz się na "jazdach". Jak ktoś ma cykora, to niech w ogóle nie siada na 2 kółka. Chyba, że mu życie się znudziło..

Wygląd motocykla super (jak VFR), ale Taki wygląd nie pasuje do tak d*pnych osiągów.
    • Gość: jacek Re: Honda CBR250R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 20:08
      @ jestem poważny: dbaj o swoje organy.
    • Gość: fakej Re: Honda CBR250R IP: *.dclient.hispeed.ch 04.11.10, 22:09
      takie motory to powinno się 13-latkom dawać co by miały czym do szkoły dojeżdżać, ale normalny człowiek to z 250cm to najwyżej pije herbatę.
    • Gość: olo Re: Honda CBR250R IP: 58.137.125.* 28.01.11, 06:46
      A ja kupilem w poniedzialek i bardzo sobie chwale do jazy po miescie - idealny sprzet i wcale nie jest w tych warunkach wolniejszy od 600 czy 1000 a pali ponad polowe mniej ! Serwis dostepny na kazdym rogu okresy miedzy przegladami spore no i cena - ja dalem w przeliczeniu na PLNy 10 600 ! Za taka kwote sie niczego innego nie kupi - chybaze jakiegos trupa po 4 wypadkach z ostatnim serwisem 30 tys km temu. No ale na wiosce przed kolegami mozna szpanowac jaiej to sie nie ma maszyny :-DDDDD
    • Gość: karol Honda CBR250R IP: 81.219.119.* 20.12.11, 23:36
      Witam. Motor bardzo mi sie podoba a propo opisu poprzedników czy ktos taki motor chce kupić na wyścig? oczywiście że nie kupuje sie na miasto na spokojne dojechanie z punktu a do punktu b a itak jedzie 150 więc jest dobry wynik wieć 600 spali 8 litrów a ten spali 3,7 to na stacji kto będzie sie śmiał:P a srednie prędkości w polsce wyjdą na podobnym poziomie. motor bardzo ładnie wykonany i oszczędny. I wcale nie drogi jak na honde tanszy niż u konkurencji np kawasaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka