marichelleta 19.12.10, 19:11 witam i prosze o opinie o samochodzie toyota corolla , chce kupic uzywana z roku 2009 Link Zgłoś Obserwuj wątek
gyroscope Re: toyota corolla 20.12.10, 01:58 tu masz dużo opinii: www.autocentrum.pl/oceny/toyota/corolla/x/sedan ja bym tego nie kupił, bo mi się nie podoba :). podobno jest cichy i miękki Link Zgłoś
szela81 Re: toyota corolla 20.12.10, 10:00 aktualnie toyota to w środku peugeot :/ jeździłem 308 hdi i wsiadłem do aurisa d-4-d i to samo wszystko w tym samym miejscu, zawieszenie, skrzynia silnik , to samo ta sama jazda, a pug jakieś 10 k tańszy Link Zgłoś
michart Re: toyota corolla 20.12.10, 14:57 > aktualnie toyota to w środku peugeot :/ jeździłem 308 hdi i wsiadłem do aurisa > d-4-d i to samo wszystko w tym samym miejscu, zawieszenie, skrzynia silnik , to > samo ta sama jazda, a pug jakieś 10 k tańszy Chcesz przez to powiedzieć, że jak silnik i skrzynia są w tych samych miejscach , to jest to identyczne auto? :) Link Zgłoś
szela81 Re: toyota corolla 21.12.10, 09:26 dałem przecinek :) ale to fakt lekko nieczytelny słowotok mi wyszedł, sens jest taki, że skoro pod blachą to samo to po co przepłacać za kształt karoserii jako wisienkę dodam, że przestała mi w aurisie świecić tylna lampa, po lekkim stuknięciu zaczęła świecić znów - jak w peugeocie :) Link Zgłoś
simon_r Re: toyota corolla 21.12.10, 13:58 Plizzzz.. nie dyskutujmy o Aurisie w wątku dotyczącym Corolli... to są całkowicie różne auta. Auris w stosunku do Corolli to auto tandetne i na dodatek marnie jeżdżące. Zupełnie inna klasa... ot taki nadmuchany Yaris. A Corolla to auto może nie piękne ale bardzo przyzwoicie wykonane, wygodne i dobrze się prowadzące. Link Zgłoś
jarod17 Re: toyota corolla 21.12.10, 15:09 nie rozsmieszaj mnie, calkowicie inne auta? Dokladnie ta sama plyta tylko karoseria inna. Poza tym wszystko to samo, zawieszenie silniki Link Zgłoś
simon_r Re: toyota corolla 23.12.10, 09:42 golf i octawia to też ta sama płyta i co z tego??? Jeździłeś Aurisem i Corollą??? Ja niestety muszę bo takie mam służbowe i mam bardzo dokładne porównanie. Link Zgłoś
dx-7 Re: toyota corolla 21.12.10, 22:59 Auris produkowana od 2006r ma homologacje z...2001r. Tak naprawdę to niewiele się różni od poprzedniej generacji i na niej bazuje. Podobnie jak "Nowa" Corolla. Link Zgłoś
dx-7 Re: toyota corolla 21.12.10, 23:00 dx-7 napisał: > Auris produkowana od 2006r ma homologacje z...2001r. > Tak naprawdę to niewiele się różni od poprzedniej generacji i na niej bazuje. Auris bazuje oczywiście na poprzedniej generacji Corolli. Link Zgłoś
flamengista Re: toyota corolla 23.12.10, 21:35 Nie wiem, jak nowa, ja mam poprzednią generację (06') i jestem zadowolony. To nie to, co kiedyś pod względem niezawodności, ale nadal grubo powyżej średniej. Link Zgłoś